פורסם 2003 ביוני 1822 שנים אני מעוניין לקנות לוח אם מתוצרת EPOX דגם 8K9A9I (מספיק לי דגים פשוט ובסיסי זה)עד היום עבדתי עם לוחות של GIGABYTE ולרוב הם היו בסדר (ב-90 אחוז), מדובר על כ-10 עד 15 לוחות שהתקנתי לאנשים שונים.רציתי לדעת איך הלוחות של EPOX- אמינים? טובים?יש דגמים בעייתיים?תודהליאור
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים לי יש epox 8rda+חודשיים בערך , והוא בינתים מצויין. היו פה ושם תקלות קטנות , אבל לא היו לי בעיות שלא היה ניתן לפתור אותם.
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים הייתי ממליץ לך יותר בכיוון של אביט כי להמון איפוקסים נהרס הביוס..תסלח לי אבל על מה אתה מדבר?
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים תסלח לי אבל על מה אתה מדבר?אני מדבר על המוות הידוע של הביוס בלוחות 8RDA.. כשממהירים את המעבד ופתאום הגעת לקצה היכולת של הלוח/מעבד והמסך "לא נדלק" אז אתה לא יכול לאפס את הביוס כי "שכחו" לשים שם את הג'מפר שמאפס אותו.
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים נכון, אבל זה לא מוות.זו פונקציה (ג'אמפר) ששכחו לשים.מעצבן, נכון, אבל בגלל זה להספיד לוח מצויין?
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים וגם שמוות הביוס קורה רק בNFORCE2 והוא מדבר על KT400חוץ מזה EPOX מאוד אמינים ;D
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים נכון, אבל זה לא מוות.זו פונקציה (ג'אמפר) ששכחו לשים.מעצבן, נכון, אבל בגלל זה להספיד לוח מצויין?נכון לוח טוב.. אבל אפילו אם דבר אחד חסר לא הייתי לוקח אותו אפילו אם היו מבקשים את הלוח הישן שיש לי ;Dבכל זאת לוח ללא מכאובים ובעיות ובנוסף גם מעולה מבחינת ביצועים ואובר-קלוק: ABIT NF7 rev2.0
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים מחבר " כשממהירים את המעבד ופתאום הגעת לקצה היכולת של הלוח/מעבד והמסך "לא נדלק" "לכל הממהירים והממהרים..אני בן אדם פשוט,מרכיב לוח מעבד מארז וזיכרון ורוצה מחשב יציב ועובדלא מעניין אותי שום המהרות או בטיחאז שאלתי שאלה אם לוקחים את EPOX בתור יצרנית לוחות - איך הלוחות? זה הכלאבל פה יש רק ממהרים וממהירים או גם אנשים מן המניין?תודהליאור
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים " כשממהירים את המעבד ופתאום הגעת לקצה היכולת של הלוח/מעבד והמסך "לא נדלק" "לכל הממהירים והממהרים..אני בן אדם פשוט,מרכיב לוח מעבד מארז וזיכרון ורוצה מחשב יציב ועובדלא מעניין אותי שום המהרות או בטיחאז שאלתי שאלה אם לוקחים את EPOX בתור יצרנית לוחות - איך הלוחות? זה הכלאבל פה יש רק ממהרים וממהירים או גם אנשים מן המניין?תודהליאורכולם כאן רגילים לOC ולהרבה ביצועים, לכן את שומע דברים כמו "ממהירים"הלוח , כול לוח , כול חברה שתבחר מתאים לדרישות שלך שהם הדרישות הרגילות של כול משתמש ממוצע.כול החברות בעלי מוניטין זה או אחר.בקיצור עם אתה לא משחק עם הלוח ובודק את היכולות שלו ולא מתעלל בו,אז כן EPOX כמו כולם בסדר גמור בשבילך.לגבי השאלה המקורית שלך "EPOX- אמינים? טובים?יש דגמים בעייתיים?"אמין - כן טובים - כן הEPOX דגם 8K9A9I - לא בעייתי , במיוחד לכול משתמש ממוצע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.