פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים שלום,התקנתי את WINDOWS XP SP2 על המחשב, ביצעתי התקנה נקייה כולל מחיקת PARTITION של כונן C ופירמוט מלא (לא מהיר) שלו.לאחר שהסתיימה ההתקנה אני רואה שיש לי את ה-BOOT MENU של WINDOWS XP שמראה שני אופציות של MICROSOFT WINDOWS XPאיך אני מבטל את התפריט?תודה
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים תנסה את זההתחל>הפעלה>msconfigשם תכנס לboot.ini שים לב שאצלי יש רק מערכת הפעלה אחת (מסומנת באדום) כאשר לך יהיו 2שים את הסמן על המערכת הרצויה ותלחץ "קבע כברירת מחדל" אישור תעשה ריסט כנס שוב לאותו תפריט ואז"בדוק את כל נתיבי האתחול"ובתקווה הוא יסיר את המערכת הלא רצויה וגם אם לא לפחות הוא יכנס "כמעט" אוטומטית למערכת שבחרת[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים מחבר זה עובד תודה.אך שה-WINDOWS עולה הוא מודיע לי שאני עובד ב-SELECTIVE MODE (אפשר לכבות את ההודעה ע"י סימון אפשרות של אי הצגתה)אך האם אני אוכל לשנות את ה-Boot.ini ידנית? אם כן איפה הקובץ נמצא ?לא מצאתי אותו.תודה
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים פשוט עשה SEARCH בכונן של הוינדוס תכתוב boot ומכל האופציות כנס לboot.ini
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים מחבר חיפשתי ולא מצאתי אות (וסימנתי את האפשרות של חפש קבצים וספריות מוסתרות).מצאתי רק קובץ BACKUP שנקרא: boot.ini.backup
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים תנסה להשתמש בוהשערה גסה שלי שהקובץ המקורי אבד והמערכת מפעילה דרך הגיבוי
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים זה קובץ מוסתר שנמצא בכונן שבו מותקנת מערכת ההפעלה.רק תאפשר הצגת קבצים מוסתרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.