פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים הסדרות שאני עוקב אחריהן:24LostFringePrison BreakWeedsFlash PointEntourageHouseStargate AtlantisDexterCalifornicationBurn NoticeHeroesTerminator The Sarah Connor ChroniclesMythbustersנראלי שאני אתחיל לראות גם את הסופרנוס בקרוב... אני מרגיש פספוס. הבעיה היא שאני ממש בפיגור. יכול להיות שאני צופה ביותר מדי סדרות?
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים אוז של HBO.הסדרה הכי טובה שראיתי איי פעם.ללא ספק שלאוז צריך להיות מקום של כבוד בתור סדרה בעלת איכות פנומנליתDEXTER עונות 1-2-3חבל על הזמן... (מיועד לקהל קצת יותר בוגר) :hizuk:http://en.wikipedia.org/wiki/Jekyll_(TV_series) jג'קיל מיני סדרה בריטית שהייתה בYES מאוד מומלץ (מי שאוהב דקסטר יאהב את זה)ואני הייתי הייתי מוסיף את עמוק באדמה (six feet under) שזו הסדרה שבה השחקן מייקל סי הול התפרסם ממנה (השחקן הראשי בדקסטר)וקצת סדרות קלילות:its always sunny in Philadelphiaקומדיה ייחודית מאוד מומלצת לחובבי הומור שחור. (הפרק שהיה היום בYES היה מטורף!)scrubsה"אלי מקביל" של בתי החולים.family guyעוד קומדיה שהולכת ברגלי הסימפסון אבל הרבה יותר הזוי, מטומטם וגורם לך לחשוב WTF. (בריין שולטטט!)south parkהסדרה מצויירת הכי אבל הכי חסרת אנושות שיש נראה לי שהשטן בעצמו כתוב את התסריטים והעלילה אבל עד כמה שזה מצחיק ומוזריש לא מעט פרקים שמתחת לכל העליליה המוזרה יש מסר או מסקנה לעולם האמיתי.king of the hillסדרה מצויירת על משפה בטקסס שונה ורציני מהז'נר של סיפמסון אבל מאוד נחמד.the loopקומדיה נחמדה עם השחקן מreaper (ריפר גם נחמד)ארבעת הסדרות הראשונות שצינייתי (דקסטר, אוז ג'קיל, ועמוק האדמה) הם הדברים הכי טובים יצא לי לראות בטלוויזיהלא ציינתי מותחנים כי מותחן זה לא תמיד משהו איכותי ורוב הסיבות שאנשים עוקבים אחרייהם זה בגלל הציפייה למה שיקרה בפרק הבא (מתח ולא איכות מושך את הצופים)דוגמאות עיקריות הם נמלטים וסמולוויל (אני כבר הייתי הורג את לקס היפה נפש הזה).
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים The Unit - סדרת אקשן, 4 עונות, סיפורה של יחידת עילית בצבא ארה"ב. ממליץ בחום.Chuck - קומדיה. עונה שניה התחילה עכשיו. בחור ממוצע מקבל אימייל מהשותף שלו לחדר לשעבר באוניברסיטה, שבמקרה עובד ב-CIA, ושואב את כל מאגר הנתונים של ה-CIA למוח שלו. מצטרפת אליו סוכנת CIA כוסית ששומרת עליו. מומלץ מאוד
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים סדרות טובות נוספות שטרם הוזכרו:Battlestar GalacticaGhost whispererJerichoJourneymanmoonlightNew Amsterdam
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.