עבור לתוכן

כרטיס מסך מת - צריך עזרה מהירה עם אחד חדש!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי כרטיס מסךredeonX1950 pro

יש לו בעיה או משהו הוא כל כמה דק' נתקע וקורס, הוא לא מעלה סרטים וגם כשהוא פותח משהו הוא מציג אותו עם קווים ירוקים ופיקסלים מוזרים.

בדקנו דרייברים, עשינו עדכונים ובדיקה אולי משהו במערכת הפעלה לא עובד אבל נראה שזו בעית חומרה.

המחשב די חדש כך שהכרטיס באחריות, התקשרתי לחברה שקניתי ממנה (SKYPC) והם מבקשים 180 ש"ח עבור משלוח והשבתה של המחשב ל-21 ימי עבודה!!! עד לקבלת כרטיס חליפי - מה שלא בא בחשבון!

אני לא יכול להשבית את המחשב לתקופה כזו מכיוון שהוא המחשב היחידי בבית שמשרת עוד אנשים.

אני חושב לרכוש כרטיס אחר וכאן אני צריך ייעוץ לגבי כרטיס מסך חדש שיהיה באותו רמה לפחות או אפילו קצת יותר ושלא יעלה יותר מדי כי אני חייל

תודה מראש,

כמו כן, אשמח לעזרה לגבי הטיפול בחברת SKYPC.

ליאור

פורסם

אני לא יודע איזה מחשב יש לך ומה הוא יכול לנצל, אבל במסגרת התקציב ניתן למצוא את 4670 של ATI ו9600GSO של NVIDIA, כאשר בכמה מקומות אפשר למצוא גם 9600GT במסגרת התקציב.

עריכה: ולמה ב"מפרטי מחשב", ועוד אחרי ששמת הודעה זהה לחלוטין ב"כרטיסי מסך"?

פורסם

קשה לי להאמין שהמחשב חדש כי הכרטיס הזה היה פופולרי משהו כמו לפני שנתיים ולא ממש נמכר בתקופה האחרונה..

אבל זה צריך לשנות את העובדה לגבי - האם הוא באחריות או לא. הבעיה שאתה מתאר באמת נשמעת כמו כרטיס תקול (הייתי מהמר על זכרון שמת - זה בדרך כלל מניב ארטיפקטים ו/או פיקסלים שמשנים את הצבע שלהם בלי קשר לכלום). ההצעה שלי (מנסיון ממקרה דומה) היא פשוט לגשת לחנות עם המחשב, הם יבדקו בדיוק על מה אתה מדבר, במידה והכרטיס נמצא תקול הוא יפורק ויישלח למימוש אחריות (מהירות ואיכות הטיפול הלאה כבר תלויה ביבואן שהם עובדים איתו) בנתיים, תדרוש כרטיס זמני הכי פשוט שיש. ככה נהוג לעשות בכל חנות שמכבדת את עצמה (ובעיקר את הלקוחות שלה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים