עבור לתוכן

p4p800 דלוקס או רגיל

Featured Replies

פורסם

אני לא מצליח למצא את הגירסת דלוקס שאני מת לקנות ל OC

ראיתי שההבדלים הם ב DAID ו SATA ובמשהו שנקרא AL של ASUS

השאךה שלי האם כדי להתפשר בנושא כי לפי כל המבחנים שראיתי ה דלוקס הוא ה-OC ולא ראיתי כלום בקשר לדלוקס

משהו יכול לעזור לי ולהגיד לי עד כמה זה התפשרות

פורסם

ההבדל בין הגרסה הרגילה לדלוקס הוא רק בפיצ'רים, במידה ואתה לא משתמש בהם אז הביצועים יהיו זהים ויכולות האוברקלוקינג גם.

פורסם
  • מחבר

מה בקשר ך AL ?

ומה בקשר ל SATA האם בשניהם יש?

פורסם
  • מחבר

כן AI לזה הכוונה

יש לך בכלל השפעה על OC?

ומה בקשר ל PAT יש את זה בלוח הזה?

פורסם

הדבר היחידי שאין שם זה SATA RAID, יש SATA, וגם FIREWIRE 1394 אין.

חוץ מזה, אותו לוח.

אני לקחתי לא DELUXE, נראה לי הרבה יותר שווה, אבל אני לא יודע... אם אתה צריך את הדברים האלה כך DELUXE.

נ.ב

PAT מאופשר ע"י עידכון ביוס פשוט מהאתר של אסוס.

AI - זה שם כולל לפיצ'רים שאסוס מרכיבה בלוחות החדשים כמו : שליטה במהירות מאוורר המעבד, תיקון תקלות במקרה שחיבור הסאונד לא תואם לשקע, אין צורך במשחקים עם ה JUMPERS אם המחשב קורס לאחר OC לא טוב ויש עוד אפשרות של OC מהיר שאתה בוחר איזה שיפור לתת למערכת, זה נותן לך 5% 10% 20% ו30%, לי זה נראה ממש מפגר כי אתה לא יודע מזה משנה והאם זה משנה הכל כמו שצריך... אפשר להגיד שזה OC ל"ניובים" אבל אפשר גם לעשות OC רגיל בלי הדבר הזה ככה שאתה שולט בכל מה שאתה עושה כמו בכל לוח אחר.

אז גם את ה AI וגם את הPAT יש לוח הזה הוא בדיוק כמו הDELUXE רק ללא הדברים שציינתי.

פורסם
  • מחבר

תודה גבר שכנעתה איתי אני מזמין עכשיו

פורסם

PAT בסך הכל מאפשר לך לשדרג את הלוח מ- 865P ל-875P (מסיר את האחריות).

בעקרון יש ב-Deluxe יותר פיצ'רים.

אם אתה מעוניין באותם הפיצ'רים, לדוגמא ה-Firewire 1394 וה-Raid SATA אז קח את ה-Deluxe אבל אם לא הכרטיסים הם בעצם אותו דבר בשבילך. :saint:

פורסם

לפי דעתי זה מסיר את אחריות על המעבד כי אתה עושה לו OVERCLOCK לטענת החברה, בכל מקרה נראה כאילו אתה הולך לעשות OVERCLOCK אז זה לא נראה לי ממש משנה אם תאפשר את זה גם ככה לא תהיה לך אחריות ללוח האם.

פורסם

זאת אומרת שהוא יבטל את אחריות המעבד ולוח האם ביחד!

כבר עדיף לא להשתמש ב-PAT

פורסם

מה הקשר ביטול אחריות ללוח אם ?

אינטל יכולה לקשקש כמה שהיא רוצה על ביטול אחריות ללוח אם - האחריות היא של ASUS - בארץ זה LIGAD - והם הכניסו ללוח את אופציית ה PAT - ככה ש INTEL לא יכולה לבטל אחריות על לוחות של ASUS !

לגבי המעבד - אין פה שום OC למעבד ככה שזה לא פוגע בו וגם מעבדים שעברו OC ניתן להחליף!

ההבדלים ביניהם - ל DELUXE יש RAID IDE ולרגיל אין !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים