עבור לתוכן

קניתי את הראדון 9100 ויש לי בעיה עצבנית ומעצבנת איתו

Featured Replies

פורסם

קניתי אותו היום , ומשום מה על המחשב שלי כאשר אני מפעיל אותו הוא מרצד לי ואפילו מעוות את המסך כל פעם במקום אחר...

כאשר חזרתי לחנות בדקנו את הכרטיס על מחשבים אחרים והוא עבד כמו שצריך....

יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות ?

איזה כרטיסים אחרים באותה רמה יש שאני אנסה מקסימום להחליף אותו?

ובבקשה דחוףףף אני רוצה מחר כבר לנסות להחליף אותו.....

פורסם

איזה לוח אם יש לך??

איזו מערכת הפעלה?

פירמטת לפני ההתקנה??

מחקת את הדריברים של מ Geforce

לפני שהתקנת את הCatalyst??

איזה גירסה של Catalyst אתה משתמש?

פורסם
  • מחבר

giga-byte - ga7vax

512ddr

athlon xp 2000+

כן הסרתי את כל הדרייברים של NVIDIA

לא פירמטתי ואין לי כל כוונה לעשות זאת(הריצודים מופיעים גם כאשר המערכת לא בחלונות בכלל)

windows xp pro

ניסיתי קודם כל עם הדרייבר שהגיע עם הכרטיס ואח"כ גם עם דרייברים מהאתר של ATI

פורסם

האם ניסית לכון את התדר של המסך?

האם התקנת את הדרייברים של המסך עצמו וכיוונת את התדר ל 75 או 80 ולראות עם זה יפתור את הבעיה?

פורסם
  • מחבר

הגעתי עד תדר 85

ורק אז היה שיפור קל, אך הכרטיב עדיין לא היה יציב, משחקים נתקעו ומידי פעם המחשב החליט לעשות לעצמו ריסט

פורסם

יש לי גם בעיה עם הכרטיס הזה - המשחקים לפעמים נתקעים במקומות שונים במהלך המשחק. עדכנתי לדרייברים האחרונים מאתר SAPPHIRE אבל הבעיה עדיין ישנה.

יש למישהו רעיונות לפתרון? (אין לי את בעיית הריצודים)

פורסם

תנסה את הdetonatordestroyer

או משהו כזה.. יש אותו במדור ההורדות של האתר... הוא ימחוק לך כל שריד אפשרי!

פורסם

אל תגיד לו לעשות את זה אם יש לו NFORCE2 :nono:

פורסם

לא פירמטתי ואין לי כל כוונה לעשות זאת(הריצודים מופיעים גם כאשר המערכת לא בחלונות בכלל)

שללת את הדרייברים...

האם יש הגדרות ב BIOS שאפשר לשחק איתן?

יש מצב שהטמפרטורה במארז ושל ה GPU בכלל גבוהה מדי וזה משפיע?

מיגנוט?

אם שום דבר לא עוזר נסה להזיז את הכרטיס שנמצא ליד הכרטיס מסך ממנו וראה האם זה השפיע...

פורסם

תראה אולי פשוט הכרטיס עצמו שרכשת אינו תקין ויש להחליפו בחדש.

לדעתי זה נראה לי פה הכי הגיוני עם התקנת את כל הדרייברים כראוי והכרטיס הקודם שלך עבד ולא עשה לך בעיות אז לדעתי הבעיה היא בכרטיס מסך עצמו שהוא תקול ויש להחליפו.

פורסם
  • מחבר

נתחיל בזה שכבר ציינ תי בהתחלה שהכרטיס נבדק בעוד מספר מחשבים ונמצא תקין

שנית תודה לכל מי שניסה לעזור ללא הצלחה, היתייאשתי מהכרטיס למרות שרציתי אותו לקחתי במקומו את

ה Msi Geforce Fx 5200 והוא עובד חבל"ז....

פורסם

אין שום בעייה בכרטיס מסך/לוח/וכל דבר אחר אלא הבעייה היא שהכרטיס משדר בשיטות שונות מהכרטיס הקודם שיש לך ואני רואה שיש לך מסך של מאג ותוכל תכוון בו את העיוותים אם הוא מציג לך את התצוגה קטנה או מעוותת על צדדים מסויימים והמסך יזכור את ההגדרות שקבעת לאותה רזולוציה והתדר רענון שקבעת ככה תעשה לכל הרזולוציות ותדרי הרענון והבעייה לא תחזור יותר!

פורסם

הדיון הזה מזכיר לי שהיו פה כמה חבר'ה שהראדאון 9500פרו שלהם ריצד ואחת ההמלצות היתה או לחבר את הכרטיס לספק בכבל בלי מפצלים או לנסות ספק איכותי יותר, זה לא כל כך רלוונטי לכרטיס המדובר, אבל אולי הבעיה דומה?

פורסם

הדיון הזה מזכיר לי שהיו פה כמה חבר'ה שהראדאון 9500פרו שלהם ריצד ואחת ההמלצות היתה או לחבר את הכרטיס לספק בכבל בלי מפצלים או לנסות ספק איכותי יותר, זה לא כל כך רלוונטי לכרטיס המדובר, אבל אולי הבעיה דומה?

זאת לא הבעיה כי ל9100 אין חיבור ישיר לספק כמו ב 9500 וב9700

פורסם

הרשה לי לצטט את עצמי:

, זה לא כל כך רלוונטי לכרטיס המדובר, אבל אולי הבעיה דומה?

שאלתי היתה שאולי הבעיה דומה, מבחינה שהספק אולי מאיכות ירודה או עמוס וזה גורם לכרטיס לרצד,בעיות דומות היו עם הראדאון9500P

וכן, הכרטיסים לא דומים , ידוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים