עבור לתוכן

TWINMOS הצ'יפים השונים ומה שבניהם...

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה, קניתי מPCH מחשב לפני שבוע וחצי והוא אמור להגיע מחר ומחרתיים גג.

כשביצעתי את הקניה באתר היה דגם אחד של TWINMOS PC3200 ושבוע אחרי הקנייה, אני רואה פתאום את זה :

http://www.pchardware.co.il/docs/pi1788087601.htm

אם תשימו לב, שני זכרונות, אותו דגם אבל... אחד זה עם צ'יפ MTEK שלפי מה שהבנתי עד עכשיו הוא על הפנים ולא עושה OC בגרוש, וסטיק שני עם TMD7608F8E50D צ'יפ TWINMOS מקורי שאמור להיות טוב, אין את זה באף חנות אחרת רק פה.

יש לי כמה שאלות, אם לא היה מפורט איזה דגם לפני הקנייה אלא היה רק סטיק אחד ויחיד (אכן היה), ובסוף אני מקבל MTEK, האם יש לי זכות לדרוש סטיק אחר ?

האם זה חוקי למכור בעוד כסף אותו סטיק עם צ'יפים שונים ?

ושאלה אחרונה, כמה צ'יפים יש לTWINMOS מבוססי ה DDR400 ומי הכי טוב עד להכי גרוע, דרגו אותם בבקשה.

תודה רבה רבה מראש.

אוהד.

פורסם

הציפים הם או טווינמוס מקוריים אן ווינבונד BH-5 ויש את MTEC שהם ממש לא טובים כפי שאתה יודע.

וכן יש בזכותם לדרוש תוספת כסף על ציפים יותר איכותיים מכיוון שעליהם אתה אמור לקבל (ומקבל לפחות מטעם טווינמוב עצמם) אחריות לכל החיים זה מה שאמרו לי בטווינמוס,יש לך זכות לדרוש שיחליפו לך אם יש להם אבל לפי מה שאני יודע כי ניסיתי בעצמי להחליף לציפים טובים אין כרגע בארץ ציפים של טווינמוס או של ווינבונד ליבואן ויהיה אולי במשלוח הבא אז לקחתי קורסאיירים.

לגבי מי מהציפים יותר טובים לא הוחלט סופית בעיקרון גם הטווינמוס ו גם הוויבונד מאוד טובים עם שניהם הגיעו ל OC גבוה פעם אחד מנצח פעם שני כך שאם לא משנה בעיקרון אחד מהם יהיה טוב.

פורסם

לא הבנתי מה יש לך ביד מכל הסיפור, אבל המלצתי, תחליף (הם בד"כ בסדר בקטע הזה) לווינבונד BH5 ותקבל ביצועים ממש טובים במחיר הגיוני.

פורסם

SOULESSץץהם לא לוקחים כלום, פשוט יש יבואן שמביא את הזכרוונת עם הMTEK ומוכר במחיר X ויבואן שמביא עם הצ'יפים של טווינמוס

פורסם

זה חדש מה שאני יודע היבואן היחידי של טווינמוס הוא GIRO שהוא גם מיבא אביט ולפי מה שדיברתי איתם אולי יהיה להם משלוח הבא ציפים של טווינמוס או ווינבונד.

יש את KSP אבל אותץם אני לא מחשיב כי הם לא יבואנים רשמיים שזה אומר לא מיבאים ישירות מטווינמוס אלה מספק אחד גדול מחו"ל.

אתה מכיר עוד?

פורסם
  • מחבר

אני אישית לא מכיר את הספקים...

תשמע בינתיים עוד לא הגיע המחשב כי PCH האלה ... הם ממש לא בסדר, דיברתי איתם והם לא החזירו צילצול היום, הם אמרו לי כבר לפני יותר מיומיים שהמשלוח יצא ואכן כך והוא צריך להגיע תוך 48 שעות שכבר עברו ואם מחר (יום שישי) המחשב לא מגיע אז הוא גם לא יגיע עד יום ראשון וזה ממש ממש כבר יעצבן אותי כי הם הבטיחו את המחשב תוך 7 ימי עבודה ולא 14.

בקיצור כשהמחשב יגיע אני אגיד לכם איזה צ'יפים קיבלתי ואני גם יגיד לכם את תוצאות ההמהרה וגבולות הזכרון שלי.

ד"א, יכול להיות אשכרה הבדל ביצועים (גם ללא OC) עם צ'יפים שונים והמחיר יהיה זהה וכל פעם אתה מקבל באקראי צ'יפ אחר ?

והאם לא יכולה להיווצר בעיה בDUAL MODE כתוצאה משימוש בזכרון עם צ'יפים שונים ? או בכלל ?

פורסם

אני אישית לא מכיר את הספקים...

תשמע בינתיים עוד לא הגיע המחשב כי PCH האלה ... הם ממש לא בסדר, דיברתי איתם והם לא החזירו צילצול היום, הם אמרו לי כבר לפני יותר מיומיים שהמשלוח יצא ואכן כך והוא צריך להגיע תוך 48 שעות שכבר עברו ואם מחר (יום שישי) המחשב לא מגיע אז הוא גם לא יגיע עד יום ראשון וזה ממש ממש כבר יעצבן אותי כי הם הבטיחו את המחשב תוך 7 ימי עבודה ולא 14.

בקיצור כשהמחשב יגיע אני אגיד לכם איזה צ'יפים קיבלתי ואני גם יגיד לכם את תוצאות ההמהרה וגבולות הזכרון שלי.

ד"א, יכול להיות אשכרה הבדל ביצועים (גם ללא OC) עם צ'יפים שונים והמחיר יהיה זהה וכל פעם אתה מקבל באקראי צ'יפ אחר ?

והאם לא יכולה להיווצר בעיה בDUAL MODE כתוצאה משימוש בזכרון עם צ'יפים שונים ? או בכלל ?

ברוך הבא למועדון

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=40457;start=0

פורסם

שלום לכם.

בעיניין זכרונות ה-TWINMOS, אני שמח ששמתם לב להפרדה שהעברתי באתר.

עשיתי את זה על מנת לתת יותר מידע ללקוחות, ולאפשר להם להחליט יותר טוב.

רוב החנויות בארץ מוכרות זכרון טוינמוס 512 מב' 3200 עם הציפים של M.Tec - הזכרון הזה הוא אוריגינלי של טוינמוס, שמגיע מיבואן גדול.

יש מספר חנויות בודדות שמוכרות גם את הזכרון טוינמוס עם הציפים המצויינים TMD -50 ( בעיניין התמחור לא צריך לחפש משהו פללי ;D , אם אנו מקבלים מיבואן את הזכרון היותר טוב ב-90 שקלים יותר יקר מהזכרון האחר, שהיבואן כמובן מקבל יותר יקר מהיצרן..... גם אתם הלקוחות הסופיים יקבלו את הזכרונות יותר יקר ).

זכרון TMD-50 כרגע אזל מהמלאי, אך צפוי לחזור תוך שבועיים ימים בערך.

זה המצב ;)

נ.ב

Mortar - בנוגע להזמנה שלך. היא כבר נשלחה דרך אביב שיגור ב-16.6.2003 ( מספר משלוח - 5083124271 ). אנא צור קשר עם אביב שיגור בטלפון 03-5660222 לבירור, כי לעתים קרובות קורה שמעקב משלוח באתר שלהם פשוט לא עובד.

שאלות לוגיסטיות כאלה אפשר לפתור בקלות מולי ב-ICQ, אל תתביישו לפנות.

אני יודע שבזמן האחרון קשה להגיע אלינו בטלפון. אנחנו מנסים לפתור את זה.

Cheers.

פורסם

לדעתי אין זכות לדרוש, מכיוון שאין בכלל הבדלים בביצועים בין הצ'יפים אבל יש הבדל בלסחוב OC, אבל זה הרי מבטל אחריות!!!

אני מאוד מצטער לאכזב אבל OC זה לא צורך בסיסי של המחשב.

אם הייתי בעל חנות לא הייתי מתחשב בOCרים ופשוט מבטל להם את האחריות.

פורסם

מבטל אחריות ??? למה ?

מאיזה סיבה ?

פורסם
  • מחבר

לדעתי אין זכות לדרוש, מכיוון שאין בכלל הבדלים בביצועים בין הצ'יפים אבל יש הבדל בלסחוב OC, אבל זה הרי מבטל אחריות!!!

אני מאוד מצטער לאכזב אבל OC זה לא צורך בסיסי של המחשב.

אם הייתי בעל חנות לא הייתי מתחשב בOCרים ופשוט מבטל להם את האחריות.

אני לא דורש אחריות על OC, כל מה שאני עושה בקשר להמרה או שינוים בביוס האחריות עליי, השאלה היא האם OC לזכרון מבטל אחריות ?

אלכס - אני מבין את זה פשוט לא ראיתי את זה באף חנות וזה היה נראה לי מוזר, לגבי שאר הדברים... זה כבר בת'ראד אחר :P

פורסם

OC לכל חומרה מבטל אחריות, אבל מה שהם לא יודעים לא יכול לפגוע בהם ;D

פורסם

שמע אבל אם אתה בא לחנות לקנות מעבד למשל ולא מבקש "תן לי AMD Athlon XP 1700"

אלא

תן לי

amd athlon xp 1700 stepping jihub0302 wcmt (משהו כזה אני לא מעודכן)

זה די מעורר חשד לגבי למה הבחור רוצה דווקא מעבד עד כדי כך ספציפי כאשר בביצועים התוצאות שוות.

פורסם

מה הקשר !?

בא לו לבקש.....המוכרים לא יכולים להסתמך על הרגשה שהבן אדם עשה OC אתה לא מבין ?

הם צריכים הוכחה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים