עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי קניית אוזניות CX300 או EP630?!

Featured Replies

פורסם

אני חייל וברשותי נגן D2 אני שומע בו הרבה מוזיקה כ4 שעות ביום בדרכים

אני מתלבט בין האוזניות הנ"ל ויש לי כמה שאלות

איזה מהם יותר כדאי לי בתנאי שאני מחפש איכות שמע ובאסים נקיים כי שמעתי ששניהם אותו דבר?

והאם כדאי לי לקנות אותם מKSP או איבורי?

פורסם

אני שוב פעם אשמח לעזור לך כמו מקודם.. (בתארד הישן ששאלת)

ה-630 וה-300 למעשה זה אותו האוזניה, אותו המוניטור, הכל אותו הדבר. כנ"ל הפלסטיקה של האוזניות. ההבדלים הם השם- קרייאטיב וסנהייזר ושנסהייזר עשו חריר קטנטן ב-300 כדי לאפשר כניסת אויר קטנה להעשרת הבאס.

איזה אוזניה לקחת? את זה אני לא יכול לומר לך בדיוק אם כי המחיר של ה-630 יותר מה שמקנה פה יתרון קל. לגבי הסאונד, זה אני כבר לא יודע.

איפה לרכוש את האוזניות? שתי החנויות "זבל" אבל במקרה הזה מדובר על משהו זול ככה שזה לא משנה ותבחר מה שיותר נוח לך. אם יש לך נסיון טוב עם אייבורי לך עליהם ואם עם KSP אז לך עליהם. בנושא הזה אני לא לגמרי יכול לתת עצה. זה גם משתנה לפי המחיר וכדומה..

תתחדש ותהנה! ;)

נ.ב-

אם אתה רוצה את ההכי טוב אז כך את K324P של AKG שהם האוזניות הכי טובות שתוכל להשיג עד 200 שקל בערך. עכשיו הם "במבצע" בבאג ככה שנראה לי שווה ללכת עליהם. שלא נדבר שאני אוהב את באג, אחלה שירות ואחריות.. אבל זה כבר משהו אחר.

פורסם
  • מחבר

למעשה אני רציתי ללכת על הסנהייזר כי עליהם יש תקופת אחריות של שנתיים והם עולים בערך 50 שקלים יותר מהקרייטיב כ 200 שקל

וטוב לדעת שיש הבדל בניהם חוץ מהשם (החור שאמרתה)

אבל הייתי מודאג יותר שהם ימכרו לי אוזניות מזויפות של סנהייזר למרות שאני יודע להבדיל בין מקורי למזויף לפי מה שקראתי בפורום

אבל אם אתה אומר ש AKG טובות יותר אז בלבלתה אותי יותר :silly:

ד"א

כמה זמן באג נותנים אחריות על האוזניות הנ"ל של AKG?

ואם הם יתנו לי באס נקי וחזק גם בווליום גבוה(למרות שרוב הזמן אני לא שומע על ווליום גבוה)?

אתה הייתה קונה את הAKG אם הייתה במקומי?

פורסם

באמת מוזר חשבתי שאלו האזניות האלו בגלל שYOGI BEAR אמר שאלו האזניות שנמכרות ב-200 שקל

ומאחר שאין אזניות אחרות דומות של AKG הנחתי שאלו האזניות,לא היה משהו אחר דומה באתר לפי מה שראיתי.

פורסם

מדובר על אותם האוזניות שדארק פלויד הביא. מה שקרה זה שבאג טיפה עושה טעויות לאחרונה, הם שחכו את ה-K ובילבלו ת'אותיות קצת באתר שלהם. כי אצלי כאן לידי בחוברת רשום מדויק ונכון כמו באתר של AKG.

לומר לך מי הכי טוב מבינהם? אני הייתי אומר שה-CX300 וה-AKG שלנו עומדות בתחרות כאשר ממה שידוע לי ה-AKG מנצחות.

אני צריך לציין שלא שמעתי אותם ומדובר על הידע הפרטי שלי של קריאה ברשת וכדומה.

לפני זה הייתי ממליץ על בדיקה מקיפה זריזה ברשת שתמצא מה שאתה רוצה.

אחריות? שנה אחריות בבאג למיטב ידיעתי. מוטב לבדוק זאת כי לכל סוג אוזניה בערך יש אחריות שונה ככה שכדאי לבדוק את זה.

תתחדש ושמיעה מהנה! ;)

אחלה סט יהיה לך!

פורסם
  • מחבר

אחרי בדיקות ראיתי שעל הנייר ה AKG יותר טובות אבל אני לא יודע איך זה בפועל!

בבאג יכולים לתת לי לשמוע באוזניות?

ואולי בכלל אני יקנה EP630 ממשהו יד שניה...

פורסם

בחיים אל תקח אוזניה לפי מפרט טכני ("על הנייר הAKG יותר טובות")

אם אתה יכו להזמין מחו"ל/ להזמין ממישהו בארץ תקבל אוזניה פי 2 יותר טובה, crossroads mylarone x3i עולות בארץ 110 שקל במחירת חיסול, לא חבל לקנות את הAKG כשאלו יותר טובות? דבר עם barlevix אם אתה מעוניין, לי הוא עזר המון.

פורסם
  • מחבר

וואי וואי אני כבר לא יודע מה לקחת... :)

אני ישמח אם תתן לי עוד מידע על האוזניות האל...

פורסם

האוזניות עלו 60$ בחו"ל, בג'בן שיש להם סוכן בארץ, בגלל יציאת דור חדש הן נמכרות בחצי מהמחיר בארץ (אני לא אומר להשוות לפי מחיר, אין משהו יותר טוב במחיר הזה וכמה עשרות דולרים יותר, אז עכשיו ממש כדאי לקנות אותן במכירת חיסול, ביקורתhttp://www.anythingbutipod.com/archives/2008/01/crossroads-mylarone-x3i-xbi-review.php

פורסם
  • מחבר

אני כבר לא יודע מה להחליט...

פורסם

אמרתי לך, הקרוסרואדס עוקפות את כולן ובחצי מחיר עכשיו בגלל מכירת חיסול, ומגיעה עם באנדל לא קמצני.

פורסם

בטרייד זון בתחום האודיו משהו מוכר את הסנהייזר ב-100ש"ח, כדאי לך לבדוקץ

פורסם
  • מחבר

אני בודק תעניין תודה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים