עבור לתוכן

כרטיס מסך AGPX8 בתקציב נמוך (עד 350~ שקלים)

Featured Replies

פורסם

קנה את הכרטיס מסך הכי זול שאתה מוצא ביד 2...

אתה לא צריך יותר מזה... סתם ביזבוז כסף...

וכמו שAutomatics אמר תסתכל על אחוזים ולא על "מה? אבל זה רק ** שקל"

אם למשהו יש תקציב של 100 שקל ואתה מביא לו ב180 ואומר "רק 80 שקל" הבאת לו כרטיס מסך בחריגה של 80 אחוז.

הדוגמה שנתת קצת שונה, אבל בגדול אני מסכים איתך.

גם אני בגישה של לקחת את המינימום הנדרש וללכת על המשתלם.

אגב

ל 2600pro AGP אין באמת תמיכה ב HD בניגוד למה שמצויין על הקופסא.

אבל הוא אוברקלוקר לא רע - לשיקולך

פורסם

מאיפה המסקנה שאין לו תמיכה ב HD? תוכל לפרט מה זאת אומרת תמיכה ב HD? כמו שאתה מבין אותה? כי הכרטיס אכן תומך במלואו ב HD. תריץ חיפוש באינטרנט ותראה למה הכוונה, זה לא שתוכל לראות סרט 15 גי'גה ושכל העומס ייפול על המעבד, זה בכלל לא כך...

יש תמיכה, רק צריך לדעת למה הכוונה בתמיכה הזאת.

פורסם
  • מחבר

רק רציתי לעדכן, שאחריי שבחנתי עלויות כוללות (בעזרת חבר), החלטתי שזה לא חכם לשדרג את המחשב הזה (להוסיף זכרון וכרטיס מסך)

ואני כנראה אקנה מחשב חדש.

תודה בכל אופן על כל העזרה, ראוי להערצה :yelclap:

פורסם

לפי דעתי, זה מה שנאי הייתי עושה, חוסך עוד כ 2000 שקל, וקונה מחשב סביב ה 2500-3000 משהו שהיה הרבה הרבהי ותר טוב ממה שיש לך כרגע + יכולות שדרוג כמובן.

פורסם

מאיפה המסקנה שאין לו תמיכה ב HD? תוכל לפרט מה זאת אומרת תמיכה ב HD? כמו שאתה מבין אותה? כי הכרטיס אכן תומך במלואו ב HD. תריץ חיפוש באינטרנט ותראה למה הכוונה, זה לא שתוכל לראות סרט 15 גי'גה ושכל העומס ייפול על המעבד, זה בכלל לא כך...

יש תמיכה, רק צריך לדעת למה הכוונה בתמיכה הזאת.

התכוונתי שאין HDMI

AGP version - HDMI features not supported

פורסם

זה בסדר תאמת, זה לא כזה משנה או ביג דיל, מכיוון שיש לך כיום כבל, אשר בצד אחד חיבור DVI ובצידו האחר חיבור HDMI, ככה שזה מתחבר יופי לכל מה שצריך.

הרי HDMI מסוגל להעביר גם קול ובאיכות גבוהה בו זמנית ביחד עם וידאו, לכן זהו תקן נוח מאוד.

לגבי איכות? אותו הדבר DVI אפשר להגיד = HDMI, אותה סכמה, אותו העיקרון, רק תקן שונה, לשם הסרת הספק, נא לרשום בגוגל:

HDMI VS DVI

DVI VS HDMI

בהצלחה. ;)

פורסם

תודה שהבהרת לי את זה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים