עבור לתוכן

מחפש מאורר שקט

Featured Replies

פורסם

איו לי מושג בנושא הזה אבל המאוורר הגדול מאחורי המחשב

שמכניס אוויר עושה יותר מידי רעש וזה מעצבן אותי

אולי מישהו מכיר מאוררים שקטים יותר אם יש בכלל

אם יש אז מישהו יכול להמליץ לי

תןדה

פורסם

הוא אמור להוציא :bash:

בספק ? או מתחת ?

פורסם

כמו שנכתב קודם המאורר מאחור צריך להוציא אויר ולא להכניס, על גבי המאוורר יש בדרך כלל חץ שמראה את כיוון האויר.

יש כמה סיבות לרעש מהמאורר : מאורר רועש, חסימה של פתח האויר למאורר, מאוררים ג'נריים בדרך כלל מתחילים להרעיש לאחר שנכנס להם קצת אבק למיסב, רעידות של המאורר שעוברות למארז.

כדי לבדוק מה הרעש של המאורר ללא השפעות אחרות, תפרק אותו מהמארז (אבל תשאיר את חיבור החשמל מחובר) ותנקה אותו כמה שאפשר,תחזיק אותו ביד (בזהירות על האצבעות) תפעיל את המחשב. אם המאורר עדיין רועש מאוד הבעיה במאורר עצמו וכדאי להחליף אותו.

במידה והמאורר מאוד שקט במצב הזה יש כמה דרכים להודריד את הרעש כאשר המאורר מותקן במארז :

1. ברוב המארזים הפשוטים הפתחים שמולם מורכב המאורר הם בדרך כלל הרבה חורים מה שמונע מהאויר לזרום בחופשיות, צריך לעשות חור בקוטר המתאים (בדרך כלל 80 מ"מ) בעזרת מקדח כוס או באמצעי אחר וכך לשחרר את הזרימה.

2. תתקין את המאורר על גבי גומיות כדי להקטין את הרעידות שהן גורם מאוד משמעותי לרעש מאוררים. אפשר לחתוך גומי מפנימית של רכב ולשים חתיכות בין המאורר למארז.

לגבי המלצה על מאוררים שקטים : Vantec stelth דיי שקט, Enermax מגיע עם אפשרות לשליטה על המהירות והוא שקט מאוד במהירויות נמוכות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים