עבור לתוכן

שידרוג מחשב עריכה גרפית עד 3500 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מנסה להחליט כיצד לשדרג את המחשב הקיים על מנת להפוך אותו לעמדת עבודה איכותית, מהירה וחזקה ל- 3D Studio Max 2009.

נכון להיום אלה החלקים שיש לי בבית:

ספק כוח- 500W של טרמלטק.

מארז - קומפיוקייס 6A19 שחור.

זיכרונות - 2 סטיקים של ג'יגה אחת, מהירות 667.

הארד דיסק פנימי - 160 ג'יגה של WD.

הארד דיסק חיצוני - 500 ג'יגה בחיבור USB 2.

צורב DVD - של חברת Nec.

מה שחסרים לי הם:

כרטיס מסך - אני שוקל לקנות את ה- HD4870X2.

לוח אם - אין לי מושג איזה לקנות, אם כי יתכן וישתלם לי לקנות אחד עם כרטיס און בורד כגיבוי לאופציות שימוש בסיסיות.

מעבד - הנקודה החלשה מבחינתי, אין לי מושג מה הוא המעבד המתאים ביותר ל- 3D Studio Max 2009 נכון להיום.

אני מעוניין בשידרוג הרכיבים, התקציב עומד על 3000 - 3500 שקל, הייעוד - תחנת עבודה יעודית ל- 3D Stuido Max 2009. חשוב לציין שהמחשב הוא מכונת עבודה לכל עיניין ודבר, ומקור הפרנסה שלי, לכן אבקש להתחשב בכל פרמטר אפשרי לפני פרסום תגובה.

אשמח לשמוע הצעות.

דרך אגב, באתר של אוטודסק, יצרנית מקס 2009, מצאתי ת'רד שצויין בו שנכון להיום ה-8800GTS עולה בביצועיו על הקוואדרו FX1500. נקודה חשובה לציון לאור הפרשי המחירים הגבוהים בינהם בשל הטיעון שהקוואדרו יעודיים לעיבוד תלת מימד. לצערי הלינק איננו זמין יותר, אך הוא היה מ"טומס הארדוור" ופורסם בפורום מקצועי, דבר המקנה לו אמינות מסויימת.

אשמח לשמוע ממכם בהקדם האפשרי, שלכם בכבוד רב, ליאור.

פורסם

קודם כל ערוך את הכותרת בהתאם לחוקים כך שתכיל את תקציב השדרוג אחרת הדיון ינעל.

מומלץ שתבצע בדיקה קטנה לגבי התוכנה העיקרית שאתה עובד איתה ה-Studio Max לגבי תמיכה בריבוי ליבות אם קיימת או לא והצורך בכרטיס מסך חזק כמו כן ציין על איזה מסך אתה עובד כרגע (גודל)?

פורסם
  • מחבר

*כותרת עודכנה*

אז ככה:

התוכנה תומכת בריבוע ליבות.

התוכנה תומכת ב-64 ביט.

התוכנה תומכת בנפחי זיכרון מטמון גדולים במעבד ובכרטיס מסך לצורך גישה לטקסטורות גדולות.

אני עובד כרגע על שני מסכי CRT 17 אינטצ'. העיניין הוא שאני מתלבט בין 24 אחד לשני מסכים קטנים יותר מחוברים כי מבחינת שטח העבודה ואיכות התמונה אינני בטוח מה יותר משתלם.

עריכה: ממה שקראתי פה בפורום, 4 ג'יגה זה חובה, מסך 22 ומעלה חובה אם אני הולך לקנות כרטיס מסך חזק באמת, מעבד מרובע ליבות כמו ה- Q9550 וספק כוח של לפחות 650W.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים