עבור לתוכן

בעיה בservice pack 2 בווינדוס xp, בבקשה עזרה!

Featured Replies

פורסם

שלום, המחשב שלי נשרף, ולכן עברתי לאיזשהו מחשב אחר שכבר המון זמן לא נגעו בו. בסה"כ המחשב הזה בסדר גמור, אבל אין בו אפילו את service pack 1 של ווינדוס XP, ולכן יש לי בעיה מאוד גדולה להכנס אפילו לכל מיני אתרים (כמו פייסבוק לדוגמא) או אפילו להפעיל איסקיו (אני יכול להשתמש רק בICQ PRO כאן).

כמו שאתם בטח יודעים, אי אפשר להתקין את SP3 ישר, אלא צריך קודם להתקין את SP2. לכן הורדתי את SERVICE PACK 2, אבל המחשב רושם את ההודעה הבאה:

Windows XP Service Pack 2 cannot install.

The product key used to install Microsoft Windows may not be vaild. For more information about why you have received this error message, and steps you can take to resolve this issue visit www.howtotell.com

איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? אני לא רוצה לפרמט את המחשב הזה כי יש כאן מסמכים די חשובים וכו'. כמו כן, גם אין לי את דיסק ההתקנה של הווינדוס.

בבקשה מישהו יכול לעזור?

תודה רבה!

פורסם

רשום לך בדיוק מה אתה צריך לעשות שם, או במילים אחרות, שיהיה לך עותק חוקי של חלונות.

פורסם

qa771, אם מדובר בועותק חוקי עם רשיון שנרכש למערכת הפעלה אתה יכול לפנות למייקרוסופט ישראל.

פורסם

למה החלטת שאי אפשר להתקין SP3 ישר?

פורסם

לא הוא החליט, מיקרוסופט החליטו. (אם כי כן אפשר לעשות לו slipstream להתקנה בלי אף SP).

פורסם
  • מחבר

qa771, אם מדובר בועותק חוקי עם רשיון שנרכש למערכת הפעלה אתה יכול לפנות למייקרוסופט ישראל.

אין לי מושג איפה זה נרכש וכו'... הווינדוס הזה הותקן ע"י האיש שמכר לי את המחשב.

לא הוא החליט, מיקרוסופט החליטו. (אם כי כן אפשר לעשות לו slipstream להתקנה בלי אף SP).

איך אפשר לעשות את זה?

פורסם

זה לא ממש משנה, באחריותך לדאוג לזה שיהיה לך מערכת הפעלה חוקית. אם אין לך, אתה יכול תמיד לרכוש אחת.

לגבי הסליפ תחפש על התוכנה nLite או מדרכים ספציפים.

פורסם

את מוזמן לפנות לאותו איש אשר התקין את המערכת אם כך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים