עבור לתוכן

עזרה, צריך מידע לDATA BASE שלי :), קראתי כמה דיונים ויש לי כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

אם המנהל רוצה שיהפוך את הכותרת לכותרת יותר מעניינת, לא מצאתי משהו יותר מעניין, קיצר יש לי כמה שאלות מקווה שתענו לי עליהם אחים שלי :)

1)מה זה ג'אמפר, סליחה שאני לא מבין

2)FIREWIERE זה הכרטיס רשת נכון?

3)למה כשמשהו עשה OC וניתקע לו קצת בהעלאת הבאס, אז אמרו לו לכוון משהו בכרטיס מסך? מ 64 ל 67 מגה הרץ? מה זה משנה? לא הבנתי, ומה זה בדיוק.......

4)לא הבנתי, למה זכרונות אפשר להעלות להם את ה CAS LATENCY מ 2.5 ל 2, ככה זה למשל אצל חבר שלי, למה לא מוכרים אותם ככה? ולמה זה יותר מסוכן? יותר נמוך יותר טוב לא? פחות מחזורי שעון של לחכות או משהו כזה........

5)זהו תודה למי שיענה........

פורסם

2. כרטיס FireWire הינו תקן העברת מידע, בדומה ל-USB המוכר, הוא מעביר באותה מהירות (תכלס, לא תאורתי) כמו USB 2.0. אלו הם שני התקנים מתחרים כאשר ה-FireWire נפוץ יותר במחשבי הMac, ובשנה האחרונה גם במחשבי ה-PC.

אם מישהו יכול להרחיב, בבקשה. :hi:

פורסם

1. חתיכת פלסטיק קטנה עם מתכת בפנים שתפקידה לקצר 2 פינים ולסגור מעגל שעושה משהו

2. זאת יציאה בדומה לUSB שיכולים להתחבר אילה IPODים, מצלמות וכו'

3. כדי שהכרטיס מסך לא יפריע לOC כדאי לנעול אותו על מהירות קבועה שהיא 66

4. נמוך יותר טוב, אבל באותה מידה הוא לא יציב במהירויות גבוהות יותר. למשל זכרון 333MHZ בCAS 2.5 יכול לעבוד ביציבות בCAS2 ב266MHZ (בד"כ)

פורסם

1.חתיכת פלסטיק עם מחושת בפנים בכדי לקצר שני פינים.

jumper.jpg

2. מה שChevy אמר.

3. לא ממש הבנתי, אבל בשביל לשמור על יציבות הAGP צריך להיות על 66.

4. בCAS כמה שיותר נמוך יותר טוב. למה לא מוכרים את זה ככה? כי למשל זכרון של 3200PC שבא בCAS2.5 , אתה יכול להפעילו ב2700 או ב2100 בCAS2 , בדרך כלל.

פורסם
  • מחבר

הבנתי! תודה רבה לכם ;)

פורסם
  • מחבר

אם לא איכפת לכם, יש לי עוד כמה שאלות :), מקווה שתענו :<

מה זה VDD VDIMM , אני יודע שזה עניין של מתח איפה שהוא? אבל מה זה......

משהו יכול להסביר לי קצת על הגשרים? ממש לא הבנתי, תמונה תיהיה נחוצה (מה להסביר? על כל הקיצור גשרים,פתיחת מכפלה וכאלה, אהה וסליחה שאני מטומטם מה זה פין?).

כל עניין המתח, זה אמור להיות מסוכן כאשר מעלים מתח במעבד באובר קלוק? איך יודעים כמה להעלות?

תודה לעוזרים, אני באמת לא מבין אז אל תרדו עלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים