פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים קראתי קצת ובכל זאת אני לא מצליח להבין.מה צריך כדי ששלט של XBOX יעבוד במחשב?רק מקלט בלוטות' רגיל ושלט רגיל?והאם אפשר להפעיל כמה שלטים עם מקלט אחד?
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים קראתי קצת ובכל זאת אני לא מצליח להבין.מה צריך כדי ששלט של XBOX יעבוד במחשב?רק מקלט בלוטות' רגיל ושלט רגיל?והאם אפשר להפעיל כמה שלטים עם מקלט אחד?כן וכן.
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים אתה צריך מקלט של MS, שעולה כ20 דולר לבד, או כ45 דולר בחבילה שכוללת שלט 360.
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים תגיד זמן תה אם אתה כבר פה לשלט של ה360 האלחוטי יש אפשרות גם לUSB רגיל ? אני חושב לקנות אחד אבל לא רוצה כל הזמן להטעין בטריות אם אין כנראה שאני ילך על החוטי
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים מחבר איפה אני יכול לקנות את זה?שילחו לי בפרטי אם זה נוגד את חוקי הפורוםhttp://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5426&perur=1&t=23זה שלט שיעבוד עם המחשב בלי לקנות שום דבר נוסף?
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים לא, מתאם USB להטענה עולה בנוסף. אבל אם זה למחשב פשוט תקנה חוטי וזהו. בכל מקרה הסוללות הם זוג AA רגיל, כך שאם יש לך מטען וסוללות כאלה הם יעבדו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.