פורסם 2003 ביוני 1822 שנים קניתי אותו היום , ומשום מה על המחשב שלי כאשר אני מפעיל אותו הוא מרצד לי ואפילו מעוות את המסך כל פעם במקום אחר...כאשר חזרתי לחנות בדקנו את הכרטיס על מחשבים אחרים והוא עבד כמו שצריך....יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות ?איזה כרטיסים אחרים באותה רמה יש שאני אנסה מקסימום להחליף אותו?ובבקשה דחוףףף אני רוצה מחר כבר לנסות להחליף אותו.....
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים איזה לוח אם יש לך??איזו מערכת הפעלה?פירמטת לפני ההתקנה??מחקת את הדריברים של מ Geforceלפני שהתקנת את הCatalyst??איזה גירסה של Catalyst אתה משתמש?
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים מחבר giga-byte - ga7vax512ddrathlon xp 2000+כן הסרתי את כל הדרייברים של NVIDIAלא פירמטתי ואין לי כל כוונה לעשות זאת(הריצודים מופיעים גם כאשר המערכת לא בחלונות בכלל) windows xp proניסיתי קודם כל עם הדרייבר שהגיע עם הכרטיס ואח"כ גם עם דרייברים מהאתר של ATI
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים האם ניסית לכון את התדר של המסך?האם התקנת את הדרייברים של המסך עצמו וכיוונת את התדר ל 75 או 80 ולראות עם זה יפתור את הבעיה?
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים מחבר הגעתי עד תדר 85ורק אז היה שיפור קל, אך הכרטיב עדיין לא היה יציב, משחקים נתקעו ומידי פעם המחשב החליט לעשות לעצמו ריסט
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים יש לי גם בעיה עם הכרטיס הזה - המשחקים לפעמים נתקעים במקומות שונים במהלך המשחק. עדכנתי לדרייברים האחרונים מאתר SAPPHIRE אבל הבעיה עדיין ישנה.יש למישהו רעיונות לפתרון? (אין לי את בעיית הריצודים)
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים תנסה את הdetonatordestroyerאו משהו כזה.. יש אותו במדור ההורדות של האתר... הוא ימחוק לך כל שריד אפשרי!
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים לא פירמטתי ואין לי כל כוונה לעשות זאת(הריצודים מופיעים גם כאשר המערכת לא בחלונות בכלל) שללת את הדרייברים...האם יש הגדרות ב BIOS שאפשר לשחק איתן?יש מצב שהטמפרטורה במארז ושל ה GPU בכלל גבוהה מדי וזה משפיע?מיגנוט?אם שום דבר לא עוזר נסה להזיז את הכרטיס שנמצא ליד הכרטיס מסך ממנו וראה האם זה השפיע...
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים תראה אולי פשוט הכרטיס עצמו שרכשת אינו תקין ויש להחליפו בחדש.לדעתי זה נראה לי פה הכי הגיוני עם התקנת את כל הדרייברים כראוי והכרטיס הקודם שלך עבד ולא עשה לך בעיות אז לדעתי הבעיה היא בכרטיס מסך עצמו שהוא תקול ויש להחליפו.
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים מחבר נתחיל בזה שכבר ציינ תי בהתחלה שהכרטיס נבדק בעוד מספר מחשבים ונמצא תקיןשנית תודה לכל מי שניסה לעזור ללא הצלחה, היתייאשתי מהכרטיס למרות שרציתי אותו לקחתי במקומו את ה Msi Geforce Fx 5200 והוא עובד חבל"ז....
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים אין שום בעייה בכרטיס מסך/לוח/וכל דבר אחר אלא הבעייה היא שהכרטיס משדר בשיטות שונות מהכרטיס הקודם שיש לך ואני רואה שיש לך מסך של מאג ותוכל תכוון בו את העיוותים אם הוא מציג לך את התצוגה קטנה או מעוותת על צדדים מסויימים והמסך יזכור את ההגדרות שקבעת לאותה רזולוציה והתדר רענון שקבעת ככה תעשה לכל הרזולוציות ותדרי הרענון והבעייה לא תחזור יותר!
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים הדיון הזה מזכיר לי שהיו פה כמה חבר'ה שהראדאון 9500פרו שלהם ריצד ואחת ההמלצות היתה או לחבר את הכרטיס לספק בכבל בלי מפצלים או לנסות ספק איכותי יותר, זה לא כל כך רלוונטי לכרטיס המדובר, אבל אולי הבעיה דומה?
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים הדיון הזה מזכיר לי שהיו פה כמה חבר'ה שהראדאון 9500פרו שלהם ריצד ואחת ההמלצות היתה או לחבר את הכרטיס לספק בכבל בלי מפצלים או לנסות ספק איכותי יותר, זה לא כל כך רלוונטי לכרטיס המדובר, אבל אולי הבעיה דומה?זאת לא הבעיה כי ל9100 אין חיבור ישיר לספק כמו ב 9500 וב9700
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים הרשה לי לצטט את עצמי:, זה לא כל כך רלוונטי לכרטיס המדובר, אבל אולי הבעיה דומה?שאלתי היתה שאולי הבעיה דומה, מבחינה שהספק אולי מאיכות ירודה או עמוס וזה גורם לכרטיס לרצד,בעיות דומות היו עם הראדאון9500P וכן, הכרטיסים לא דומים , ידוע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.