עבור לתוכן

אממאלה! שיחקתי להנאתי במשחק לא ממש כבד ופתאום אני קולט שהטמפ' של הלוח אם (!!)

Featured Replies

פורסם

אחד מדבר על SF והשני על SF2

SF - מהירות רק ע"י חיישן טמפרטורה עולה משהו כמו 60 שקל

SF2 - מהירות ידנית או ע"י חיישן טמפרטורה עולה משהו כמו 80 שקל

פורסם

הן 48-50 מעלות!!!!! :veryangry: :veryangry: :s05: לפי מה שידוע לי זה ממש מוגזם יחסית ללוח אם,האם כדאי לי להוסיף מאוררים? כי יש לי רק מאורר אחד שהוא מוציא אוויר וזהו והאם מעלות כאלה יכולות לגרום לנזק ללוח או לאחד הרכיבים במחשב?

אלו טמפרטורות נורמליות ללוח

אין מה להתרגש

פורסם

אחד מדבר על SF והשני על SF2

SF - מהירות רק ע"י חיישן טמפרטורה עולה משהו כמו 60 שקל

SF2 - מהירות ידנית או ע"י חיישן טמפרטורה עולה משהו כמו 80 שקל

סימפלטק מוכרים ב61ש"ח SF2

תמיד טוב להיות מעודכנים ;D

פורסם

סימפלטק מוכרים ב61ש"ח SF2

תמיד טוב להיות מעודכנים ;D

מעודכנים יותר ...

פורסם
  • מחבר

אלו טמפרטורות נורמליות ללוח

אין מה להתרגש

אבל אחי שמתי את היד שלי מאחורי המאורר (שמוציא אוויר) היד שלי כמעט נשרפה הגריל היה רותח!!! אני חושב שזה כבר מוגזם והקטע הוא שהלוח מתחממם לי מאוד בכמה משחקים כבדים +\- ויש פה כמה שאומרים שזה יכול לגרום לנזק חומרתי

בקשר לsmart fan הזה.... לא עדיף לקנות כבר 4 מאוררים 80 m"m ג'נריים ב100 שקל (חבר שלי יכול להשיג לי בזול) ולהשים אותם במקומות שונים במארז מאשר לקנות מאורר אחד ב80 שקל?

פורסם

עשיתה בכלל OverColcking?? :smoke:

פורסם
  • מחבר

עשיתה בכלל OverColcking?? :smoke:

לא,ואני לא רוצה לחשוב אפילו לאיזה טמפרטורות יגיעה המחשב שלי אם אני יעשה..

פורסם

זה מאוד מזור שלוח האם שלך הגיע לכזאת טמפרטורה.

יש לך בכלל מאוורים כרגע במחשב? :D

פורסם
  • מחבר

כן אחד שמוציא אוויר,אחד על המעבד,אחד של הציפ'סט ואחד על הכרטיס מסך מן הסתם

פורסם
  • מחבר

ועוד משהו המחשב שלי עכשיו בidle והמטמפרטורה של הלוח אם היא 42 מעלות!!! הארד דיסק 41 ומעבד 38

פורסם

תגיד תודה ::)

אצלי הציפסט עומד על 55 מעלות IDLE!!!!

אבל עוד מעט אני יחליף את המאוורר על המעבד לVENTAC AERO FLOW וישים גם ארטיק סילבר על הצ'יפסט

נקווה שזה יעזור

ולי יש סירקולציה כמעט מלאה

מאוורר בדלת מכניס אוויר מאוורר למעלה מוציא אוויר החוטים מסודרים להפליא(תודה YOT)

ואני לא יודע למה הוא כל כך חם

אולי המנייקים שהתקינו לי את המחשב לא שמו לי גריז טרמי או אולי שמו לי איזה חרא טרמי שלא עוזר בגרוש

פורסם

מעודכנים יותר ...

לא לא לא!!

תיתקשר אליהם ותראה שזה עולה פחות

פורסם

אתה צריך גם מאוורר שמכניס אוויר.

פורסם
  • מחבר

אבל עוד מעט אני יחליף את המאוורר על המעבד לVENTAC AERO FLOW וישים גם ארטיק סילבר על הצ'יפסט

נקווה שזה יעזור

מאוורר בדלת מכניס אוויר מאוורר למעלה מוציא אוויר החוטים מסודרים להפליא(תודה YOT)

אולי המנייקים שהתקינו לי את המחשב לא שמו לי גריז טרמי או אולי שמו לי איזה חרא טרמי שלא עוזר בגרוש

בעעע אתה לא מגזים קצת אחי? 55 מעלות בIDLE? אתה בטוח שהמאורר שנימצא על הציפ'סט בכלל עובד? גם אצלי וגם אצלך זה לא בסדר בכל מקרה פתחתי את המארז וסידרתי את הכבלים שמה (הם היו קשורים בגומייה כולם ביחד במין גוש גדול) אז שמתי כמה כבלים בצד אחד של המארז וכמה בצד השני עכשיו אני חושב שהוא יותר מאורר למרות שת'אמת אני לא רואה הבדל...

פורסם

נקווה שזה יעזור

ה"חראות" שהתקינו לך את המחשב לא קשורים בכלל לציפ

המאורר שעל הציפ בא מורכב מהמפעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים