עבור לתוכן

Antec 300 או CoolerMaster CM 690?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי התלבטות בין שני המארזים, על מה אתם ממליצים? ומה היתרונות והחסרונות של כל אחד לעומת השני?

בתודה מראש:)

פורסם

אתה יכול לחפש פשוט בגוגל REVIEW על שניהם. יש בשפע תאמין לי. אני יודע כי עשיתי בעצמי את החיפוש הזה בימים האחרונים כי הייתי באותה שאלה..

החלטתי בסוף ללכת על ה ANTEC 300 וקניתי אותו היום. 305 ש"ח שווה לדעתי כל שקל.

ההשואה אבל לא כל כך נכונה, אתה צריך להשוות בין CM 590 ל ANTEC. ה 690 ענק והוא בכלל לא באותה קטגוריה.

הרבה יטענו שה CM 590 מאוורר יותר מה ANTEC (וזה נכון) ושהוא מסודר יותר בפנים ויותר מרווח ונוח (שזה גם נכון).. אבל בגלל שבחנות בה קניתי את המארז ה CM 590 נמכר ב 55 ש"ח יותר מה ANTEC ורוב הפיצ'רים של ה CM לא כל כך מעניינים אותי העדפתי לקנות את ה ANTEC ולא להוסיף את ההפרש.

יישמע אולי מוזר, אבל לפי דעתי ה CM מאוורר מידי. יש לו מלא חורים למאווררים שזה דבר נחמד אבל קצת נסחפו שם לדעתי. לדוגמא יש בגג המארז שני חורים למאווררים, אבל מה אם אני לא מתקין שם שום מאוורר ? מה שייקרה זה שזה ישמש כפתח לכניסת אבק במידה ואני לא סוגר אותם. גם בדלת יש שניים (למה??) ואותו כנ"ל לגביהם..

מצד שני יש לו המון ייתרונות - כל ההתקנה של הכוננים נעשית ללא ברגים אלא עם תופסנים נוחים כאלו, סידור הכבלים הפנימי שלו יותר טוב לטעמי ובנוסף יש אפשרות להתקין את הספק הפוך וכך לתת לו לנשום אוויר קריר מחוץ למארז ובכך לנתק אותו מנשימת אוויר חמים מתוך המארז.

טוב אין לי יותר כוח לחפור, אתה מוזמן לקרוא עליהם בעצמך לבד ולהתרשם. בכל מקרה, אני חושב שלא תיפול באף אחד מהם. שניהם מעולים.

אני אגב מאד מאד מרוצה מהקניה שלי (בלי קשר להשוואה מול משהו אחר) , ה ANTEC הזה הוא אחלה מארז והטמפ' של הרכיבים שלי ירדה בצורה משמעותית מהמארז המעאפן שהיה לי ולא רק שהאיוורור יותר טוב אלא זה גם נעשה ללא רעש וללא כניסת אבק (יש פילטרים מקדימה).

ביקורת על ה COOLER MASTER 590 :

http://www.techpowerup.com/reviews/CoolerMaster/Centurion_590

ביקורת על ה ANTEC 300 :

http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1298

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך !

פורסם

בשורה התחתונה עזוב את ה-300.

ה-590 עולה כ-320 ש"ח שזה כמה גרושים מעל ה-300, ואותו היתי לוקח

פורסם

בשורה התחתונה עזוב את ה-300.

ה-590 עולה כ-320 ש"ח שזה כמה גרושים מעל ה-300, ואותו היתי לוקח

ללא ספק :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים