עבור לתוכן

Infinity INF JHL90 Gamer2 2.26GHz מפרט עצבני אבל האם באמת טוב ?

Featured Replies

פורסם

שלום

אני עדיין בחיפושים אחרי מחשב נייד שיהיה חזק למשחקים

מצאתי את זה

Infinity INF JHL90 Gamer2 2.26GHz

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24599&catid=919#details

המפרט נראה טוב אבל עדיין יש שאלה של איכות

יש למישהו נסיון או דעה ?

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

יש את המחשב מבית ACER 5930G שמגיע עם מפרט חלש במעט אך עדיין שווה מאוד בסביבות ה4800ש"ח

העיליתי עליו סקירה לפני כמה ימים,תסתכל ותראה במה מדובר

תודה רבה על התגובה

כן קראתי את הסקירה אבל אני מחפש מחשב יותר חזק מה ACER

ידוע לך משהו על המחשב הנ"ל ?

מפרט טוב אבל אני חושש למה אני לא מוצא עליו כלום בגוגל חוץ מחנויות בארץ

פורסם

מחשבים כיום עד סכום של 10000ש"ח (לפחות ממה שאני ראיתי) בעלי מעבדים חזקים וכרטיסים גרפים חלשים.

המפרט הזה מאוזן מאוד וחזק מאוד לדרישות.

פורסם

הסיבה שאתה לא מוצא כלום על Infinity זה כי הם פשוט מיתוג של מחשב Compal שנמכר לכולם ולא מיוצר עבור חברת ה-OEM הזו ספציפית (בניגוד לרוב החברות הגדולות שלהן מייצרים מחשבי Barebone שלא נמכרים בשוק). תוכל לחפש עליו מידע תחת השמות Sager NP2096, Compal JHL90 וכמובן שיש רבים אחרים ומוכרים פחות. המרכיב הספציפי כאן הוא אלמוני ואין לי מושג מי עומד מאחוריו, זה לא מעורר הרבה בטחון כי זו החברה שמספקת שירות ואחריות. יתכן בהחלט שמדובר בחברת OEM ישראלית כלשהי ואת רמת השירות שלה אני לפחות לא מכירה.

המחשב עצמו הוא סה"כ באיכות לא רעה והסוללה מחזיקה לא מעט זמן בשביל כזו קונפיגורציה.

פורסם

עד כמה שאני זוכר, המותג INFINITY מגיע מ CD-LOG לכן כדאי לבדוק באתר שלהם ובחנויות שעובדות איתם.

פורסם

מבחינת המפרט, כל היתרון של המחשב הזה על פני ה-Acer (שעולה כמעט 2000 שקלים פחות) הוא מעבד טיפה יותר מהיר (2.26 לעומת 2.00 - לא מורגש) ויותר זיכרון (4GB לעומת 3GB, שאפשר לשדרג ל-4GB ב-200 שקלים.

מבחינת איכות ועמידות, אין לדעת מי עדיף, למרות שגם Acer וגם Compal/Sager ידועות כחברות סולידיות. הבעיה היא, כמו שאמרה tgolin, שלך תדע עם איזה OEM ספציפי אתה מתעסק, ומה טיב השירות שלהם, כשאתה קונה מותגים כמו Infinity בארץ.

מבין שני אלה, כרגע ה-Acer נראה מנצח ובגדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים