פורסם 2003 ביוני 1822 שנים ליתר ביטחון אני אציין את כל השתלשלות הארועים :לפני כחודש חבר שלי ביקש שאני אבדוק את הכרטיס מסך שלו במחשב שליבדקתי אותו והתקנתי את הדרוורים של הכרטיס מסך שלו שראינו שהכל תקין החזרתי את הכרטיס מסך שליGIFA MX 200 64M מאז בכל פעם שאני מדליק את המחשב רק בזמן שהXP עולה יש ריצודים על המסך לפני שבועיים החלפתי מאוורר למעבד VANTEC ל AMD הטמפ של המעבד 38 מעלות מקסימום כעבור שבוע התחילו הצרותבזמן שאני עובד על המחשב פתאום אני מקבל RESET ואת ההודעה הבאה ואז טמפרטורת המעבד 94 מעלות http://planet.nana.co.il/iyehuda2/101%2D0160%5FIMG.JPGובאותו רגע המאוורר לא עבד העברתי את הפלג של המאוורר מ CPU FAN לSYS FAN וזה הסתדר זה כבר קרה לי 4 פעמיםואת ההודעה הזאת אני גם מקבל כשאני מפעיל את התוכנה הנ"ל CPUIDדרך אגב ביטלתי את ה אוברקלוק ועדיין התקלה חוזרת
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים התקנת את ההיטסינק כמו שצריך?הורדת את המדבקה ושמת גריז כמו שצריך?תנסה לחבר את המאורר קבוע לספק הלוח שלך לא עומד בהספק
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים ליתר ביטחון אני אציין את כל השתלשלות הארועים :לפני כחודש חבר שלי ביקש שאני אבדוק את הכרטיס מסך שלו במחשב שליבדקתי אותו והתקנתי את הדרוורים של הכרטיס מסך שלו שראינו שהכל תקין החזרתי את הכרטיס מסך שליGIFA MX 200 64M מאז בכל פעם שאני מדליק את המחשב רק בזמן שהXP עולה יש ריצודים על המסך לפני שבועיים החלפתי מאוורר למעבד VANTEC ל AMD הטמפ של המעבד 38 מעלות מקסימום כעבור שבוע התחילו הצרותבזמן שאני עובד על המחשב פתאום אני מקבל RESET ואת ההודעה הבאה ואז טמפרטורת המעבד 94 מעלות http://planet.nana.co.il/iyehuda2/101%2D0160%5FIMG.JPGובאותו רגע המאוורר לא עבד העברתי את הפלג של המאוורר מ CPU FAN לSYS FAN וזה הסתדר זה כבר קרה לי 4 פעמיםואת ההודעה הזאת אני גם מקבל כשאני מפעיל את התוכנה הנ"ל CPUIDדרך אגב ביטלתי את ה אוברקלוק ועדיין התקלה חוזרתאחלה של טמפרטורה!! גם אני רוצה!!! (-:בכל אופן...נראה לי שהמעבד שלך כבר הרוס חלקית...בלי לבאס. :-X
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים מחבר התקנת את ההיטסינק כמו שצריך?הורדת את המדבקה ושמת גריז כמו שצריך?תנסה לחבר את המאורר קבוע לספק הלוח שלך לא עומד בהספק1. כן2.כן3.אבל אז לא יהיה לי אחריות למאוורר כי אני אצטרך להחליף פלגהמאוורר לא עובד בזמן שזה קורהאבל למה את ההודעה הזאת אני גם מקבל כשאני מפעיל את התוכנה CPUID ???דרך אגב עכשיו הכל תקין לעת עתה ואת התוכנה CPUID מחקתי
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים איזה מעבד זה?אם זה הT-BIRD אז גם בטמפ' הזו הוא לא רגיש ;Dאם תשאלו למה אז אני יתן גם קישור..
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים מחבר איזה מעבד זה?אם זה הT-BIRD אז גם בטמפ' הזו הוא לא רגיש ;Dאם תשאלו למה אז אני יתן גם קישור..זה מעבד DURON 1000 1.75V 0.18U MORGAN
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים איזה מעבד זה?אם זה הT-BIRD אז גם בטמפ' הזו הוא לא רגיש ;Dאם תשאלו למה אז אני יתן גם קישור..אין דבר כזה לא רגיש....בטמ"פ כזאת שזה כבר התיקרה כמעט(אם לא אחרי ....) זה מגיע למצב של "עייפות החומר" או איך שלא קוראים לזה (שחיקה של המעבד).
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים זה מעבד DURON 1000 1.75V 0.18U MORGAN בטח ששמת לב ל94 מעלות היה לך ריח מאוד נעים בחדר................................
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים אז תשיג ממיר מחיבור 3 פינים למולקסואז לא תצטרך לחתוך אותוזה מאד יכול להיות בעיה שהלוח לא נותן מתח למאורר ובגלל זה המאורר גם לא עובד...
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים אם באמת מדובר בטמפרטורת 94 מעלות למעבד Duron 1000 אז, צר לי ידידי, המעבד שלך הגיע למצב בו יש לך נזק בלתי הפיך.אמנם נזק שכזה קורה למעבדים כאלה ב 95 מעלות ... אבל מדובר ב AMD Athhlon ולא במעבדי Duron .במעבדי Duron נקודת ה"שריפה", כלומר הנזק בלתי ההפיך נוצרת ב 85 מעלות.חוץ מזה במקרה שלך מדובר מלכתחילה בשימוש לא מבוקר של OC יחד עם הכנסת כרטיס שדורש הספק גבוה ואני מוכן להתערב איתך שספק הכח שלך הוא רק 250W (אם בכלל).כדי למנוע בעיות כאלה בעתיד, כדאי לך להבא להשתמש בספק כח יציב (או לפחות תקין) כדי לא לגרום לעומס על המערכת ולשרוף את המעבד ו/או את רכיבי הלוח.הסיבה שדבר כזה קורה דווקא עם תוכנות מסויימות נובע מכך שהתוכנות האלה דורשות הרבה משאבים ... דבר שכרגע הלוח / מעבד / ספק שלך לא מסוגלים לספק.אביחי ארביב.
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים מחבר אם באמת מדובר בטמפרטורת 94 מעלות למעבד Duron 1000 אז, צר לי ידידי, המעבד שלך הגיע למצב בו יש לך נזק בלתי הפיך.אמנם נזק שכזה קורה למעבדים כאלה ב 95 מעלות ... אבל מדובר ב AMD Athhlon ולא במעבדי Duron .במעבדי Duron נקודת ה"שריפה", כלומר הנזק בלתי ההפיך נוצרת ב 85 מעלות.חוץ מזה במקרה שלך מדובר מלכתחילה בשימוש לא מבוקר של OC יחד עם הכנסת כרטיס שדורש הספק גבוה ואני מוכן להתערב איתך שספק הכח שלך הוא רק 250W (אם בכלל).כדי למנוע בעיות כאלה בעתיד, כדאי לך להבא להשתמש בספק כח יציב (או לפחות תקין) כדי לא לגרום לעומס על המערכת ולשרוף את המעבד ו/או את רכיבי הלוח.הסיבה שדבר כזה קורה דווקא עם תוכנות מסויימות נובע מכך שהתוכנות האלה דורשות הרבה משאבים ... דבר שכרגע הלוח / מעבד / ספק שלך לא מסוגלים לספק.אביחי ארביב.הספק שלי הוא 400W
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים אם באמת מדובר בטמפרטורת 94 מעלות למעבד Duron 1000 אז, צר לי ידידי, המעבד שלך הגיע למצב בו יש לך נזק בלתי הפיך.אמנם נזק שכזה קורה למעבדים כאלה ב 95 מעלות ... אבל מדובר ב AMD Athhlon ולא במעבדי Duron .במעבדי Duron נקודת ה"שריפה", כלומר הנזק בלתי ההפיך נוצרת ב 85 מעלות.שטויות Duron זה פשוט Athlon עם פחות Cache אין שום הבדל אחר בין המעבדים
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים תעשה לעצמך טובה, קח 300-400 ש"ח ולך קנה אטלון XP 1700 חמוד וחזק. והכול יהיה טוב יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.