פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים אהלן,התחדשתי ב PSP שדוד שלי הביא לי מארה"ב מתנה, רציתי לדע איזה משחקים טובים אפשר להשיג בשבילו?עברתי לבנתיים במומלצים ואין שם משהו מיוחד ל PSPישנה הורדה חוקית למחשב (אם זה אפשרי בכלל)?לבנתים אני משחק ב GOW החדש, משחק מעולה את האמת, יש גם את הראשון ל PSP?? אף פעם לא יצא לי לסיים אותו בPS2.מחכה להמלצות,תודה!
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים במקומך הייתי מחפש CSS לPSP אבל זה משהו אחר D: ת'אמת על הPSP אני ממש אוהב לשחק משחקי ספורט: NBA, FIFA, וכו'. FPS לא. מרוצים נחמד. תתחדש על הPSP
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים איזה סוג משחקים אתה מחפש?ובקשר ל-GOW: אתה משחק במשחק השלישי בסדרה (לא השני) והשניים הקודמים יצאו רק ל-PS2!למרות זאת המשחק הזה הוא לא GOW 3 (שעומד לצאת ל-PS3 עוד שנה בערך)הוא יותר GOW 0.5 כי העלילה שלו מתרחשת בתוך המשחק הראשון...אם אתה מתכוון לשחק בראשון אז אני לא יהרוס לך את העלילה... ;D
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר תודה על התגובות קוואנטי, קרא לאדגר שיבוא להרים לנו שרת במשחק, חח. בכל מקרה, אני משחק משחקים כמו 3RD view, סגנון ה GOW, הנסיך הפרסי וכו'. גם ספורט הולך לא רע אבא שלי הלך להביא את ה NBA 09 + ה PRO 09, מקווה שיהיו נחמדים! אגב ב GOW הראשון שיחקתי עד הרבע/חצי בערך, לא יצא לי לסיים אותו הדיסק של בן דוד שלי נדפק באמצע המשחק...וזה היה מקורי, לא עשינו עותק!
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים אם אתה אוהב משחקי פעולה יש לך ל-PSP אתMetal Gear Solid: Portable Ops Grand Theft Auto: Vice City StoriesSyphon Filter: Logan's Shadow Killzone: Liberation Star Wars: The Force Unleashed כשחוץ מ- star wars שאר המשחקים יחסית ישנים...לא יצאו יותר מידי משחקי פעולה ל-PSP בזמן האחרון...
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מחבר כן אני מדבר על הסגנון של GOW כי פשוט המשחקים האלו הכי מתאימים ל PSP... תודה על ההמלצות!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.