עבור לתוכן

מקלדת הגיימרים הטובה מכולן...G15 HABU Lycosa????????????

Featured Replies

פורסם

אין לי שמץ מה הכי טוב לא ניסיתי אף אחת מהן ובטח שלא אקנה את כולן כדי לנסות....

אז בתודה מראש שלחו הצעות :yelclap:

פורסם

אין שום טעם לקנות את המקלדת הזו (G15) במחירה הנוכחי ואת זה אומרים המון אנשים שרכשו אותה

פורסם
  • מחבר

אנשים באתר לא ממש רציניים היום...... מה לא שווה במחיר? נתתי שמות של 3 מקלדות ומישהו מהממליצים מחליט שזו בכלל מקלדת אחת והיא לא משהו.

אז תודה רבה אבל לא תודה. אם אפשר אז בבקשה מישהו עם שכל וניסיון בנושא נא לעזור לי לבחור מבין ה3

פורסם

שמור על רמת הדיבור שלך בבקשה, אני לא חבר שלך מהגן.

אני דיברתי על ה-G15 ולא ציינתי זאת, טעות שלי.

פורסם
  • מחבר

אם זאת טעות שלך אז למה אתה מתעצבן עליי?[br]פורסם בתאריך: 17.10.2008 בשעה 14:20:16

בכל מקרה לא עקרוני אני רק רוצה המלצה. אם לא G15 אז מה עדיף מקלדת רק של רייזר או את הרייזר\מיקרוסופט החדשה
פורסם

כי אתה מדבר כאילו אני חבר שלך מהגן, מה שאני לא. הטעות אכן שלי, אבל זו ממש לא סיבה לדבר כמו ברחוב.

בכל אופן המקלד של Ms יצאה בביקורת די בינונית. ה-G15 שיש לי ניסיון מועט איתה, נראת לי לא משהו ששווה את הכסף.

לעומת זאת ה-Razer Lycosa יצאה בביקורת ממש טובה ובעצם אמרו שהבעיה היחידה זה המחיר ושהתאורה חלשה מדי לטעמם.

אם באמת אתה רואה לנכון להוציא סכום כה נכבד על מקלדת לדעתי לך עליה. אבל הכי טוב יהיה אם פשוט תלך לאיזו חנות ותראה אותם במציאות

פורסם

HABU זה עכבר ולא מקלדת, אתה בטח מתכוון ל reclusa.

השאלה היא מה אתה מצפה מהמקלדת? שתהיה יפה, יהיו המון קיצורים, שיהיו כל מני גדג'טים...

כעיקרון, זה תלוי בטעם גם אני חשבתי בעבר שיש סיבה לזה שהמקלדות הללו עולות המון, ואחרי שקניתי את הטרנטולה גיליתי שאומנם היא מעולה, אבל הייתי יכול לקנות מקלדת ב200 ש"ח ולהיות מבסוט.

במקלדות שציינת יש המון גימיקים שונים, אבל אתה בקושי משמש בהם ככה שאני מציע לך לשקול את עניין קניית אחת מהמקלדות הללו, ולקנות אחת זולה יותר במקומן.

יש לך לוג'יטק WAVE שעולה בסביבות ה 250 ש"ח, וה reclusa ברשת KSP עולה באותו מחיר בערך (למרות שלא הייתי ממליץ לך לקנות מהם).

זה מאוד תלוי בטעם, אחרים יכולים להמליץ לך פה על מקלדת מעולה, אבל א"כ אתה תגלה שהיא לא נוחה לך ותדפק מזה לכן אני ממליץ לך לחפש עליהם מידע באינטרנט ותראה מי הכי מתאימה לטעם שלך.

פורסם

Wave לא מיועדת למשחקים

פורסם

אומנם היא לא הכי מיועדת למשחקים, אבל בתכלס יש אנשים שדווקה כן משחקים איתה, זה יותר תלוי בטעם.

פורסם

לדעתי אין טעם לקנות מקלדת כזאת יקרה, רק בשביל כל מיני פיצ'רים שוליים

יש מספיק מקלדות מצויינות ונוחות בפחות כסף (כמו הWAVE)

אבל אם אתה נעול על מקלדת ל"גיימרים" תלך על ה-Razer Lycosa

שוב, לדעתי אין טעם לקנות מקלדת "גיימרים"

עריכה:

אני משחק המון במשחקים ואין לי מקלדת ל"גיימרים" יש לי את ה-ELITE של logitech

ולדעתי היא מצויינת לשימוש במשחקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים