עבור לתוכן

המלצה למצלמה עד 1500-1700 שקלים ultra compact

Featured Replies

פורסם

לאחר שהמצלמה שלי נגנבה בפראג לפני כ 3 חודשים קניתי את הפוגי' F40.

לצערי המצלמה מאוד מאכזבת ויש לי קושי להסתדר איתה.

התמונות על AUTO יוצאות על הפנים וב ISO גבוה היא לא נותנת תוצאות כמצופה.

העניין שלכל תמונה צריך חצובה זה מאוד מגביל ולאחר חשיבה רבה החלטתי להחליף אותה.

כשהיה לי את ה canon מאוד נהנתי מהתפריטים שלה ואחרי הפוגי' הבנתי עד כמה היא הייתה קלה לשימוש ונוחה.

בנוסף חשוב לי לציין שהרבה מהתמונות שלי הם פתאומיות ובלי הכנה מראש ככה שאני צריך מצלמה שתוכל לתת תמונות טובות ביותר על מצב AUTO, בעצם זה המצב היחיד שאני משתמש בו..

חשוב לי שתתמוך בזיכרון SDHC (מכיוון שזה הזיכרון הנוכחי שלי ולהחליף אותו לא ממש בא לי).

לאור ההשוואה האחרונה עם canon חשבתי ללכת על מצלמה נוספת שלהם ixus 85 / SD770.

http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&tabact=ModelTechSpecsTabAct&fcategoryid=145&modelid=16722

בנוסף יש עוד מספר מצלמות שאני צריך הכוונה לאם הם מתאימות לצרכים שלי:

panasonic fx37/fx150

fuji f100 (למרות שיש לי הסתייגות קלה מהפוגי' העכשווית שלי)

canon SD770/SD890

ולשאלון של boren..

1. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500 - 1700 למצלמה (זיכרון כבר יש)

2. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אנשים, חברים, משפחה ומעט נופים (כאשר עדשה רחבה לא ממש חשובה לי (מקסימום מתרחקים קצת..). לגבי תאורה מדי פעם אני אצלם בלילה אבל לא יותר מדי

3. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לרוב עם פלאש

4. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? ממש לא, אני מחפש מצלמה הכי קומפקטית שיש וחצובה רק תעמיס

5. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא

6. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? אני אצלם ללא חצובה וללא פלאש ורק בהחזקה ביד

7. האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? כן, פוגי'. אין את החדות שהייתה בקאנון הקודמת

8. האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? לצפות על גבי מסך

9. מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? לא חשוב לי

10. כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? מאוד, הכי חשוב

11. האם אתה נעול על יצרן מסויים? לא, אבל שמתי לב שהאיכות תמונה מבחינת חדות היא הכי טובה אצל קאנון

12. מהירות תגובה, חשוב שהפלאש יהיה פנימי ומדוייק ככל שאפשר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים