עבור לתוכן

ספק TOPOWER 550W מתג הV12 צריך להיות על SPLIT או COMBINED עם 9800GT?

Featured Replies

פורסם

הספק שלי הוא TOPOWER 550W. מאחורה בספק עצמו ליד חיבור החשמל ומתג הMASTER יש עוד מתג שרשום עליו V12 SPLIT/COMBINED. כרגע זה על SPLIT עם כרטיס 2600PRO שאין לו כמובן שימוש בקונקטור ה6PIN לPCIE. אם אני מחליף את כרטיס המסך שלי ל9800GT שכן עושה שימוש בקונקטור 6PIN, האם הוא צריך להישאר שם או לעבור לCOMBINED?

פורסם

היה לי ספק כזה בדיוק עד לפני כשלושה שבועות. נשרף.

מעולם לא הצלחתי להבין באיזה מצב לשים את זה אך מאחר ושילבתי בין שתי מסילות ה 12V בחרתי שם במצב COMBINED.

מבחינת המתח, כאשר מדדתי ברב מודד לא מצאתי שום הבדל. מבחינת יכולת זרם - אם הבנתי נכון את הטבלה שעל הספק, הוא יכול לתת עד 35A כאשר משלבים בין שתי המסילות ו 20A למסילה כאשר הן מחוברות בנפרד.

מאחר ואני לא רואה שום סיבה לשלב אצלך את שתי המסילות, תרגיש חופשי לחבר את הכרטיס לאחת מהמסילות ולהשאיר את הספק על SPLIT.

*לגבי ה 9800GT, פשוט תחבר מתאם משני מולקסים ל 6PIN לאחת מהצמות ותחבר את זה לכרטיס.

פורסם

למה שיחבר מתאם? יש לספק חיבור 6 פין.

ולשאלה הראשית- תשאיר על מפוצל.

פורסם

יש לי ספק כזה לידי ואין לו חיבור 6PIN ל PCI-E. אולי יש לו דגם מיוחד או משהו..

פורסם

ל 550 בהחלט יש

ל 400 אין.

פורסם
  • מחבר

יש לו מחבר, התקנתי את ה9800GT עובד מצויין

פורסם

לכל אלה שיש להם את הספק, אתם יכולים להגיד לי אם הספק שקט?

פורסם

ל 550 בהחלט יש

ל 400 אין.

שוב אני אומר - ממש לא "בהחלט יש". לי יש את הספק ואין לי. לספק הזה יש כמה דגמים בכל מיני "רמות גימור" (תסתכל באתר של TOPWER ותבין).

יש דגמים שבאים עם מהירות מאוורר הספק שמשתנה, יש כאלו שבאים באמת עם חיבור 6PIN ויש כאלו אפילו מודולרים. יש להם מלא קונפיגורציות לספק הזה.

אבל זה שיש לך זה בהחלט נחמד, הרווחת פחות מתאמים ויותר נוחות.

MATANDAYAN , לא יכול להגיד שהספק רועש, אבל תעשה לעצמך טובה ואל תקנה אותו. למה ? כי יש ספקים טובים ממנו באותם מחירים בערך. קניתי כזה לפני שנתיים בערך כאשר הייתי צריך בערך 450W כי רציתי שיהיה לי מקדם בטחון רציני ושהספק יעבוד ללא מאמץ ולא יגיע לגבול שלו לעולם. לפני כשלושה שבועות נשרף לי בו הקבל והוא מת. עלה לי בזמנו אני חושב כ 400 ש"ח, חבל על כל שקל..

פורסם

סבבה, ממילא אני רוצה לקנות את ה550W CHIEFTEC בKSP שאני יודע שהוא שקט אבל חשבתי גם על הטופוור שגם הוא בערך באותו מחיר אבל לא ידעתי אם הוא שקט או לא.. עכשיו אני בטוח שלא לקנות אותו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

1. הTOPOWER שקט מאד.

2. הTOPOWER בא עם 3 שנות אחריות והCHIEFTEC עם שנה אחת.

3. בגרסה העדכנית יש לספק גם מחבר 6PIN וגם 8PIN מתפרק למעבד כמו שנתמך בלוחות החדשים.

ממליץ בחום על הTOPOWER. אני בחרתי אותו על פני הCHIEFTEC בגלל אחריות ועל פני הTHERMALTAKE בגלל המחיר.

פורסם

יש לך ספקים מומלצים יותר מה CHIEFTEC סביב המחיר שלו. TOPOWER לצערי לא נכנס להמצלות שלי בגלל הנסיון האישי שלי איתו..

אם אתה יכול להוסיף כמה שקלים אז אתה יכול ללכת על אחד מהספקים של SEASONIC :

http://tms.co.il/cat/557

אחת החברות המומלצות לדעתי ויש להם מחירים לא רעים בכלל. רוב (אם לא כל) הספקים שלהם מגיעים עם 5 שנות אחריות..

*אני אישית לקחתי את ה M12 500W במקום ה TOPOWER, עולם אחר לגמרי באיכות. (אפילו אם לא מתחשבים בעובדה שהוא גם מודולרי..).

פורסם

CHIEFTEC 550W זה ספק נוראי. רק ה 650W בסידרה טוב. KSP לא מיבאים מוצרים טובים של החברה, יש להם מלא ספקים טובים ואי אפשר לקנות אותם בארץ.

פורסם
  • מחבר

מעולם לא ראיתי בעיות עם ה550W ואני מכיר כמה אנשים עם מחשבים די רציניים שה550 שלהם מחזיק מצוין. ה650 הוא בכלל ספק מצוין. ובכלל כמות הRMA של CHIEFTEC נמוכה מאד. כל מוצר שלהם שנתקלתי בו עד היום הוא אמין וטוב.

פורסם

אז מה יותר טוב הצ'יפטק או הטופוור..? דגש על שקט, ואני יודע שהצ'יפטק שקט. בנוסף יש לו 30A ב12V, (מה שיספיק לHD4850), מינימום 76% נצילות, אני לא רואה מה הבעיה איתו.. אם אני יראה שאין לי ברירה אני אאלץ להוסיף עוד 100 ש"ח לצ'יפטק 650 או לקורסייר 450 (והתקציב לחוץ)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים