עבור לתוכן

מפרט מחשב למשחקים ללא הגבלת תקציב וללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

היי אני צריך דחוף עזרה בבניה של המחשב החדש שאני מתחיל לבנות

בעקרון כבר קניתי

כרטיס מסך :

XFX PVT98UZHF9 GeForce 9800GX2 1GB DDR3 600MHz PCI Express 2.0 SLI Ready Video Card

ולוח אם:

XFX MBN790IUL9 nForce 790i Ultra SLI DDR3 1600Mhz FSB Socket LGA 775 ATX Intel Motherboard

ואני מתכנן לקנות זכרון פנימי :

Corsair DHX 4 GB (2 X 2 GB) 240-Pin DDR3 1600MHz SLI Certified Memory Kit

אני צריך עזרה לבחור ולהתאים את שאר הרכיבים כמו מעבד טוב, ספק כוח ומארז שיתאים לכל האלמנט

ואני צריך שזה היה מערכת SLI

תודה מראש חברים

פורסם

במילה אחת - בזבוז.

עכשיו ציין תקציב וגודל מסך

פורסם
  • מחבר

לא מוגבל בתקציב.....

מסך נראה לי 20 - 24 מסך רחב[br]פורסם בתאריך: 20.10.2008 בשעה 10:58:11

למה בזבוז ????? :-[
פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

כפי שאבי אמר המחשב הוא די בזבוז, אם תציין את הדברים הבאים נוכל לעזור לך להרכיב מפרט הרבה יותר טוב.

-מה גודל המסך.

-מה התקציב.

-האם לכלול ציוד היקפי.

-מה גודל המסל שיחובר למחשב.

-האם אתה מתכנן OC.

כמו כן תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבים לפי חוקי הפורום (לדוגמא, "מפרט מחשב ב3000 שקלים, מיועד למשחקים ללא ציוד היקפי")

גודל המסך חשוב, יש הבדלים בין 24" ל20" לכן תצטרך לומר לאיזה כיוון בערך תלך.

לגבי שאלתך, המפרט הוא בזבוז מכיוון שאם אתה תקח מסך 20"-22" אתה לא צריך כרטיס מסך כזה, HD4870 יהיה מעל ומעבר.

לוח האם תחליף לג'יגבייט/אסוס מבוסס P45/P43 ואתה לא צריך שום SLI שכן זה ממש, אבל ממש לא משתלם לא עכשיו ולא בעתיד.

כמו כן, אין לך צורך בזכרונות כאלו, זכרונות DDR2 במהירות 800/1066 יביא כמעט אותם ביצועים, גם אם קשה להאמין.

פורסם
  • מחבר

אמממ אוקיי הבנתי ....

הלוח אם והכרטיס מסך רכשתי בחול שניהם ב450 דולר....!!! אני לא אפרסם את החנות כי זה נוגד לחוקים של הפורם

לפי מה שראיתי

אני מתכנן להישאר עם הלוח אם .... לא מתכנן לעשות OC

מסך אני כנראה יקנה 24 אינץ מסך רחב !!....אבל יש לי LCD 32 HD שאני מתכנן לעבוד גם עליו מידי פעם

ציוד היקפי לא צריך כי יש לי כבר הכול !!!!

ואני חוזר שוב אני לא מוגבל בתקציב

מחפש מעבד שיתאים, ספק כוח, יחידת קירור למעבד, ומארז לכל הסיפור...

תודה על העזרה

ועד אני אני יבין פה את האתר אני ישנה את הכותרת ....[br]פורסם בתאריך: 20.10.2008 בשעה 11:14:26

אאאההה עוד משהו

הלוח אם תומך בזכרון פנימי רק של DDR3 ומעלה....

פורסם

אה את החלקים שרשמת כבר יש לך, לא משתי לב מצטער. בכל זאת חבל שלא התייעצת לפני שרכשת אותם.

בכל מקרה, הנה האפשרויות.

-מארז: זה תלוי מה אתה אוהב. הנה רשימה של מארזים איכותיים במחירים שונים אתה מוזמן לבחור.

ANTEC 300/900/1200

טרמטק יוריקה/ארמור פלוס

COOLERMASTER CM690/CM590

NZXT TEMPEST

מעבד: אם זה למשחקים נטו, אתה יכול לקחת מעבד כמו E8400.

אם אתה רוצה מרובע ליבה (אתה משתמש גם בתוכנות שתומכות ב4 ליבות) יש לך Q9400/Q9550.

ספק: ספק של 550 יתאים, אם אתה תוסיף עוד חלקים בעתיד עדיף שתקח 650, אם אתה תוסיף עוד כרטיס מסך בעתיד כדי לקחת 750 וואט.

החברות המומלצות הן CORSAIR/ENERMAX/PCP/SEASONIC.

קירור למעבד: קירור כמו AC FREEZER 7 יספיק בהחלט. במידה ואתה רוצה קירור חזק יותר אתה יכול לקחת אינפיניטי, אם אתה מתכנן OC גבוה מאוד יש לך אפשרות לקחת טרמלרייט אולטרה 120 אקסטרים עם מאוורר איכותי עליו כמו S-FLEX.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה

קיבלתי המלצה עכשיו מחבר על מארז של thermalt Armor+

מה מה זה אומר ESA במארזי מחשב ???

ועוד שאלה לגבי יחידות קירור

המוצרים של EZ COLER טובים למחשבים כבדים ?

פורסם

המארז טוב, אבל לפני שאתה מחליט אני ממליץ לך לעבור על כל אלו שהצעתי לך ותבדוק את המאפיינים שלהם.

אין לי מושג מה זה ESA, יכול להיות שאתה מתכוון ל ESATA שזה חיבור SATA חיצוני לכונני קשיחים חיצוניים וכדומה.

לגבי EZ תלוי אילו מוצרים...כעיקרון אני לא הייתי ממליץ עליהם שכן יש חברות עדיפות בהרבה.

פורסם

אני מבין שקנית את הכל בזול אבל עכשיו יגיע הבזבוז האדיר על שאר החלקים , זכרון DDR3 מאוד יקר ו 4GB יעלו באזור ה 1000 ש"ח אם לא יותר !!!

SLI כמובן לא משתלם כשיש לך 9800GX2 , עדיף שתמכור את לוח האם ותקח לוח יותר פשוט ואז יהיה אפשר להרכיב מפרט משתלם לתקציב ולא מפרט מבוזבז שלא תרגיש בו הבדל בביצועים ...

פורסם
  • מחבר

אחי אני קונה הכול מחול .....מחכה לחגים של הכריסמס שם בחול ואז יהיה סיילים מטורפים.....

כבר יצא לי לראות DDR3 של CORSAIR 4 גיגה ב 230 דולר אבל אני מחכה לחגים שהמחירים ירדו

אבל באסה הדולר עולה .....

אני לא לחוץ על המחשב....

ואני עדיין לא מבין מה הבעיה עם הלוח אם .....הוא נראה ממש סבבה

נכנסתי לפורומים ויש עליו ביקורת ממש טובות...

ובארה"ב הוא רץ ממש טוב....

פורסם

לוח האם בסדר, אבל הוא תומך רק ב DDR3, אם היית קונה לוח אחר לא פחות טוב שתומך ב DDR2 היית חוסך פה מלא כסף, עם הבדל כמעט ולא מורגש של ביצועים.

פורסם
  • מחבר

אהה אם ככה זה התקציב וה DDR3 אז כמו שאמרתי אני מחכה לסיילים של הכריסמס בארה"ב .....

אני יקנה זכרון פנימי 4 גיגה של כורשאייר כשהמחיר היה עד גג 180 דולר .. וזה כל הסיפור....

יאללה חברים עזרתם לי מאוד תודה רבה וחג שמיייח :silly::yelclap::xyxthumbs:

פורסם

חכה ל BLACK FRIDAY, ניואג (NEWEGG.COM) עושים הנחות מטורפת אז, אם תקנה מהם, סבבה , הם מצוינים (ניסיון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים