פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים התחדשתי היום בשלט חדששיקחתי כמה משחקים עובד טוב חוץ מNBA LIVE 2008 ששם זה עובד אבל לא בתפריטים שזה משגעאני יכול לשלוט רק במשחק עצמוולשאלהאיך מכבים את השלט??לא מצאתי שום דרךהפעלתי אותו על ידי לחיצה ארוכה על הכפתור האמצעי האור נדלק שיחקתיעכשיו אני מנסה לסגור והוא מסרב
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים פאק של מייקרוסופט.השלט למחשב זה השלט של ה XBOX עם מתאם למחשב.השלט נכבה בד"כ שהוא מזהה שה XBOX כבוי, אבל אם אתה מחבר למחשב...... אין XBOX, ולכן השלט לא ייכבה. הדרך היחידה לכבות אותו היא להוציא כל פעם את בית הסוללה מהמקום טיפה וזהו X:
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר חח טוב תודהחשבתי עוד שאני דפוק ולא יודע לכבות את זהואפשר עזרה קטנה למי שיודע על מה אני מדבר עם הNBAגם אי אפשר לשלוט עם המקלדת על התפריטים זה ממש מבאס לשחק ככה
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים זה מאוד פשוט השלט ניכבה לבד אם אתה לא מישתמש בו למשך מספר דקות ואם אתה רוצה שוב להישתמש בו אז אז לוחץ שוב על הכפתור עם הX
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים כמו שאמרו אתה יכול או להוציא את הסוללות מהמקום או פשוט לא לגעת בו במשך רבע שעה בערך ואז הוא ניכבה לבד... אני אישית נותן לו להיכבות לבד כדי לא לעשות את בית הסוללה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.