פורסם 2003 ביוני 1822 שנים לפני שעתיים בערך פירמתי מחיצה אחת מתוך השתיים שהיו על כונן המקסטור ועליה התקנתי XP PROלאחר שבדקתי שאין בעיות כיביתי וחיברתי כונן נוסף של 10GB של WD אך כאן יש בעיהבמחשב שלי אני רואה מחיצה אחת בעלת כל נפח הכונן של WD, את שתי המחיצות של המקסטור (שתופסות את כל הנפח שלו) ועוד מחיצה אחת בלתי מוכרת, חסרת נפח או גישה אליה. כשאני מנסה להיכנס אליה אני מקבל הודעה H:\ is not accesible, the parameter is incorrectמאיפה זה בא ואיך אני מעלים את זה?
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים מחבר מזתומרת? את הכונן שאני לא יודע מאיפה בא? אי אפשר לפרמט אותו או בכלל להיכנס אליו (תסתכת בהודעה הראשונה שוב)
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים תיכנס ל-Administrative Tools->Computer Management ותבחר ב-Disk Management. שם תוכל לראות את כל המחיצות שיש לך ולאיזה דיסק הן שייכות.
פורסם 2003 ביוני 2022 שנים מחבר תיכנס ל-Administrative Tools->Computer Management ותבחר ב-Disk Management. שם תוכל לראות את כל המחיצות שיש לך ולאיזה דיסק הן שייכות.המחיצה בכלל לא מופיעה בDISK MANAGEMENT, אני רואה אותה רק ב"מחשב שלי"אני לא יודע אפילו איך לעשות תמונה ומאיפה להוציא אותה
פורסם 2003 ביוני 2122 שנים מחבר יש סיכוי שזאת תקייה מרשת שקיימת בבית שלך?אין רשת... ולא הייתה מעולם אז לאחברים אני לא יודע מה לעשות!אם אני יפרמט שוב זה יסתדר? :s05:
פורסם 2003 ביוני 2222 שנים יכול להיות שכן...אבל בכל זאת תעלה לפני זה תמונהכנס למחשב שלי ותלחץ על המקלדת PRINT SCREEN (למעלה בצד ימין)ותדביק את התמונה שיצא שצילמת בציירשמור את התמונה בפורמט JPGותעלה אותה לת'רד שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.