עבור לתוכן

שדרוג מחשב בכרטיס מסך (עד 750 שח)

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם זה מתאים לכאן או לפורום אחר כי זה נושא קצת מורכב

יש לי מחשב שקניתי לפני שנתיים עם לוח של ג'יגביט K8NF-9 עם 3800+ s939 של AMD

יש לי 2 סטיקים זיכרון 512 (400.. זה מה שהלוח יודע לזהות) וכרטיס מסך 7600GS (נשרף לי 7800 אז לא השקעתי שוב)

אני רוצה לשדרג את המשחב בעיקר מבחינת משחקים ויש לי כמה שאלות שאני אשמח לקבל עליהן תשובה:

האם כרטיס מסך באמת יהיה משמעותי כשיפור למערכת של S939 - גם למשחקים חדשים? או שזה יפגע ביעילות שלו (הלוח קורא PCIE)

במידה וכן, מה עדיף 8800GT או 9600GT כי שניהם בערך אותו מחיר

(http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1143

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2460)

האם כדאי לי להוסיף זיכרון למרות שאני עובד עם XP, ובמידה וכל הדברים האלה באמת אפקטיבים, בתקציב של 500-750 שקל (משהו שבאמת יהיה שווה את ההשקעה בגלל שהמחשב דיי ישן) מה באמת כדאי לי לקנות

תודה וחג שמח לכולם

פורסם

8800GT יותר טוב מכל הבחינות..

יש לי AMD 3200+ ולפני 10 חודשים קניתי HD3850 וזה היה שיפור פלאים.. אפילו קרייסיס הצלחתי להריץ בצורה מאות נאותה על MEDIUM ומשחקים כמו THE WITCHER ו- ASSASSIN CREED עובדים אחלה..

יש לי 1.5GB זכרון 400MHZ גם כן..

יותר מ-1GB עוזר פלאים גם כן.

פורסם

אם תקנה כרטיס מסך חדש וטוב, יהיה שיפור נהדר. לחבר שלי יש מחשב ישן (AMD2800) והיה לו כ.סמך radeon 9800 pro. הוא קנה HD3650 והוסיף זכרון ל1.5G והשיפור הוא מדהים. משחקים פועלים נהדר (mass effect, UT,HL2) ואפילו קרייסיס שחיק בצורה טובה על הגדרות MID-LOW. ככה ששדרוג כרטיס מסך תהיה החלטה נבונה.

כמובן אם אתה רוצה שיפור ביצועים קליל נוסף, תבחן אפשרות OC לכרטיס מסך והמעבד.

פורסם

טיפ קטן, כל עוד אתה עם המעבד הזה, אל תשקיע במשהו יקר יותר מ88GT [גם אם יפול עליך כסף מהשמים] אני עם 4850HD, השיפור דרסטי מאז הכרטיס הקודם, אבל אני יודע לפי באנצ'ים שהמעבד מגביל את הכרטיס, אז חבל.

בנוגע לראם, אני לא בטוח שכדאי לך להשקיע בסטיקים של 400mhz ובכלל המערכת שלך דיי ישנה, אבל עוד סטיק של 1GB יתן לך הבדל כלשהו במשחקים [A.K.A קרייסיס, וכל שאר החדשים למיניהם].

פורסם

אין טעם לקנות משהו מעבר ל - HD4670 (שגם הוא כרטיס מצוין).

תוסיף תקציב לכותרת.

פורסם
  • מחבר

תודה על המשוב

קודם כל תתפלאו אבל ה939 הוא לא מעבד כ"כ גרוע למרות שהוא הראשון מהסידרה של ה64BIT. קרייסיס עלה לי על LOW ואם הייתי מחפש LOW הייתי קונה כרטיס ב350 שקל , אם בכלל (כי כרגע כמעט הכל עולה לי על LOW בלי להתקע פשוט הטעינה קצת יותר ארוכה הזיכרון על הפנים) אני מחפש משהו שיעבוד לפחות על מדיום ואפילו יותר ואם זה לא אפשרי אז כנראה שאני אוותר

לדעתי המעבד בסדר גמור הבעיה זה כרטיס מסך וזיכרון אחרת הייתי משקיע גם על מחשב חדש, חוץ מהאחרון שנתן לי הצעה (תודה רבה) אני אשמח לקבל הצעות לכרטיסי מסך אחרים

תודה רבה :yelclap:

פורסם

המעבד שלך (וכמות הזיכרון) יגביל כרטיס חזק יותר.

חות מזה ה - HD4670 יהיה שיפור עצום על מה שהיה לך, למרות מחירו הזול הוא נותן ביצועים מעולים.

הנה הביקורת עליו - http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/powercolor-pcshd4670-512mb.html

אגב, באיזו רזולוציה אתה משחק ?

פורסם
  • מחבר

אני כרגע עם 17 אינץ' בדכ משחקים שאין ברירה אני משחק 640 על 480 (זה מה שנקרא LOW :()

אבל אני אקנה גם מסך במקביל לכן זה לא ריאלי

אני סומך על הדעה שלך שהכרטיס מצוין, אבל בגלל שהיה לי 7800GT ב2000 שקל (נשרף), אני לא יכול להתעלם מהרעיון שהאח הגדול שלו עולה פחות מ700 שקל

לעומת הכרטיס שהצעת, שיש אותו גם עם 1G (עדיף לי, גם ככה הזיכרון שלי עלוב) שעולה 600. בכל מקרה אתם המומחים לא אני (מההשוואה הבנתי שפחות או יותר הוא מקביל ל9600GT)

פורסם

אין טעם לקנות כרטיס זול עם יותר מ - 512MB זיכרון (ה - HD4670 עולה סביבות ה - 400 ש"ח).

אין לזה קשר לזיכרון של המערכת שאתה צריך לשדרג בנפרד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים