פורסם 2003 ביוני 1822 שנים ליפני בערך חודש היתעסקתי אם המחשב שלי (פתחתי אותו היסתכלתי נגעתי) ואז המעבד נישרף, טוב אחרי חודש (שזה היום) הלכנו אם הלוח אם למעבדה,והGHZ שלי זה 950 טוב החליפו לנו תלוח ל 1200 GHZ איזה קטע לא צריך ביכלל לשדרג החליפו לנו לממש חדש. מעניין אם אני ישרוף אותו יחליפו לנו ל 2000 ;D. עריכה:בדואר שלי היה 750 מיכתבים שהיתי צריך למחוק אחד אחד
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים כנראה שקנית את הלוח שלך בשטחים או משהו, כי בפעם האחרונה שבדקתי, לא מודדים את הלוח במגה הרצים.
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים כנראה שקנית את הלוח שלך בשטחים או משהו, כי בפעם האחרונה שבדקתי, לא מודדים את הלוח במגה הרצים. lololololololololol חחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol:
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים כנראה שקנית את הלוח שלך בשטחים או משהו, כי בפעם האחרונה שבדקתי, לא מודדים את הלוח במגה הרצים. :lol: :lol: אכן. וגם ממתי מחליפים לוח אם כאשר המעבד נשרף, וגם איך אפשר להגיע למצב כזה בפתיחת המארז בלבד? :lol: :lol:
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים :lol: :lol: אכן. וגם ממתי מחליפים לוח אם כאשר המעבד נשרף, וגם איך אפשר להגיע למצב כזה בפתיחת המארז בלבד? :lol: :lol: לי כשהלכתי להחליף מעבד באזטק החליפו מעבד+לוח+זיכרון (מאותו סוג, קניתי מהם בבאנדל)
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים לי כשהלכתי להחליף מעבד באזטק החליפו מעבד+לוח+זיכרון (מאותו סוג, קניתי מהם בבאנדל)מה הקשר שזה באנדל? הרי הלך רק רכיב אחד :-\אבל בכל"ז נראה לי שהבחוריצ'יק התכוון למעבד ולא לוח אם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.