פורסם 2003 ביוני 1722 שנים הן 48-50 מעלות!!!!! :veryangry: :veryangry: :s05: לפי מה שידוע לי זה ממש מוגזם יחסית ללוח אם,האם כדאי לי להוסיף מאוררים? כי יש לי רק מאורר אחד שהוא מוציא אוויר וזהו והאם מעלות כאלה יכולות לגרום לנזק ללוח או לאחד הרכיבים במחשב?
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים אלו אכן מעלות גבוהות מאוד ללוח..1.תקנה מאוורר מכניס אויר מקדימה2.תסדר חוטים ואם אתה יכול גם תעגל לזרימת אויר טובה יותר
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים אלו אכן מעלות גבוהות מאוד ללוח.. 1.תקנה מאוורר מכניס אויר מקדימה 2.תסדר חוטים ואם אתה יכול גם תעגל לזרימת אויר טובה יותר :
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים מחבר אלו אכן מעלות גבוהות מאוד ללוח..1.תקנה מאוורר מכניס אויר מקדימה2.תסדר חוטים ואם אתה יכול גם תעגל לזרימת אויר טובה יותרתודה רבה אבל לא ענית לי על השאלה האם זה יכול לגרום נזק חומרתי?
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים מחבר כן זה יכול לגרום נזקהציפ לא בנוי לעמוד בכאלה טמפרטורותgigabyte = gigaheatבעע אולי כדאי לפתוח את המארז? ולשחק עם מארז פתוח?
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים מחבר תוסיף עוד מאורר מארזיש לך מאורר על הציפסט?כן המאורר שכתוב עליו agp x8 אבל הוא מרעיש מאוד בכמה הדקות הראשונות של פתיחת המחשב נו אתה יודעgigablaat...
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים מחבר שים מולו מאורר 80 מ"מלי זה ממש עזרירד מ-43 מעלות ל-33הבעייה היא שבמארז שלי אין מקום לשים מאורר בדיוק מול הציפ'סט יש לי שתיים מאחורה אחד בצד אחד למעלה וחד מלפניםנ.ב.זזתי לישון תענו ביתניים בבקשה מחר אני יראה את התגובות.תודה
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים במקרה כזה - כדאי להוסיף SMART CASE FAN של THERMALTAKE זהו מאורר עם רגש טמפ' - במידה והטמפ' עולה המאורר מגביר מהירותובמידה והטמפ' נורמלית הוא עובד לאט ובשקט.פריט קטן וחשוב שמומלץ בכל מחשב.
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים מחבר במקרה כזה - כדאי להוסיף SMART CASE FAN של THERMALTAKE זהו מאורר עם רגש טמפ' - במידה והטמפ' עולה המאורר מגביר מהירותובמידה והטמפ' נורמלית הוא עובד לאט ובשקט.פריט קטן וחשוב שמומלץ בכל מחשב.וכמה הוא עולה?
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים כשהוא על מינימום הוא שקט כן, אבל כשהוא באמת עובד מהר ה48DB ירעידו לך את הבית.מזל שיש אפשרות לקבוע שזה תמד יעבוד במהירות קבועה (מה שיותר שקט) . המחיר הוא בסביבות 80-90 ש"ח.
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים אז זהו שלא : עם כל המהירות שלו הוא אפילו לא רועד.. אומנם מרעיש אבל לא רועד! המחיר שלו נע בין ה60-70ש"ח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.