פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים היי!אני צריך עכבר אלחוטי שיהיה לו טווח קליטה די גדול (משהו כמו 5 או 10 מטר)ושהסוללה לא תיגמר מהר ושתהיה אפשרות להטענה.רוב הזמן ייעשה בו שימוש משרדי רגיל .. אולי פה ושם משחקים.חשבתי על LOGITECH MX1000 אבל אין לי מושג מה הטווח קליטה שלו ... כנ"ל LOGITECH LX8 .ראיתי גם את העכבר Logitech MX Revolution אבל איך שהבנתי אין לו כפתור אמצעי שזה קצת מפריע.טווח המחירים שלי הוא די רחב כי אני קונה את העכבר כנראה בחו"ל.אשמח להמלצות.תודה מראש.
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים מחבר כתבתי :" טווח המחירים שלי הוא די רחב כי אני קונה את העכבר כנראה בחו"ל."אבל אם צריך לדייק קצת יותר .. אז אני משער שעד 400 שקל... אולי אפשר לחרוג קצת מעל ...
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים דבר ראשון תערוך ושים את התקציב בכותרת אחרת ינעלו לך את הנושא ולפי זה שלא שמתה אפשר לראות שלא קראת את חוקי הפורום.אני אישית אוהב את העכבר הזה http://tms.co.il/product/4127 אבל אתה יכול לחפש עוד באתר ובאתרים אחרים.
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים אני לא יודע פשוט נתתי לך עוד אופציה אבל עכשיו היסתקלתי על הMX1000 והוא נראה סבבה ונראה לי שה-MX1000 יותר טוב אז תחליט אתה.
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים מחבר קראתי קצת וגיליתי שהMX1000 הוא RF... זאת אומרת שיש לו טווח קליטה די מוגבל .. נראה לי 2 מטר..האם יש לו גרסת BLUETOOTH או גרסת 2.4GHZ ? או שיש צורך להחליף לעכבר אחר?
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים קראתי קצת וגיליתי שהMX1000 הוא RF... זאת אומרת שיש לו טווח קליטה די מוגבל .. נראה לי 2 מטר..האם יש לו גרסת BLUETOOTH או גרסת 2.4GHZ ? או שיש צורך להחליף לעכבר אחר?אני לא בטוח שיש לו ליתר ביטחון תבחר גם אחד אחר ואז תתקר לחברה שאתה רוצה לקנות ממנה ותבדוק אם הטווח שלו זה באמת 2מטר
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים מחבר יש לי מכרים בהונג קונג שקונים את זה בשבילי ... ככה שאני לא יכול לברר יותר מדי פרטים שם ...ראיתי עכשיו שקיים גם דגם MX1100 ... הוא נראה ממש לא רע... מה דעתך עליו?
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים נראה לי אחלה איכותי ונוח אם אתה רוצה לדעת עוד מידע עליו אז הנה http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/4676&cl=US,EN
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.