פורסם 2003 ביוני 1922 שנים קיבלתי את הכרטיס הנ"ל, חיברתי ל-AGP ולחשמל (ע"י המפצל), אבלכשאני מדליק את המחשב, הוא נידלק אבל לא קורה כלום (הוא לא עולה),והמסך נשאר שחור. המאוורר עובד.עם הכרטיס הישן שלי זה עובד בסדר.יש למישהו רעיון מה צריך לעשות כדי שיפעל, או שללכת להחליף?
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים האם המחשב לא עולה בכלל או שרק windows לא עולה?אם אתה לא רואה תצוגה בכלל בשום שלב (בהנחה שהכרטיס מותקן כמו שצריך) כנראה שיש בעיה בכרטיס וצריך להחליף אותו.
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים מחבר המחשב לא עולה בכלל. nada. מסך שחור על ההתחלה.בקשר לספק. יש דרך שאני יכול לוודא אם הוא מתאים או לא?תודה על העזרה
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים זה תלוי גם בחומרה שיש לך על המחשבבאופן כללי ספק של 350W אמור לסחוב את הכרטיסדרך אגב... בדקת שהבעיה היא בגלל הכרטיס מסך? ניסית לחבר כרטיס מסך אחר?
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים יש גם אפשרות שהראדון שלך דפוקאם הספק שלך הוא מעל 350W אני הייתי מהמר על הראדון בדפיקותו...
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים א. כל למי שציין ספק 350W זה אמור להיות ספק 350W איכותיכי ג'רים מספקים פחות...ב.תנסה לא להשתמש במפצל אלא חיבור ישיר לספק ותתן לראדון "צמה" משלוג. אם זה לא עוזר תוודא שזה בטוח הספק על ידי ניתוק כל המחשב והשארתו על מינמיום חומרה שזה אומרסי די רום מעבד הארד דיסק אחד זכרונות פלופי וכרטיס קול וכרטיס מסך כמובן...
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים אני מפעיל את הכרטיס הזה על מערכת די חזקה (במפרט) + 3 מאווררים, על ספק 350W ג'נרי אז אולי זה לא הספק?
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים אני מפעיל את הכרטיס הזה על מערכת די חזקה (במפרט) + 3 מאווררים, על ספק 350W ג'נרי אז אולי זה לא הספק? הוא אמר שעם הכרטיס הישן הכל עובד טוב קשה לי להאמין שתהיה בעיה של חוסר תאימות עם הכרטיס ולהלוח שלו ככה שרוב הסיכויים שזה הספק או שזה הכרטיס עצמו
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים מחבר ניסיתי כבר לתת לו צמה לבד וזה לא עזר.אני אנסה לנתק גם את הצורב והזיפ בערב ונראה (אני לא בבית עכשיו). בכל אופן תודה לכולכם.
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים אני מפעיל את הכרטיס הזה במערכת שלי עם עוד שני מאוררים בספק 300וואט ג'נרי CODEGEN...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.