עבור לתוכן

שאלה בקשר לספארק 7

Featured Replies

פורסם

האם החיישן שבא עם המאוור משמש גם למדידת טמפרטורה בתוכנות רגילות או צגי טמפרטורה

למשל האם אני אוכל לשים את החיישן במקום שלו במעבד שצריך למדוד ואני אכנס ל תוכנה שמראה טמפרטורה והוא יראה לי

או למשל לצג טמפרטורה הוא יראה ?

או שהשימוש שלו זה רק שהמאוור עצמו יבחין מה הטמפרטורה ויעלה ויוריד את מהירות הסיבוב לפי החום ואני לא אוכל לראות תטמפרטורה עם החיישן הזה .

פורסם

אתה יכול להישתמש בחיישן הזה גם למדידת טמפ' אם תחבר אותו ללוח אם ישירות לשני פיני שקוראים להם JTPWR

פורסם
  • מחבר

לחבר את הראש שלו כאילו שזה שני ברזלים כאלה קטנים בתוך פלסטיק

או את הצד השני שלו ?

אם את הצד השני אני לא חושב שאפשר כי זה תקוע במאוור

פורסם

כעיקרון זו דיודה המודדת טמפ בקצה של שני חוטים. אתה יכול לחבר את הרכיב הנ"ל לכל דבר שיכול לקבל את המדידה הנ"ל.

אני אישית לא חיברתי אלא חיברתי את הדיודה של הפנל טמפ של ENERMAX כדי לקבל את הטמפ על הצג. ע"י תוכנה אתה תקבל את הטמפ

רק אם יש לך על הלוח מקום לטמפ של הספק ואז תוכל לקבל דרכה את הטמפ של הדיודה של ה SPARK 7 כמו שהציע SUBX.

פורסם

רק אם יש לך על הלוח מקום לטמפ של הספק ואז תוכל לקבל דרכה את הטמפ של הדיודה של ה SPARK 7 כמו שהציע SUBX.

בדיוק!!

פורסם
  • מחבר

אני גם קונה את ה

enermax בגלל זה שאלתי

אייך חיברת את החיישן לזה חשפת את החוטים ? או שאפשר לנתק אותם מהמאוור פשוט

?

פורסם

אתה מכניס את החיבור של החיישן ללוח.. כמו שאתה מחבר מאוורר ללוח.

פורסם
  • מחבר

אממממ אני לא מחבר מאוורים ללוח

רק של המעבד והוא מתחבר ב 3 פינים

זה 2 איפה החיבור אמור להיות ?

הלוח שלי זה

gigabite 8ie

פורסם

תקרא בחוברת של הלוח בקשר למושג JTPWR ואז תידע איפה זה..

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה

אבל בכל מקרה אני מחבר ל

enermax

ולא ללוח

פורסם

ל ENERMAX יש בקרים משלו יש לו שתים או יותר דיודות אין תורך לקחת את זה של ה SPARK פשות נתק את הבקר מה SPARK חבר

את המאורר לפנל (על תשכח לשים את הג'מפר על ה SPARK לפול מהירות) ואז תוכל לשלוט על מהירותו של המאורר דרך הפנל את הדיודה של

הפנל תדביק מתחת לHS (לא על הליבה). ויש לך את הכל כדי לשלוט על הטמפ של המעבד (גם במהירות סיבוב המאורר וגם טמפ המעבד)

8) 8) 8) 8) 8) 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים