עבור לתוכן

אני צריך עזרה ב-Xbox Live נואשש כבר :(

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה אחת--------- > LIVE

אני מנסה להתחבר ולא מצליח לי יש לי כבל רשת אני מחבר מהבוקס למחשב והמחשב מחובר דרך USB למודם!

אני גם לא יודע מה צריך לעשות בבוקס ....

יש לי מודם של WOW זה המודם אליו מחובר כבל USB של האינטרנט מהמחשב ,

חיברתי מהבוקס למחשב כבל רשתת ...

וזאת תמונה של המודם :

www.bezeqint.net/media/connection/modems/GSale150-usb.png

וזאת תמונה של החיבורים במחשב :

http://img511.imageshack.us/my.php?image=12466127ko6.jpg

מה לעשות ?!?! אני מת לשחק כבר ב- Live ....

פורסם

המודם הישן של בזק. היו לי שנים "טובות" איתו.

בקיצור אין לו חיבור ethernet. כשקניתי את הps3 החלפתי את המודם הזה בחינם למודם יותר חדיש עם חיבור כבל רשת שנרא aztech 600e.

לך לבזק סטור הקרובה לביתך.

כמו כן גם קניתי ראוטר כדי לעבוד בps3 דרך אלחוטית ולסיים את ההתעסקות שלי עם חייגן מסויים.

פורסם

החיים קשים , לבחור יש XBOX -> אין רשת אלחוטית.

אכן גם אני ממליץ לשדרג למודם מבוסס כבל רשת , עדיף אחד עם 4 פורטים של רשת וככה המודם = ראוטר ולא תצתרך להתעסק בכלל בשטויות האלו.

מודם USB = טריפה.

ליביו

פורסם

תבחר את החייגן שלך, לך למאפיינים שלו, אח"כ ללשונים Advanced (מתקדם?), שם תסמן ב-V את Allow other network users to connect through........ ומתחת תבחר את החיבור של רשת האקס בוקס-מחשב.

נכון שראוטר יהיה יותר פשוט וקל, אבל ככה אתה מאבד את יכולות ה-streaming של וידאו, תמונות ומוזיקה לאקס בוקס. לי זה מאוד חשוב האפשרות הזאת, שכן כל הסרטים שלי וכל הסדרות טלויזיה שלי הן ב-HD, ואני פשוט מעביר אותם לטלויזיה 26" HDR שלי :jump:

פורסם

איזה סיבה בדיוק יש לזה שתאבד את היכולות סטרימינג?

אצלי הPS3 בסלון מחובר בWIFI לראוטר (טיפה יותר מתוחכם ממה שיש לרוב בבית) והמחשב חוטית ואני עושה STREAMING כל הזמן.

אולי אתה לא יודע להגדיר סאבנטים נכון כדי שהמחשב והXBOX יקלטו אחד את השני ופה הבעיה ולא בחיבור?

ליביו

פורסם

אצלי הPS3 בסלון מחובר בWIFI לראוטר (טיפה יותר מתוחכם ממה שיש לרוב בבית) והמחשב חוטית ואני עושה STREAMING כל הזמן.

ככה גם אצלי. אין שום בעיה, דרך tversity.

פורסם

אולי אתה לא יודע להגדיר סאבנטים נכון כדי שהמחשב והXBOX יקלטו אחד את השני ופה הבעיה ולא בחיבור?

גם אפשרות. כיצד עושים זאת אם כך?

פורסם

ליביו

האמת שהוא צודק, ICS פשוט לא מאפשר שיתוף נורמאלי לפחות לא בXP, בVISTA אפשר לעבוד עם WMP11/MC, הבעיה היא שICS חוסם המון דברים על הדרך.

פורסם
  • מחבר

תבחר את החייגן שלך, לך למאפיינים שלו, אח"כ ללשונים Advanced (מתקדם?), שם תסמן ב-V את Allow other network users to connect through........ ומתחת תבחר את החיבור של רשת האקס בוקס-מחשב.

נכון שראוטר יהיה יותר פשוט וקל, אבל ככה אתה מאבד את יכולות ה-streaming של וידאו, תמונות ומוזיקה לאקס בוקס. לי זה מאוד חשוב האפשרות הזאת, שכן כל הסרטים שלי וכל הסדרות טלויזיה שלי הן ב-HD, ואני פשוט מעביר אותם לטלויזיה 26" HDR שלי :jump:

עשיתי מה שאמרת ואין לי מה לסמן שם קבל תמונה :

http://img205.imageshack.us/my.php?image=1212co0.jpg

פורסם

אתה לא יכול לעשות כלום חוץ מלהחליף את המודם שלך למודם מבוסס כבל רשת. אני ממליץ על aztech 600e.

גל

פורסם
  • מחבר

ליביו

איך מגדירים סאבנטים?

פורסם

תחליף מודם , רוב הסיכויים אפילו לא תצתרך להתעסק עם זה.

הXBOX יראה את המחשב גם ככה ברשת (כל עוד הוא באותו סאבנט) ולSTREAMING - אני ממליץ TVERSITY בחום.

להשתמש בICS זה פשוט עצוב ועובד בצורה ממש גרועה לכל דבר מעבר לאינטרנט בסיסי.

שלא לדבר על זה שצריך מחשב דלוק כל הזמן.

ליביו[br]פורסם בתאריך: 20.10.2008 בשעה 18:40:50

בקשר לסאבנטים ולמה זה לא רלוונטי אצלך , במילה או 2 , סאבנטים זו אחת הדרכים לחלק רשתות לוגית (אך התקשורת ביניהן עדיין נשארת אם דואגים לזה עם ROUTING) , הבעיה עם סאבנטים נפרדים (שקוראת בעיקר בנתבים עם WIFI וחיבור חוטי ... לא באלו רק עם חיבורים חוטיים) זה שמה שנקרא MULTICAST - שידור לכל הרשת , עובר רק על פני אותו סאבנט ולכן צריך להגדיר "גישור" בין הWIFI והחיבור החוטי.

שוב מכיוון שזה XBOX , ואתה עם מודם USB (וגם אם תחליף למודם נורמאלי - ותקבל מודם ראוטר או שתקנה HUB - גם ככה תחבר את הXBOX למודם עם כבל רשת וגם את המחשב למודם עם כבל רשת) - זה לא ממש רלוונטי לך.

לא כרגע ולא בעתיד.

אם לא הבנת משהו , אתה מוזמן לשאול , אני אנסה להסביר את זה בשפה יותר פשוטה (למרות שציורים לרוב זה הכי פשוט :) )

ליביו

פורסם
  • מחבר

תחליף מודם , רוב הסיכויים אפילו לא תצתרך להתעסק עם זה.

הXBOX יראה את המחשב גם ככה ברשת (כל עוד הוא באותו סאבנט) ולSTREAMING - אני ממליץ TVERSITY בחום.

להשתמש בICS זה פשוט עצוב ועובד בצורה ממש גרועה לכל דבר מעבר לאינטרנט בסיסי.

שלא לדבר על זה שצריך מחשב דלוק כל הזמן.

ליביו[br]פורסם בתאריך: 20.10.2008 בשעה 18:40:50

בקשר לסאבנטים ולמה זה לא רלוונטי אצלך , במילה או 2 , סאבנטים זו אחת הדרכים לחלק רשתות לוגית (אך התקשורת ביניהן עדיין נשארת אם דואגים לזה עם ROUTING) , הבעיה עם סאבנטים נפרדים (שקוראת בעיקר בנתבים עם WIFI וחיבור חוטי ... לא באלו רק עם חיבורים חוטיים) זה שמה שנקרא MULTICAST - שידור לכל הרשת , עובר רק על פני אותו סאבנט ולכן צריך להגדיר "גישור" בין הWIFI והחיבור החוטי.

שוב מכיוון שזה XBOX , ואתה עם מודם USB (וגם אם תחליף למודם נורמאלי - ותקבל מודם ראוטר או שתקנה HUB - גם ככה תחבר את הXBOX למודם עם כבל רשת וגם את המחשב למודם עם כבל רשת) - זה לא ממש רלוונטי לך.

לא כרגע ולא בעתיד.

אם לא הבנת משהו , אתה מוזמן לשאול , אני אנסה להסביר את זה בשפה יותר פשוטה (למרות שציורים לרוב זה הכי פשוט :) )

ליביו

מה זה ICS ? ועם אני ישתמש בזה זה יעבוד?

פורסם

אתה הולך סחור סחור, פשוט גש לבזק סטור תתחיב לשנה(או שנתיים) ותקבל חינם מודם נתב עם ארבעה פורטים ואלחוטי.

אתה פשוט מחבר את המחשב לפורט בנתב-מודם ואת האקס בוקס לפורט אחר וזהו!

חוץ מזה אם תקבל מודם-נתב של סימנס מומלץ לכבות את האלחוטי אם אתה לא משתמש בו או לפחות לאבטח אותו.

לעזרה בנושאי רשת פנה לפורום רשתות.

פורסם

וחיבור חוטי ... לא באלו רק עם חיבורים חוטיים) זה שמה שנקרא MULTICAST - שידור לכל הרשת , עובר רק על פני אותו סאבנט ולכן צריך להגדיר

ליביו

אתה מתבלבל עם Boradcast.

Multicasting זה שידור לקבוצות של כתובות IP לפי שיוך לוגי מותנה מראש, זה לא נתמך ע"י נתבים בייתיים, אפילו לא כל הנתבים לשוק העסקי תומכים בזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים