פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים לאחרונה רכשתי את המארז הנ"ל לאחר התלבטויות רבות, אחד הדרישות שלי למארז היו שיהיה לא רועש במיוחד..לאחר הקניה נוכחתי לדעת שהמאורר צד שלו רועש לא במעט, האם יש פיתרון לבעיה הזו?(ישנו אשכול שמציע להשקיט את המאורר אך הוא ישן והלינקים לא פועלים)תודה מרעש.
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים 1. מאיפה קנית את המארז ? 2. אתה מחבר את המאוורר דרך חיבור מולוקס או ללוח אם ? 3. המאווררים האחרים מחוברים איך ? והאם רועשים באותה מידה <? עפר.
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים המאוורר עצמו לא רועש מה שרועש זה השילוב שלו עם החורים בדלת המארז שיוצרים את השריקה המעצבנת וזה בעיה ידועה. כדי לפתור אותה אני העברתי את מסנן האבק שנמצא בתחתית המארז בין המאוורר לבין דלת המארז וזה פתר את הבעיה
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים לאחר הקניה נוכחתי לדעת שהמאורר צד שלו רועש לא במעט, האם יש פיתרון לבעיה הזו? אתה יכול לנסות לחבר את המאורר עם גומיות קטנות שיספגו את הרעידות.
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים מחבר אתה יכול לנסות לחבר את המאורר עם גומיות קטנות שיספגו את הרעידות.מאיפה אני משיג גומיות כאלה ?
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים הום סנטר או משהובמידה ויש לך אפשרות להשקיע ..תקנה או תבנה פאןבאס.......הכי נוח ויעיל ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.