עבור לתוכן

פרט למחיר, יש הבדלים בין ADSL לכבלים?

Featured Replies

פורסם

כבר היו הרבה ת'רדים בנושא, אבל אני רוצה לדעת, נכון לעכשיו:

האם יש הבדל טכני ומעשי בין המהירויות של האינטרנט בכבלים ל- ADSL?

ידוע לי שהכבלים עובדים בצורת "אשכולות" של משתמשים שעלולים להוריד את המהירות. האם זה באמת משפיע?

נושא התמיכה הטכנית והתקלות אינו מעניין אותי, מכיוון שברור לי שיש בעיות אצל שניהם, וכל מקרה צריך להבדק לגופו.

ידוע לי שיש הבדלי מחירים, אבל חוץ מזה, צריכים להיות עוד שיקולים בבחירה בין ADSL לכבלים?

תודה מראש!

פורסם

לקוחות ADSL מגיעים לכניסנה של המתג המקומי ומשם לספקיות האינטרנט בהתאם.

רשת הכבלים מבוססת על ציוד CMTS אשר יודע לקבל בכבל יחיד קבוצה של משתמשים שונים ולנתב אותם לספקיות אינטרנט.

ציוד שכזה יודע להמיר תדרי RF לרשת Ethernet ולהפך, ביצוע ניתוב רשתי פנימי (הרשת של הכבלים).

מודם כבלים מסתנכרן עם מכשיר ה- CMTS , ואז הוא מקבל שירות. כל התקן אחד של CMTS מטפל ב-1000 מנויי כבלים (מודמים למעשה).

CMTS-Cable Modem Termination System

פורסם

לקוחות ADSL גולשים על קן פרטי ישירות למרכזייה של הספק ואילו לקוחות הכבלים מתחברים באותה שיטה רק עם עוד כמה שכנים על קו אחד!

פורסם

כל עיניין הקוו פרטי בADSL זה בולשיט , כיוון שגם במרכזיות של בזק יש עומסים .

לא שיש עומס ...

פורסם

האמת עכשיו כשה ADSL סגר פערים במהירות אז נראה לי שהוא עדיף כי אתה לא נתקל במצבים שיש לך עומס של אנשים על אותו קו

כמו בכבלים.

פורסם

שמעתם על אנשים שבאמת יש להם את הבעיה של האיטיות כתוצאה משכנים מחוברים או שאתם עדיין מתבססים על הנתונים והפרסומות של בזק? יש לי אינטרנט בכבלי כבר חצי שנה ולא היה אף פעם מצב שהורדתי פחות מ90 כשזה היה אשמתי, אלא האתר השרת איטי

פורסם

יש גם הבדל במהירות הסופית

לADSL יש יותר אופציות

אני לדוגמא גולש על 1.5 יש את זה גם בכבלים ?

פורסם

וואלה יותר טוב מ ADSL

בנוסף הייתי אצל חבר עם כבלים 750 וראיתי שעובד אצלו מצויין

פורסם

שמעתי שאפשר לעשות OC למודמים של מוטורולה בארץ . זה נכון ?

עם ה- OC אתה מגיע ל- 3M d/l וכ-50k/s u/l .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים