פורסם 2003 ביוני 1822 שנים לפני חודש קניתי מסך "19 של סמסונגSamsung SyncMaster 955DFוהיום שמתי לב לכמה דברים מוזרים שעיין בלתי מזויינת לא תוכל להבחין בהםדבר ראשון ופחות חשוב המסך טיפה טיפה מרצד בצדדים (ולא אין לי רמקולים ליד המסך)ואמצא מארה בסדר...ניסיתי לשחק באפשרויות אבל זה לא עוזר....ושוב זה דברים ממש קטנים שעין רגילה לא יכולה להבחין רק אם נגיד מתרכזים בצד אחד של המסךרואים מעיין קווים קטנים מה אתם חושבים הבעיה ?ועוד משהו ... קצת יותר מפחיד אותי....עכשיו הבחנתי בנקודה שחורה בחלק העליון של המסך האם יכול להיות שזו נקודה מתה ?ניסיתי לשחק עם הרזולוציה כיביתי והדלקתי וזה עדיין שםהאם יכול להיות שזוהי נקודה מת ??? זה מסך חדש לגמרי של סאמסונג ......
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים לי יש בבית גם את ה-753DF שזה בעצם 955DF בגירסת 17" וגם לו יש את הבעיה של הריצודים בצד המסך,בלי קשר לזה שמחובר אליו 9500Pro שרק מוסיף לבעיה.האחריות על המסכים של סמסונג היא 3 שנים אז תחכה קצת לקראת סוף האחריות שהבעיה תגדל ואז הם יחליפו בלי בעיות.
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים מחבר אבל מה לגבי הנקודה המתה ?זה מסך חדש לגמרי וכבר זכיתי לקבל נקודה מתה על מסך של אחת היצרניות היותר טובות של מסכיםאיך ניתן לבדוק אם זו באמת נקודה מתה ?
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים נקודות מתות לא קיימות במסכי CRT.הן קיימות רק במסכי LCD,ששם הן פשוט טרנזיסטור מת.
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים שלום, יש לי גם אותו מסך 955DF . אין לי את הנקודה השחורה שהזכרת,אבל יש לי בעיית הריצוד בצדדים ואני לא מצליח להיפטר ממנה כבר שנה.
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים מחבר מה זאת אומרת אין נקודות מתות במסכי CRT אז מה זאת הנקודה השחורה שיש לי על המסך ??? ממשממש קטנה אני מאמין אפילו שהיא בגודל של 0.2MM או כפולות שלה !!!!!
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים מחבר כן רק חבל שהמסך שלי לא צוחק איתי, אותו הפלולה הזו ממש לא מצחיקה !!!!!!!! חבר'ה מה אתם אומרים לעשות ? כי זה מסך חדש לגמרי יש לי אותו חודש!!! ואולי מישהו הצליח להפטר מהריצוד המעצבן ?
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים בקשר לנקודה... יש לך 3 שנות אחריות... פשוט תחליף אותו. בקשר לריצודים - אם אתה מחליף אז זה יעלם
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים מחבר אתה יודע נשמע הגיוני.... אבל עוד אנשים אמרו שיש להם בעיה עם הריצודים כנראה זה בעיה ביצור ולא במסך הספציצי הזה אבל מה שמתריד אותי זה האיכות של מסך תוצרת סמסונג שנחשב לאחד מיצרניות המסכים הטובות יותר ואחרי חודש הוא מתחיל להתפגר ...? משהו פה מסריח.... מה אתם אומרים ?
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים אכן נראה לי שיש בעיית ריצודים עם מסכי SAMSUNG אתמול ראיתי מסך שלהם בגודל 21" וכל הפינות שלו מרצדות זה ממש עיצבן אותי!מזל שלא לקחתי אותם ואני אף פעם גם לא ימליץ עליהם! אני ימליץ על חברות אחרות וגם החברה שאני משתמש בה (MAG).אם יש לך בעייה פיזית במסך למה אתה פונה אלינו?! תפנה ישירות לאחריות שיחליפו לך מסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.