עבור לתוכן

התוכנית "גברים" של ליהיא לפיד בערוץ 2 עיצבנה אותי קשות

Featured Replies

פורסם

יעני יש שם שלוש נשים בגיל העמידה, ומדברות על זה שהן לא מבינות גברים!

what the fuck?

זה לא הפוך?

זה פשוט כל כך עיצבן אותי! אוכככ....

היה גם קטע בתוכנית שהיא ראיינה איזה מישהו שאוהב אופנועים וקנה אופנוע ב 250,000 שקל.

אבל הוא לא היה חתיך, אז מן הסתם הוא עושה את זה בשביל הפוזה, אבל אם זה היה מישהו חתיך...אז הווו...הוא לא צריך פוזה, הוא הרי חתיך!

פשוט תוכנית מפגרת, ואני עצבני :)

תגובות?

פורסם

תעביר ל5+?

פורסם

תעביר ל5+?

:lol: :lol: :lol:

מה ציפית...?

היא אישה :bash:

בלי לפגוע.................. :lol:

פורסם

תעביר לאגו!!!! :D

פורסם
  • מחבר

אין לי כבלים דיגיטליים

ויצפאן נמאס עליי כבר, אז חשבתי לנסות משהו אחר.

אז במקום לקבל תוכנית נורמאלית, באה לי הפוסטמה הזאת מול הפרצוף ומלכלכת על גברים...

סעמק.

פורסם

משפחת לפיד משתלטת על חיינו במלא מובן המילה. אין כבר מקור, כולם כבר עושים תוכנית ראיונות, אין חדשנות, קונפורמיות משפילה לטלויזיה!

עכשיו אישתו של יאיר לפיד נכנסה לטלויזיה המשעממת גם ככה ומציגה תוכנית עוד יותר אידיוטית.

פורסם

יש הרבה "נשים של" שעושות טלוויזיה: החל באישתו של דן שילון (שמשחקת בטלנובלות סוג ג') וכלה באישתו של סטיב (סילבן שלום) ואל נשכח את צופית גרנט ועוד כמה שבטח שכחתי.

פורסם

יש הרבה "נשים של" שעושות טלוויזיה: החל באישתו של דן שילון (שמשחקת בטלנובלות סוג ג') וכלה באישתו של סטיב (סילבן שלום) ואל נשכח את צופית גרנט ועוד כמה שבטח שכחתי.

ככה זה שיש פרוטקציה והכל בישראל זה קומבינה.

פורסם

עוד תוכנית שפספסתי, מישהו יכול לומר לי מה בדיוק היה שם ועל מה זה? (יותר לעומק) ERM...

פורסם
  • מחבר

זאת תוכנית על נשים שמקטרות על גברים.

יש דרך יותר עמוקה לנסח את תוכן התוכנית הרדודה הזאת?

פורסם

פמניזם ?

פורסם

זה TALK SHOW ? זה תוכנית עם כתבות באמצע ? יש קהל ? התוכנית בשטח וכל הזמן המצלמה זזה ? יש אולפן ? ...

פורסם
  • מחבר

זאת תוכנית בשטח, ליהיא הזאת מראיינת כל מיני גברים שתמיד דופקים לה תשובות סקסיסטיות (בוחרים כמובן מספר גברים מצומצם ודואגים ליידע את הצופים בבית שאנחנו כולנו כאלה!)

ואז היא הולכת לעוד איזה שתי חברות שלה והן יושבות על כוס דאבל-לאטה צפונבונית ומדברות איך אנחנו הגברים כאלה לא מובנים.

מעניין איך היו מגיבות אם גברים היו מתנהגים כמו נשים (דווקא עשיתי ניסוי על ידידה שלי והיא ממש נבהלה מזה ולא התייחסה אליי בכבוד! ואחרי זה הן מתפלאות).

פורסם

א. יש 24 באותה שעה! שזאת הסדרה הכי טובה בטלוויזיה.

ב. ראיתי בפירסומות ולדעתי זה די חביב... והיא כוסית ;D לא יפה. אבל סקסית כזאת.

ג. מה אני עושה פה בכלל?! מחר בגרות בהסטוריה אני הולך לקבל 6.

אבל ברצינות.. לדעתי תוכנית לא רעה... מה הקטע שלכם?!

פורסם
  • מחבר

עזוב שהיא נראית טוב, פשוט לדעתי היא יורדת על המין הגברי וזה ממש לא מוצא חן בעיני.

שמע, אני לא כועס באופן מטורף, אבל היא די עיצבנה אותי וחשבתי לבדוק אם עוד מישהו חושב כמוני :)

מסתבר שלא, כי אף אחד לא רואה את התוכנית :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים