פורסם 2003 ביוני 1722 שנים היום הוספתי למארז 3 מאווררים (כמו שהמליצו לי פה) + החלפתי את הוולקנו 9 בוולקנו 11ועכשיו אני אפילו לא מסוגל לראות טלויזיה מהרעשאני די מצטער על הקנייה הזו ולא בגלל הכסף....האם יש דרך להוריד בדציבלים? תודה
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים למה החלפת את הוולקנו9 ב11 אבל עזוב מה זה משנה כבר..יש לך בורר מהירות עם הוולקנו11ואת המאווררי מארז אתה יכול להעביר ל7V או לעשות FANBUS
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים כמו שאמרו תוכל לבנות פאן באס, שברגע שאתה שומע מוזיקה או משחק ואתה לא שומע את המאווררים והמחשב פולט הרבהחום להגביר את עוצמתם, ושאתה רואה טלויזיה או משהו אחר אז להנמיך את העוצמה ואת הרעש.יש מדריך לזה באתר אני חושב.
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים לפי דעתי הפאן באס הזה ממש לא כל אחד יכול לעשות אותו.. אתה חייב ידע בסיסי באלק' ובחשמל..
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים מחבר 3 המאווררים הם פשוטים-80ממוטעות-החלפתי את הוולקנו 6 ל-11, היה הבדל קטן במחיר בין ה-9 ל-11 אז כבר חשבתי שיהיה עדיף ה-11בקשר לפאן באס, לוולקנו יש בורר אבל אני לא משתמש בו כי חיברתי את הסנסור שלו שהמאוורר יעבוד לפי הצורך, והוא כל הזמן עובד בטירוףמה זה אומר להעביר ל-7V?
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים לחבר נגד או לבנות FANBUS כדי להנמיך את המאורר.רגילים אתה מתכוון ג'נריים ?זה הם , או הוולקנו ? מה מרעיש ?
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים אם הוולקנו מרעיש תעביר אותו לשליטה ידנית ותכוון את מהירות הסיבוב ככה שיהיה כמה שפחות רועש ועדיין יקרר כמו שאתה רוצה. אם המאוורים של המארז מרעישים אז תנסה אולי לחזק אותם יותר טוב יש מצב שהם מרעידים את המארז יש עוד תאוריה שלשים ספוג בתוך המארז מקטין את הרעש היה פעם ת'רד בנושא והתברר שזה לא ממש הקטין אבל אתה "יכול לנסות" אם אחרי כל הניסיות להשקיט מאווררי מארז לא עזר שים נגד שיקטין את המתח למאווררים.
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים מחבר העברתי את הוולקנו לשליטה ידנית, כבר לא אכפת לי שיתחמם, העיקר שאני אוכל לישון בשקט תודה לכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.