עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט לפני קניה 4K... יש מפרט חדש.

Featured Replies

פורסם

יש אישור :xyxthumbs:

• תגובות 44
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מפרט טוב, תתחדש

פורסם
  • מחבר

יש אישור :xyxthumbs:

מפרט טוב, תתחדש

וואי תודה לכם שימחתם אותי ממש הרבה וכמובן שאשמח לעוד חוות דעת ולשינויים.

פורסם

המפרט טוב מאוד.

רק לפני שאתה קונה את המקלדת והעכבר, תראה בחנות אם אין נוחים יותר, שכן לכל אחד יש אחיזה שונה.

פורסם
  • מחבר

המפרט טוב מאוד.

רק לפני שאתה קונה את המקלדת והעכבר, תראה בחנות אם אין נוחים יותר, שכן לכל אחד יש אחיזה שונה.

תודה לך על העצה גם אני חשבתי על זה כי יכול ליהיות שהם לא יהיו נוחים לי אני באמת ינסה בחנות תודה.

פורסם
  • מחבר

עברו 24שעות אז לפי מה שהבנתי מותר לי להקפיץ

ואני אשמח מאוד לכל תגובה חוות דעת או כל דבר אחר שיש לכם להגיד.

פורסם

לפי דעתי אין צורך לשנות כלום, המפרט בסדר גמור אתה יכול להיות רגוע.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח כל החלקים מתאימים והקירור מספיק טוב והמחשב יהיה מהיר ולא איטי ותקוע??????

פורסם

אם יביאו לך את כל החלקים והם יהיו תקינים ( :P) הוא אמור להיות מאוד מהיר, אני לא רואה שום סיבה לזה שהוא יתקע או משהו...

פורסם
  • מחבר

וואי יופי כי המחשב שיש לי עכשיו מעפן תקוע איטי מסריח. תגיד זה גם יוריד לי סרטים ב-Emule מהר?? ועוד שאלה מה אתה חושב שכדי XP או Vista?

פורסם

המחשב לא קשור למהירות ההורדות של באימיול, זה כבר תלוי במהירות האינטרנט שלך (דבר עם הספקית והתשתית שלך).

לגבי כדאיות XP או ויסטה....בפורום WINDOWS יש לך בסטיקי שאלות מרכזיות שהרבה שואל, בינהם יש את מה ששאלת אני חושב שתמצא את התשובה שם.

לפי דעתי, אם אתה רגיל לעבוד עם XP תתקין XP, אם אתה מעדיף ורוצה לנסות את ויסטה תתקין אותה מקסימום פרמט.

כמו כן יש לך אפשרות להתקין מערכת 64 ביט, שכן מערכת 32 קוראת רק 3 ורבע ג'יגה זיכרון מתוך ה 4 שיש לך.

פורסם
  • מחבר

המחשב לא קשור למהירות ההורדות של באימיול, זה כבר תלוי במהירות האינטרנט שלך (דבר עם הספקית והתשתית שלך).

לגבי כדאיות XP או ויסטה....בפורום WINDOWS יש לך בסטיקי שאלות מרכזיות שהרבה שואל, בינהם יש את מה ששאלת אני חושב שתמצא את התשובה שם.

לפי דעתי, אם אתה רגיל לעבוד עם XP תתקין XP, אם אתה מעדיף ורוצה לנסות את ויסטה תתקין אותה מקסימום פרמט.

כמו כן יש לך אפשרות להתקין מערכת 64 ביט, שכן מערכת 32 קוראת רק 3 ורבע ג'יגה זיכרון מתוך ה 4 שיש לך.

אז ככה לאמא שלי יש ויסטה וזה ממש אדיר אבל אם אני קונה ויסטה זה יהיה 64BIT או שלא יהיה בכלל הקטע שזה הבדל של איזה 500שח' אז אני לא יודע מה לעשות...

פורסם

אהה אתה באמת קונה ויסטה....טוב, החלטה שלך...

פורסם
  • מחבר

תראה זה לא לגמרי בטוח אתה יכול להגיד לי מה אתה חושב על מערכת ההפעלה הזאת? אני יודע שהמקום זה בפורום Windows

http://tms.co.il/product/4609

פורסם

היא בסדר גמור.

תחשוב טוב לפני שאתה קונה 64, למרות שבויסטה יש תמיכה לרוב התוכנות שמיועדות ל32 ביט, אבל לא כולם לכן יש תוכנות/משחקים שמשום מה לא תוכל להתקין.

מצד שני זה מנצל לך את כל ה4 ג'יגה, ואם בעתיד אתה תתקין עוד 4 ג'יגה זיכרון לדוגמא הוא גם יקבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים