עבור לתוכן

מתי יוצא עידכון הבאה של XBOX?

Featured Replies

פורסם

יש לי סרטים שאני רוצה להקרין דרך האקס, אבל הם לא עובדים כי זה אומר שזה לא נתמך.

מתי יצא או יצא כבר העידכון הגדול??...ואם אפשר לינק שמסביר על העידכון

פורסם

העדכון הגדול הבא יצא ב-19 לנובמבר. לא יתכנו שינויים בפורמטים שהמכשיר יוכל לנגן...

אם בכל זאת אתה רוצה הסבר אז בבקשה: http://www.ubergizmo.com/15/archives/2008/08/xbox_360_fall_update_out_in_november.html

דרך אגב, כל זה מצאתי בחיפוש בגוגל. אם אני יכול- אז גם אתה.

גל

פורסם
  • מחבר

קודם גל תודה גל.

יש לי עוד שאלה מוזרה אני הכנתי סרט בתוכנה וקודדתי אותו ל HD Divx צרבתי אותו לדיסק דרך נרו כ-DATA והוא לא מנגן את הקובץ אבל אם אני יעתיק אותו לDisk onkey הוא יעבוד. אתה יכול להסביר את התופעה?

דרך אגב כל כמה זמן יוצא עידכון לקונסולה?, כי פעם אחרונה שעידכנתי היה ביוני.

פורסם

לתשובה הזו תצטרך לחכות למישהו שמבין יותר ממני, אני בעל ps3 ולא אקסבוקס.

אבל נסה לצרוב את הdivx כדיסק וידאו ולא data.

פורסם

ברשותכם אני אעתיק את המדריך שהכנתי בפורום Xbox 360 של Vgames לכאן:

היי,

אחרי חיפושים ובדיקות של לילה שלם, סוף סוף מצאתי את התוכנה המושלמת להפיכת קבצי MKV, שהם כידוע (או שלא) קבצי וידאו באיכות HD (גם 720 וגם 1080, תלוי בקובץ שהורדתם).

האקס בוקס לא יודע לקרוא את קבצי ה-MKV, כך שכל מה שנותר לנו הוא להפוך אותם ל-WMV-HD או MP4 (שגם אותו, ניתן לנגן אך ורק מ-Disk on Key או כל מכשיר אחסון מידע שמתחבר ב-USB).

המדריך הבא יעזור לכם ב-10 דקות להפוך פרק ממוצא של סדרת טלויזיה, וקצת יותר זמן בסרט, ל-MP4 מושלם, ובעוד 3 שניות גם ל-WMV-HD, שאפשר יהיה לעשות לו stream ל-Xbox 360 שלכם.

המדריך יוצא מנקודת הנחה שאתם כבר יודעים לעשות streaming מהמחשב לאקס בוקס, ואם לא תחפשו בפורום איך עושים את זה, יש מדריך לכך.

המצרכים:

* GOTSent

* קובץ MKV כל שהוא

* לוודא שהוינדוס מראה את סיומות הקבצים שלכם

ראשית כל נוריד את התוכנה שאנחנו צריכים - GOTSent שהיא תוכנה חינמית לכל דבר.

לתוכנה אין התקנת EXE, כך שלאחר שהורדתם את ה-RAR, פתחו אותו לתיקיה שבה ברצונכם למקם את התוכנה. אני מיקמתי אותה ב-Program Files הרגיל.

אחרי שפתחתם אותה לתיקיה, פתחו את הקובץ GOTSent_023.exe ויתגלה בפניכם המסך הבא:

gotsentscreencc8.png

Shot at 2008-09-30

כמו שאתם רואים, ממש לא מסובך. אם רוצים להפוך רק קובץ אחד, לוחצים על כפתור File ובוחרים אותו. אם רוצים להפוך תיקיה עם כמה סרטים, על Folder ובוחרים את התיקיה.

אחרי שבחרנו את קובץ ה-MKV שלנו, נבחר תיקיה שאליה אנחנו רוצים שיגיע קובץ ה-MP4 שלנו.

הברירת מחדל היא שהוא יגיע לאותה תיקיה שבו נמצא המקור.

עכשיו כבר די סיימתם את העבודה עם התוכנה, לחצו על כפתור Convert ותנו לה לעשות את הקסם שלה.

אחרי כמה זמן יש לכם קובץ MP4 זהה למקור ללא שום שינויים באיכות.

גשו לתיקיה שבה נמצא הקובץ MP4 שלכם, ושנו את הסיומת שלו ל-WMV. כן, זה עד כדיי כך פשוט.

עכשיו כל מה שנשאר לכם זה.. להנות!

אם הוינדוס שלכם אינו מראה את סיומות הקבצים, בסייר הקבצים לכו ל-Tools>Foldre Options>View ושם הורידו את ה-V מהאפשרות "Hide extensions for known file types" ואז OK.

הערה:

אינני אחראי על שום נזק שעלול להגרם או ייגרם ישירות או בעקיפין משימוש במדריך זה. התוכנה אינה פיתוח שלי ואיניני אחראי עליה. השימוש במדריך זה הוא באחראיות של המשתמש בלבד.

שאלות ותהיות יש להעלות מעל דפי דיון זה, ולא בהודעות פרטיות.

שנה טובה!

אגב, מסתבר שהאקס בוקס יכול לנגן קבצים של עד 4GB בלבד. בשביל לנגן קובץ שהוא יותר מכך הוא צריך להיות WMV וזה יהיה אך ורק ב-Streaming מה-WMP11.

פורסם

בPS3 אין בעיה לנגן קובץ MP4 / VOB מעל 4 גיגה ...

פשוט להעתיק אותו צריך דרך WIFI ולא דרך DOK/דיסק קשיח נייד.

(כמובן בנוסף לSTREAMING שאפשר לנגן הכל)

ליביו

פורסם

או דרך דיסק DVD / BR (אם יש לכם בכלל צורב BR חח)

[וכן, הPS3 קורא צרובים out of the box אין צורך בצ'יפים / פריצות, רק משחקים צרובים הוא לא מריץ]

פורסם

יש סיכוי שבעידכון יתווספו קודקים, כשהוסיפו את התמיכה בDIVX לא היה שום הכרזה או הודעה מוקדמת, זה פשוט הופיע בchangelog

פורסם

בPS3 אין בעיה לנגן קובץ MP4 / VOB מעל 4 גיגה ...

פשוט להעתיק אותו צריך דרך WIFI ולא דרך DOK/דיסק קשיח נייד.

(כמובן בנוסף לSTREAMING שאפשר לנגן הכל)

ליביו

אני פשוט רוטט מאושר.

אז?

פורסם

היי הנטר

אתה מכיר תוכנה שתמיר קבצי ts ל wmv?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים