פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים מחבר אז יעני יהיה לי 3 ג'יגה במחשב? יהיה שיפור משמעותי אבל? ואם כן איפה זה יתבטא?ו3 ג'יגה זה מספיק כן אחי?
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים מחבר תקשיב אחי קיבלתי את הזיכרון עכשיו כדי להתקין אותו אני רק שם אותו בסטיק פנוי וזה הכל?לא צריך להגדיר שום דבר?
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים כן..רק התקנה נכונה לסלוט וזהו..אם יהיו קריסות וכו..אז ידרש הגדרה של תיזמונים/תדר/מתח בביוס..אבל קודם תבדוק בלי שינוי ידני..
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים מחבר אחי תקשיב קיבלתי היום את הכרטיס זיכרון 1GB ועכשיו מופיע לי 3GBעכשיו אני מפעיל את PURE ועדיין זמני ההמתנה ארוכים מאוד בערך חצי דקה דקה....ואני לא כ"כ מרגיש שיפור....אמרת שזה ישפר לי את העומס וכל זה....לא ככה?
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים במקרה הספציפי הזה PURE ידוע בזמני טעינה ארוכים מהרגיל.אתה מוזמן הלריץ מבחני ביצועים עם תוכנות ולראות את ההבדלים..כמו כן תבדוק את תדר הזיכרון והתיזמונים עם CPU-Z (לשונית MEMORY)..
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים מחבר הבנתי.... יעני PURE בעייתי מעט למרות שבXP הוא היה עולה לי מהר יותר...לגבי מבחני ביצועים עם תוכנות... על אילו תוכנות אתה מדבר? ואיך אני יכול להשוות אם עכשיו אני עם 3 GB מה אני יוציא 1GB ויעשה גם מבחן עם 2GB?ודבר אחרון לגבי תדר הזיכרון ותיזמונים לא כל כך הבנתי על מה אתה מדבר אם אתה יכול להסביר לי יותר מפורט כי אני לא מבין בזה כל כךהזיכרון הוא 1GB DDR2 667 כפול 3 כרטיסים...
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים אחי, אחותי , מזל שזה רק פורום עוד תרביץ לאלו שעושים לך טובה ועונים !!!!!!!!!!!!!!!!!!1
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים אחי, אחותי , מזל שזה רק פורום עוד תרביץ לאלו שעושים לך טובה ועונים !!!!!!!!!!!!!!!!!!1 זה באמת היה נחוץ.. בכל אופן פותח התרד... תוכנות כמו EVEREST/SANDRA וכו..לגבי ההשואה כן להוציא ולבדוק.. תוריד CPU-Z..כנס ללשונית הMEMORY תבדוק את המפרט של הזיכרונות...ולאחר מכן ללשוינת SPD..על מנת לוודא שאכן הם עובדים בתדר שצריך..
פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים מחבר אחי מכיוון שאני ממש נוב בחומרה עשיתי מה שאמרת וצילמתי לך את המסך: זה טוב? זה רע? זה בסדר? אני צריך לדאוג גבר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.