עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב נייד 12 אינצ' משרדי, תקציב עד 7500 שח

Featured Replies

פורסם

מטרות המחשב הן עבודה משרדית באופיס, הכנת מצגות (לפעמים עם לא מעט תמונות)

מעוניין בגודל מסך 12 אינצ', אפשר גם בסביבה הקרובה. הסיבה היא - נוחות בנסיעות והורדת משקל

זמן סוללה ארוך יהיה כמובן רצוי.

רצוי עם DVI

גודל מינימלי של כונן קשיח - לא קריטי אבל קרוב ל 100 גיגה יהיה נוח

צורב DVD - חשוב לי

כיום יש לי LG LM50 משנת 2004. אני מאוד מרוצה ממנו, והתרגלתי למשל לפאד הצבעה של סינופטיקס.

הייתי רוצה לשפר את איכות הקירור (שלי מתחמם מאוד באיזור הסוללה)

כמו כן, אני רוצה להישאר ב WinXP

מודה לכולם על הסיוע

חג שמח

פורסם

קשה למצוא כונן אופטי מובנה ב-12", אבל יש כמה.

למשל ה-HP EliteBook 2510p/2530p.

ה-2530p החדש, על פלטפורמת מונטבינה יציג ביצועים טובים יותר (מעבד מהיר יותר, וגם דיסק של 5400RPM במקום 4200RPM), אבל כרגע מיובא רק ע"י QSYS, ומצב האחריות שלו בארץ לא ברור.

http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=KS033UT&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=4&aff=Zap〈=HE

הוא מגיע עם Vista Business ואפשרות שנמוך ל-XP Pro. לדעתי, המחשב יכול להתאים לך מאוד, אם תוודא ש-HP ישראל יתנו כיסוי לאחריות. החסרון היחיד שלו לגבי מה שהצגת הוא היעדר חיבור DVI, אבל כזה כמעט ולא תמצא על מחשבים ניידים, ובכל מקרה אפשר לדגם זה לרכוש תחנת עגינה, שכן מכילה חיבור DVI.

אופציות נוספות הם מחשבי 13.3" שעליהם לפעמים תמצא חיבור HDMI שאפשר להפוך ל-DVI עם מתאם פשוט. הבעיה היא שלרוב אלה מחשבי מולטימדיה עם מסך מבריק, שלא כל-כך טובים לעבודה משרדית.

פורסם
  • מחבר

QttP יקר,

תודה על התשובה. נכנסתי לאתר ואכן זה נראה מחשב טוב.

מאחר ואין לי נסיון עם HP או עם מחשבים בגודל הזה (רוב הנסיון שלי עםLG, DELL, TOSHIBA? ובמיוחד גדולים מאוד עם כרטיס גרפי מפלצתי כמו Dell XPSm1730) הייתי רוצה לדעת אם יש לדעתך חסרונות שכדאי לי לדעת עליהם?

כמו כן, באתר רשום שהאחריות ל 36 חודשים (שלחתי להם שאלה לגבי תנאי האחריות במדויק, אני אוכל לדווח בפורום על הממצאים).

תודה וחג שמח!

פורסם

weatherwax - שלחתי לך הודעה, תבדוק את תיבת ההודעות שלך.

פורסם
  • מחבר

ל jay k

הסטטוס שלי עוד לא מאפשר לי לשלוח הודעות פרטיות

בכל מקרה אני לא מעוניין במה שהצעת (מחשב חברה...)

תודה

פורסם

אין בעד מה :)

פורסם

החסרונות של ה-2510p לדעתי הם באיכות בניה קצת נמוכה מהסטנדרט העסקי באיזור כיסוי המסך (בשאר האיזורים האיכות מעולה ובמיוחד המקלדת מצויינת), מעבד ULV שלו כמובן יתרונות וחסרונות (ה-X200 של לנובו לדוגמא מציע חיי סוללה דומים עם מעבד P אבל ללא כונן מובנה) והעובדה שחלק מהדגמים מגיעים עם כונן של 4200rpm כפי ש-Qttp ציין (חלק מהדגמים של ה-2510p וכל הדגמים של ה-2530p מגיעים עם כוננים מהירים יותר).

פורסם
  • מחבר

שךום,

אני מתיייחס לתשובתה של tgolin

האם יש לך המלצה למחשב אחרת למחשב ע"פ הצרכים שלי? (שרשמתי בתחילת הנושא)

אגב, גם 13.3 אינצ' תופס מבחינתי.

תודה וערב טוב

[br]פורסם בתאריך: 21.10.2008 בשעה 20:32:08

שלום לכולם (ותודה ל tgolin על תשובתה),

אני כעת מתלבט האם לעלות בכל זאת ל13.3 אינצ'.

מה דעתכם? תודה וערב טוב

פורסם

לדעתי זה תלוי מאד בשימושים שלך.

כרגע המצב הוא שעדיין יש הבדל משמעותי בין מחשבי ה-13.3" למחשבי ה-12.1" בתחום חיי הסוללה (הדבר נכון לגבי מחשבים בתחום התקציב שלך, ישנם מחשב 13.3" כגון ה-E4300 או ה-X301/300 שנותנים חיי סוללה טובים יותר אבל אלו יקרים בהרבה). חלק גדול ממחשבי ה-12.1" הטובים (כולל זה שדובר עליו כאן) מכילים מעבדי ULV שנותנים חיי סוללה מאד טובים על חשבון ביצועים. רוב מחשבי ה-13.3" מכילים מעבדים של T או P ונותנים חיי סוללה יותר סטנדרטיים. השאלה היא מה חשוב לך יותר. כמו כן, ב-12.1" יש הרבה מאד מחשבים מסדרות עסקיות שמציעים איכות בניה גבוהה ותמיכה בתחנות עגינה, ב-13.3" יש מבחר הרבה יותר קטן של מחשבים כאלה ורוב האפשרויות הן צרכניות.

אני מסכימה עם Qttp שה-2530p/2510p הוא המחשב המתאים ביותר לדרישות ולתקציב שלך ב-12.1". לגבי 13.3", שוב זו שאלה של סדר העדיפויות שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים