עבור לתוכן

מחר את המצלמת וידאו (JVC GRD820) למחשב ב- Firewire וכלום לא קורה ?

Featured Replies

פורסם

קניתי מצלמת וידאו, JVC GRD820.

איתה קניתי כרטיס Firewire וקבלתי איתו גם כבל.

חברתי את הכרטיס למחשב, זוהה, הותקן ע"י המערכת.

צלמתי קצת במצלמה, ואני מחבר אותה בחיבור DV ולכרטיס במחשב ל- Firewire וכלום פשוט לא קורה.

אני פותח את התוכנה שקבלתי עם המצלמה על מנת להעביר את הוידאו למחשב, והוא לא מגיב בכלל.

מה הפרוצדורה להעביר את הוידאו מהמצלמה למחשב? אחרי שחברתי אותו למחשב והדלקתי את המצלמה, מה עליי לעשות?

צריך להגדיר משהו במצלמה? אשמח לעזרה, אני לא מבין בתחום.

תודה רבה וחג שמח!

פורסם

נסהה אולי ב- Windows Movie Maker יש שם אופציה להקליט ממצלמות... זה מה שעשיתי עם המצלמה הקודמת שלי ועבד בסדר גמור.. (גם חיבור FW)

פורסם

הוא זיהה את המצלמה? אצלי בויסטה הוא הוא מעלה כמו AUTOPLAY של דיסק ואז מה אני ארצה לעשות.

כמו שזה שמעלי רשם, תעביר עם MOVIE MAKER.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי גם ב WMM והוא לא מזהה כלום.

והוא לא זיהה מצלמה, הוא לא מזהה כלום, אני מחבר את המצלמה למחשב אבל אין תגובה בכלל.

לא במצלמה ולא במחשב.

מה יכולה להיות הבעיה? אמורים לעשות משהו?

אגב יכול להיות שהכרטיס FIREWIRE "לא מאופשר" בלוח-אם? בביוס? אשמח להסבר איך לבדוק הכל.

תודה רבה!

פורסם

יש כמה אפשריות אבל קודם תבדוק שהמצלמה שלך בסדר (כי גם בה יכולה להיות בעיה) וזה על ידי נסיון חיבור שלה למחשב אחר עם FW (אצל חבר וכו...) אם המצלמה בסדר ובמחשב אחר היא עובדת הבעיה היא במחשב שלך , דבר נוסף שאתה יכול לעשות זה לבקש מחבר שיש לו מצלמה שמתחברת ב FW לבוא אליך ולנסות לחבר אותה אם זה לא הולך הבעיה במחשב שלך אם זה הולך הבעיה במצלמה ....

אם התקנת לפי ההוראות את כרטיס ה FW וזה לא עובד היתי ממליץ לך לחזור לחנות ממנה קנית את הכרטיס יתכן והוא פגום .

אפשר כמובן בדרך להחליף שקע PCI אולי על אחר טחר זה יעבוד ולהתקין מחדש ......

פורסם
  • מחבר

יש כמה אפשריות אבל קודם תבדוק שהמצלמה שלך בסדר (כי גם בה יכולה להיות בעיה) וזה על ידי נסיון חיבור שלה למחשב אחר עם FW (אצל חבר וכו...) אם המצלמה בסדר ובמחשב אחר היא עובדת הבעיה היא במחשב שלך , דבר נוסף שאתה יכול לעשות זה לבקש מחבר שיש לו מצלמה שמתחברת ב FW לבוא אליך ולנסות לחבר אותה אם זה לא הולך הבעיה במחשב שלך אם זה הולך הבעיה במצלמה ....

אם התקנת לפי ההוראות את כרטיס ה FW וזה לא עובד היתי ממליץ לך לחזור לחנות ממנה קנית את הכרטיס יתכן והוא פגום .

אפשר כמובן בדרך להחליף שקע PCI אולי על אחר טחר זה יעבוד ולהתקין מחדש ......

היי שלום,

תודה על תגובתך.

קניתי את המצלמה והכרטיס בדיוטיפרי, אתה יודע מה האופציה להחלפת כרטיס\מצלמה עם הדיוטיפרי? איך זה עובד?

זה בעייתי לנסוע עד אליהם אני מהדרום.

לאחר בדיקה,

לקחתי את כרטיס ה- Firewire וחברתי אותו במחשב השני שלי, ואותו דבר, המחשב עולה הכרטיס מזוהה, מותקן ע"י ה- Windows.

מחבר את המצלמה לכרטיס ומדליק אותה, וכלום לא קורה (בשלושת היציאות של הכרטיס).

מכאן אנחנו מבינים שהכרטיס כנראה לא תקין או המצלמה.

אתה יודע אם צריך להעביר את המצלמה הספציפית הזו לאיזה מצב כאשר מחברים למחשב על-מנת שתעבד? כי לא מצאתי באופציות כלום.

מה אתה ממליץ לעשות?

אין לי חבר שיש לו מצלמה או כרטיס Firewire שאוכל לבדוק.

אשמח להמלצתך מה לעשות בנושא.

תודה רבה וחג שמח!

פורסם

לגבי הדיוטי פרי יש להם שרות לקוחות , מאיזה חברה קנית את זה לסקאל למשל יש סניפים בכל הארץ, שווה להרים טלפון ולשאול על מעבדת שרות שלהם באזור מגוריך.

איפה בדיוק בדרום אתה גר ? בהרבה מקומות יש חניות מחשב או מעבדות צילום שיכולות בשניה לבדוק את המצלמה .....

פורסם
  • מחבר

שלום לך ידידי,

אני גר בבאר-שבע האם אתה מכיר מעבדה שיכולה לבדוק את המכשיר?

דברתי היום עם סקאל, והמעבדה שלהם רק באיזור תל-אביב וזה סיפור להגיע או לשלוח אליהם.

פורסם

הייתי מנסה בחניות מחשב אפילו חנויות קטנות או רשתות (כגון KSP איבורי פנדה וכו....) אבל אפילו חנות מחשבים שכונתית יכולה לעזור . תגיד שה FW שלך לא עובד ואתה רוצה לבדוק האם יש בעיה עם המצלמה או לא אם המצלמה תעבוד אצלם תבטיח שתקנה אצלם כרטיס FW חדש ( צריך לעלות פחות מ 100 ש"ח) כך יהיה להם אינטרס לעזור לך בשביל למכור לך את הכרטיס וכך תהיה לך גם איזו שהיא תמיכה אם תהיה בעיה , יתכן גם שתוכל להגיע עם המחשב והמצלמה והם יסדרו לך את הכל על המקום . אם זה לא מסתדר הודע לי שוב ונחשוב על פיתרון אחר .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים