פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים שלום לכולם אני חדש בפורום..טוב בקיצור אני לא אחד שמבין כל כך במחשבים ולא יודע כל חלק מה עושה ויש לי מחשב כבר שנתיים ואני מרגיש שהוא חלש לי[למשחקים] כבר בקושי עובד.אז רציתי שהמבינים שבפורום אם אפשר יכינו לי מחשב בסביבות 3000-3500שיהיה הכי טוב שאפשר במחיר הזה כמובן למשחקים ואני מתכוון שהמשחקים הגדולים כמו כל מלחמות העולם ואלה יעבדו חלק ובאיכות כמובן.אם יש לכם משהו להציאה יעבוד טוב במשחקים וביכלל המחשב עצמו יזוז מהר מאוד אני ישמחתודה רמה לעוזרים!!!!
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים עדכן תקציב בכותרת + שימושים לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעלדוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים מחבר מצטער אבל אמרתי אני לא מבין במחשבים אני לא יודע מזה כל החלקים האלהאני לפי מה שראיתי שרשום שםאני מעוניין במחשב שיעבוד בעיקר למשחקים כימעט כל משחק אפשרי שיעבוד חלקשמהחשב עצמו ירוץ מהראינטרנט גם
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר יש לי כרגע מסך "19" של PROVIEWיש למישהו משהו להכין לי בתקציב הזה 3000-3500???ורשמתי שיהיה יותר למשחקים
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים בבקשה:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1419+שדרוג מארז ל-CM590+AC Freezer 7 Pro - סה"כ - 3515 ש"ח
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר ובקשר למשחק הזהכל משחק יעבוד לי שם על הגרפיקה הכי טובה???אני מתכוון למשחקים ששוקלים הרבהועוד משהו תגיד זה לא קצת 470W בספק??אנירוצה שמחשקים גדולים יעבדו
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר אבל לא עניתה לי אם המחיר הזה מצדיק את המחשבאם החלקים שבוא שווים את הכסףוהאם כל משחק יעבסוד בוא על איכות הכי גבוהה
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים Avi952, חזק ואמץ. dmIcolo, החלקים שבו בהחלט שווים את הכסף. ואנחנו לא יכולים להבטיח לך שכל משחק יעבוד על האיכות הכי טובה, ואתה גם לא יכול לדרוש דבר כזה במחיר הזה. אבל תהיה בטוח שרוב המשחקים, גם הכבדים מאוד שביניהם, ירוצו לך טוב מאוד. עוד דבר, בנוגע לספק, לא מסתכלים רק על ההספק, מסתכלים על האיכות של הספק, והוא בהחלט ספק איכותי שיחזיק את המערכת כמו גדול.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר סבבה טוב תודהאז אני מבין שהכסף שווה את המחשב הזה טוב תודה רבהשאלה אחת אחרונה משחקים כמו מלחמות עולם למשל COD אמממ Brothers in Arms - Hell's Highway סתם דוגמא יעבדו שם טוב נכון???כל שנייה עולה לי שאלה חדשה מה יותר טוב הכרטיס מסך שיש במפרט שנתנו פה או 8800GT???
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים הכ"מ HD4850 הוא אחד מכרטיסי המסך המובילים בשוק.הוא מריץ את Crysis בצורה טובה מאוד (ואני יודע כי ראיתי המון סרטונים ב-Youtube של אנשים שהראו שהמשחק פועל להם כמעט חלק עם הכ"מ הזה).וכן, הוא הרבה יותר טוב מ-8800GT.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.