עבור לתוכן

מתלבט מה לקנות. PS3 או XBOX360 . צריך עזרה.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות אחד מהקונסולות הבאות ואני לא יודע מה יותר כדאי ומה יותר משתלם.

הPS3 מאוד יקר יחסית ל360...

אבל השאלה אם יותר שווה לקנות את הPS3 כי יש לו יותר יתרונות ... ובגלל זה הוא עולה יותר יקר?

וחוץ מזה נכנסתי לזאפ,ויש כל כך הרבה גירסאות ל360 (פרמיום,ארקייד,קורא צרובים,לא קורא צרובים, 60 GB וכו' וכו') אבל השתגעתי.

ואני לא מבין בזה בשיט, ואין לי מושג איזו גרסה בנוגע ל360 יותר משתלמת.

* מתי לדעתם ירדו המחירים של הקונסולות?

אני צריך עזרה מה יותר קונסולה משתלמת מכל הבחינות. ויותר טוב אם אני אשמע את הדעה מבן אדם שהתנסה בשניהם!

תודה.

פורסם

יש לי את שתי הקונסולות ואני יכול להגיד לך שאתה צריך לבחור קונסולה לפי הבלעדיים שאתה מעדיף, חוץ מזה אין ממש הבדלים רציניים ביניהן.

כמובן שאם אתה הולך לראות הרבה סרטים אז עדיף לך הסוני בגלל הבלו ריי.

פורסם

מישהו אמר בפורום כאן שמיקרוסופט הולכים כנראה להוציא גרסאת XBOX עם כונן בלו ריי, מישהו יודע על זה משהו נוסף ?

קח את זה בעירבון מוגבל כי אולי זה סתם ידיעה שקרית אבל יכול להיות שלא.

פורסם

אני חושב היתה שמועה על כונן חיצוני, אבל בכל מקרה אל תסתמך על זה יותר מדי בשיקולים שלך.

פורסם

השמועות על כונן BR ל360 כל הזמן באות והולכות. זה הכול תלוי במצב רוח של מפיצי השמועות.

לדעתי MS לא יוציאו BR בזמן הקרוב פשוט כי אין בשביל מה. כל המשחקים הטובים נכנסים על HD-DVD עדיין, ואני לא חושב שה-BR תפס עדיין. יקח עוד כמה שנים עד שיחליף את ה-DVD לגמרי.

בכל מקרה, בתור בעל Xbox 360 אני ממליץ עליו בחום רב. המשחקים האקסקלוסיבים של ה-360 הרבה יותר קסמו לי, כמו גם השלט שמרגיש לי הרבה יותר נוח. חוץ מזה, באמת אין שום הבדל בין ה-PS3 ל-Xbox 360. הכול בסופו של דבר מגיע לאיזה משחקים אתה מעדיף ואיזה קונסולה יש לחברים שלך, בשביל המולטיפלייר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים