עבור לתוכן

ATI Radeon 9700 PRO במערכת P3-450

Featured Replies

פורסם

חברים.

רגע משמח ועצוב בשבילי במקביל.

כרגע קיבלתי את ה-Radeon 9700 PRO מחו"ל, שאמור להיכנס למחשב החדש (שעוד לא הזמנתי, בגלל בעיה תקציבית זמנית)

ואני בטוח שכולכם יכולים לדמיין את ההרגשה של להחזיק את המפלצת הזאת ביד ולהתלבט אם כדאי להסתכן ולחבר אותו למחשב הקיים:

P3-450

256MB SDRAM

AGPx2

Power supply lower than 300watt supplying 2*hd+floppy+dvd

מישהו ניסה לחבר כרטיס כזה במערכת כזאת?

לדעתי זה פשוט יעשה בעיות, וחלילה ישרוף לי את הכרטיס....

תגובות יתקבלו בברכה...

פורסם

אני לא חושב שיש לך מה לדאוג בקשר לשריפת הכרטיס...

תדאג לעובדה שלא תנצל אפילו רבע מיכולת העיבוד שלו... לפחות עד המחשב החדש

חוץ מהעובדה שהוא יכול להעמיס מאוד על המחשב שלך שיחסית חלש בשביל להפעיל כזה כרטיס

פורסם

חברים.

רגע משמח ועצוב בשבילי במקביל.

כרגע קיבלתי את ה-Radeon 9700 PRO מחו"ל, שאמור להיכנס למחשב החדש (שעוד לא הזמנתי, בגלל בעיה תקציבית זמנית)

ואני בטוח שכולכם יכולים לדמיין את ההרגשה של להחזיק את המפלצת הזאת ביד ולהתלבט אם כדאי להסתכן ולחבר אותו למחשב הקיים:

P3-450

256MB SDRAM

AGPx2

Power supply lower than 300watt supplying 2*hd+floppy+dvd

מישהו ניסה לחבר כרטיס כזה במערכת כזאת?

לדעתי זה פשוט יעשה בעיות, וחלילה ישרוף לי את הכרטיס....

תגובות יתקבלו בברכה...

תשאיר אותו באריזה.

אין לך מה לשים אותו במחשב הזה, ממש לא, עדיף שתחכה למחשב החדש.

פורסם

אני בספק אם הספק יחזיק חיה כזאת, לפני כמה ראיתי איזשהיא כתבה שפירסמה כמה וואט (W) כל כרטיס מסך צורך.

פורסם

יש לי RADEON9000 PRO עם P3 500 ואני FRAMER במודים של HL...

בטוח יש לך וודוו נכון ? בזכות התמיכה שלהם ב3D FX אז הביצועים יהיו כמעט שווים ובכלל... עם כרטיס כזה לא שווה להסתכן, שמור אותו קר איזה חודש חודשיים.

ד"א אני לא רוצה להיות מאניק או משהו אבל... אם אתה לא תקנה מחשב חדש בחודש חודשיים הבאים זרקת 200 שקל לפח וחבל :-\ (בלאי).

פורסם
  • מחבר

לא בלאי, לא לא....

הקנייה תהיה הרבה יותר קרובה מחודשיים, פשוט הגירודים בקצות האצבעות לשלוף את הכרטיס הזה ולחבר אותו למחשב....

קיוויתי לסחוט ממנו קצת כבר עכשיו, עד שאני אקנה את החדש.... (שמופיע במפרט שלי גם כן, ואני בטוח שתסכימו איתי שהוא ייתן לי איתו ביצועים שחבל על הזמן....) ;D

פורסם

למרות שקל לי להגיד ואני מבין את ההרגשה ;), לא כדאי לחבר.

פורסם

כמו שאמרתי אין שום צורך לשחק סוליטייר ב600 פריימים בשניה.

ויש הבדל גדול מאוד בין ראדון 9000 ל9700 פרו.

פורסם

אני גם חשבתי שיהיה הבדל בין 9000PRO לVOODOO 3... ולא היה, אז למה שיהיה עם 9700PRO ? יהיה הבדל קטן שלא יעלה על 400 נקודות ב 3DMARK לדעתי. אתה יודע איזה OC עשיתי לו ? מ275/275 ל320/320 ולא הרגשתי הבדל !!! והתוצאה ב3DMARK זזה באיזה 150, 200 נקודות בלחץ.

פורסם

אתה באמת מנסה להשוות בין 9700 ל9000?

זה כמו להשוות עגלה עם חמור למרצדס

ואם לא הרגשת עליה בביצועים הסינטטים זה רק בגלל המפרט החלש של מחשב שלך שבכלל לא יכול לנצל כרטיס חזק כזה

פורסם

נווו... והמחשב ZVOYKISK עוד יותר חלש ::)

פורסם

אני מסכים איתך שאין לו סיבה להוציא כרגע את הכרטיס מהקופסא

אבל ממש לא מסכים בשוואה של ה9000 ל9700 ויסכימו איתי כל חברי הפורום

פורסם

אני לא משווה בניהם, אני אומר שאם עם הכרטיס 9000PRO שלי במקום הVOODOO 3 3000 לא הרגשתי הבדל, ויש הבדל ענקקקקק, אז אני לא רואה סיבה שהוא ירגיש הבדל כי המעבד תוקע אותו.

פורסם

אני עבדתי עם 9500 פרו על פנטיום 3 בלי שום בעיה וזה כרטיס מאוד דומה.

פורסם

הוא לא ירגיש הבדל כי המעבד והלוח וכו' הם צוואר בקבוק שפשוט לא נותן למצות את הכרטיס

אני בטח שאם תפעיל את הוודו שלך ואת הראדון 9000 על מחשב חדש יותר אתה תראה ותרגיש שיש הבדל גדול בביצועים. אותו דבר לגבי ה9700

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים