עבור לתוכן

GEIL GOLDEN DRAGON ב3DGAMEMAN, שווה צפיה.

Featured Replies

פורסם

http://www.3dgameman.com/vr/geil/golden_dragon_dc_pc3200/video_review.html

אני מאוד אוהב את הביקורת של הקנדי השמנמן הזה והינה עוד ביקורת טובה מעניינת על הזכרות החדש של GEIL (ידעתם שזה חרמן בהולנדית?). בביקורת הוא הצליח להגיע איתם למהירות של 480MHZ ואני מזכיר שזה DDR400 , PC3200.

הזכרון מיוצר גם בטכנולוגיה חדשה שאני לא ממש מבין בה אבל היא שומרת על הזכרון קר יותר ומפחיתה את ה"רעש" האלקטרו מגנטי שיוצר חום. רק לשם השוואה הזכרון DDR400 256MBX2 שמותאם לDUAL CHANNEL מבית CORSAIR עולה כ1066 שקלים +-, וה GOLDEN DRAGON החדש מבית GEIL שגם מותאם לDUAL וגם 256MBX2 וגם תיזמונים דיי נמוכים עם CAS2 עולה כ 750 שקל.

נחמד ביותר, אני ממליץ מאוד לצפות בביקורת.

פורסם

עזוב אותך מהקנדי ראית את שרי אשתו ?

פורסם

חחחחחחח לא ראיתי אותה , איפה ?

הזכרון יצא אחלה בביקורת , זה רק שם או בעוד מקום ?

שווה לשקול אותו על פני TWINMOS ?!

ואממ..זה בטח היה CAS2.5 כבר לא ? הוא גם לא אממר איזה מתח...:(

פורסם
  • מחבר

עזוב אותך מהקנדי ראית את שרי אשתו ?

כן, חמודה מאוד +

השם מאוד הולם אותה ;D

פורסם

באו נחזור לנושא הת'רד

הגייל האלו מתחזקים מיום ליום!!!(אני מקווה שהם יעברו את קרוסאייר!!! :jump: )

פורסם
  • מחבר

גם אני מקווה, החברה מציגה מוצרים בטכנולוגיה הכי מתקדמת, רמה איכותית, ביצועים טובים מאוד ומחיר אטרקטיבי, מה עוד אפשר לבקש?

פורסם

גם אני מקווה, החברה מציגה מוצרים בטכנולוגיה הכי מתקדמת, רמה איכותית, ביצועים טובים מאוד ומחיר אטרקטיבי, מה עוד אפשר לבקש?

את שרי ;D

פורסם

את ה....קנדי :) אם כבר...עזוב אותך ממנו...

ראיתי עכשיו את שרי הזאת :dance: :eek2: י , למישהו יש תמונות שלה ? :jump1: :blah: :gorgeous:

פורסם

מחשב-על רק לעצמי!! ;D (עם זכרונות שלהם)

פורסם

יש לציין שעם TWINMOS הגיעו ל490DDR

פורסם

להזכירך, הזכרון עליו מדובר עולה יותר ממושקין השחור... ואני לא בטוח שהוא יותר טוב ממנו...

פורסם

עולה כמו מושקין השחור .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים