עבור לתוכן

תביעה נגד אלוהים בוטלה כי אין לו כתובת

Featured Replies

פורסם

אני קורא לכל אדם מלומד להתעלם מדבריו של הבור ועם הארץ שכתב כאן דעותיו האישיות המבוססות כמובן על חוסר ידע.

כמו כן אני קורא גם למנהל הפורום\האתר להרחיק אותו לצמיתות.

• תגובות 66
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו אנשים.אין אלוהים ולא היה ולא יהיה.

הכל עניין של אמונה בין אדם לבין עצמו לבין אותו גורם עליון מגוחך.אני אישית לא מאמין באלוהים אבל מכבד את אותם מסכנים שכן חושבים שיש משהו למעלה.

(לדעתי יש את השמש והכוכבים והירח בלילה..) ולא אין לאלוהים מייל ולא כתובת כי הוא קיים רק אצל המאמינים שלו ותו לא.והוא קיים ב 3 צורות.

אלוהים - יהדות

אללה - איסלם

ישו - נצרות

הכל מסתכם בסופו של דבר באמונה באל אחד.הנצרות מבוססת על הברית החדשה

האיסלם הוא דת אחות של היהדות כי ישמאל הוא אחי יצחק אחד מאבותינו כי אביו אברהם היה דיי חרמן ושרה אימנו לא סיפקה צרכיו.

בסופו של דבר אלוהים קיים בהרבה דמויות אך ורק בראשי מאמיניו והוא אינו דמות גשמית או מוחשית.

מילא להביע את דעתך

אבל אתה מביע אותה בצורה ובידע של ילד בכיתה ד', אגב, גרמת לשארית המאמינים פה לא להאמין בכלל, ממש דמגוג מובחר

חחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מבין איך מכתבה מבדרת בכלל הגעת לפריצת מחסום הרגש הפנימי שלך בצורה כל כך ילדותית

התערבות שהילד לא עבר את גיל מצוות?

מי שם כסף?

פורסם

אני קורא לכל אדם מלומד להתעלם מדבריו של הבור ועם הארץ שכתב כאן דעותיו האישיות המבוססות כמובן על חוסר ידע.

כמו כן אני קורא גם למנהל הפורום\האתר להרחיק אותו לצמיתות.

העיקר שאין כפייה דתית...

ומאיש ציבור לא הייתי ממצפה לעשות דבר כזה... הרי האהבלים שמאמינים לכל דבר (כמו לדוגמא זה שצטטתי ושאר החברים שלו מהשירשור על האמונה) הם אלה שאוכלים את השטויות שלו ובסוף בוחרים בו...

הי, אם הצליחו למקור להם טימטום ב50% הנחה מהמחיר הכפול, אז עכשו כשהוא עיצבן אותם הוא חושב שהם יקנו את ה"שלום כללי עולמי" ו"עבודה לכולם" שכל הפוליטיקאים מוכרים?!

פורסם

קודם כל אני לא בא לעשות דמגוגיה זולה.שנית לזה שמעליי - מאד בוגר לכתוב באותיות גדולות לבצע הרחקה מהפורום...

ולא אני לא ילד אני אדם מבוגר שיודע היטב שדת ואלוהים הם דברים פסיכולוגים נטו ואינני רואה בכך דבר רע לציין זאת בפרהסיה.איפה עברתי בכך על חוקי הפורום

שאותו נכבד עמד פה על במה וצרח להרחיקני מהפורום???.אם הייתי מתחיל להרצות פה יותר לעומק אז בכלל הייתי פותח דיון נפרד והייתי כותב פה דפים שלמים.

בכוונה כתבתי תמצות של תפיסת עולמי ולא התחלתי להרצות פה על הא ועל דא.

וכן אני רוצה הוכחה שאלוהים קיים ואלוהים נמצא ביננו ולא רק במוחם של מאמינים על שלושת הדתות שכן אם אין תשובה לנושא זה אז אני צודק בדעתי.

וכל אדם מאמין יכול לומר את אשר על ליבו.

פורסם

הבנאדם תותח על. הוא מצא את הדרך הכי עקיפה להגיד "אין אלוהים, ואם יש אז הוא מניאק".

פורסם

קודם כל אני לא בא לעשות דמגוגיה זולה.שנית לזה שמעליי - מאד בוגר לכתוב באותיות גדולות לבצע הרחקה מהפורום...

ולא אני לא ילד אני אדם מבוגר שיודע היטב שדת ואלוהים הם דברים פסיכולוגים נטו ואינני רואה בכך דבר רע לציין זאת בפרהסיה.איפה עברתי בכך על חוקי הפורום

שאותו נכבד עמד פה על במה וצרח להרחיקני מהפורום???.אם הייתי מתחיל להרצות פה יותר לעומק אז בכלל הייתי פותח דיון נפרד והייתי כותב פה דפים שלמים.

וכן אני רוצה הוכחה שאלוהים קיים ואלוהים נמצא ביננו ולא רק במוחם של מאמינים על שלושת הדתות שכן אם אין תשובה לנושא זה אז אני צודק בדעתי.

אם עדיין לא הבנת מה לא עשית בסדר אז כולי צער עליך

פורסם

בלי לגלוש יותר מידי... מלחשוב ועד לדעת יש מרחק רציני. הייתי ממליץ לך לראותך את הסרט "הסוד" וישר אחריו את "בליפ". הסוד זו בעצם התורה ובליפ מסביר את זה בצורה מדעית

פורסם

רק תחשבו על האופציות שתסריט כזה מעלה.

אלוהים מגיע לבית משפט.

העורך דין שלו זה המלאך גבריאל.

במהלך המשפט מגלים שלגבריאל אין תעודת עורך דין תקפה, לאלוהים אין אף אחד אחר, אז הוא שולח את ישו להפגש עם ראשי המאפיה הסיצילאנית כדי שיתנקשו בשופט.

אחרי שזה נכשל, הוא שולח את הנביא מוחמד לערבים שיגבירו את פעילות הטרור, בתקווה שזה יביא לדחייה בהליכים המשפטיים נגדו.

למרבה הצער, הפעילות המוגברת של ארגוני הטרור רק מגבירה את הזעם הכללי, ומטה את דעת הציבור עוד יותר נגד אלוהים.

בסופו של דבר מלך מלכי המלכים מוצא להורג, כשמישהו שנכח במקום ההוצאה צילם אותו בפלאפון נייד באיכות דיי חרא.

הסרטונים מתפרסמים בכל רחבי האנטרנט, ומיד עולות שאלות כגון - האם זה היה אלוהים, או כפיל? לאן אדונינו הגיע? גן עדן או גהנום, ועוד.

בסרט ההמשך, נקבל תשובה לשאלה: האם אלוהים הגיע לגן עד, או שמע דווקא לגהנום?

בתפקיד אלוהים - בראד פיט.

בתפקיד השופט - ג'ין הקמן.

בתפקיד המלאך גבריאל - ג'רארד באטלר.

בתפקיד ישו - ישו מסאות'פארק.

בתפקיד הנביא מוחמד - יוסף שילוח.

בתפקיד האיש שצילם את ההוצאה להורג - וויל סמית'.

בסרט ההמשך, דניאל רדקליף בתפקיד השטן.

פורסם

סרט עם אלוהים שלא כולל את מורגן פרימן?

אני מצטער חביבי, זה לא הולך ככה. ישונה השופט לאלתר.

פורסם

יודע מה? צודק. מורגן פרימן יהיה השופט. אבל אם לוקחים אותו אז אני רוצה גם את מייקל קיין, בתור ראש חבר המושבעים או משהו...

פורסם

galz: השקעת. יפה(בלי סרקזם).

פורסם

galz: השקעת. יפה(בלי סרקזם).

אתה מעוניין לתמוך כלכלית בהפקה?

פורסם

אני אכתוב באותיות גדולות מה שצריך להכתב בהן.

ולא אני לא ילד אני אדם מבוגר שיודע היטב שדת ואלוהים הם דברים פסיכולוגים

אתה יודע זאת בשבילך עצמך (כמה משעשע), אתה עם הקבענות הארורה הזאת, מגיע לכאן, עושה פרובוקציות יותר מטפשיות ועוד מנסה עם הפנאטיות שלך לצאת קל-דעת בכל הסיפור ולהגיד: אני יודע!, כאילו אתה באמת יודע משהו, עוד גרגיר אבק ביקום הגדול.. אנשים כמוך הם צרה צרורה לחברה, הם מערערים את ההרמוניה שבין אוכלוסיות שונות עם הפרובוקציות שלהם, ובטח שעם החשיבה המרובעת של "אין אלוהים נה נה נה".

ואינני רואה בכך דבר רע לציין זאת בפרהסיה.איפה עברתי בכך על חוקי הפורום

נגיד ואחד מהוריך נפטר מן העולם, ואני אבוא להלוויה ואצעק שהנפטר היה בן-זונה, נאצי, עלוב-נפש, שאנס את אחותי שהיתה קטנה..איך תרגיש?.

עוד אחד עם האידיאלוגיה הטפשית של "רק החזק שורד" אינדיבידואל כמוך כאמור הוא סכנה לחברה, חבל באמת שאין חוק נגד אנשים כמוך, להם כבוד הדדי ואלוהים הם אותו הדבר.

אם הייתי מתחיל להרצות פה יותר לעומק אז בכלל הייתי פותח דיון נפרד והייתי כותב פה דפים שלמים.

-בוא תרצה לנו כמה ומתי שאתה רוצה אבל אם לא תעשה זאת בדרך של כבוד הדדי, ותחדל מלפעול בקבענות צרת-אופקים או בהתגרות פסיכולוגית שטנית אני אשמח לקחת חלק בדיונים עימך, ולא אבוא בגישה של לחנך עוד אינדיבידואל ברברי שלא עשו זאת הוריו.

-בוא לדיון דת ואמונה, נדבר קצת על גופים\אנרגיות שלא ניתן לראות בעין בלתי מזויינת.

זה לא המקום ואתה יודע את זה.

פורסם

רק תחשבו על האופציות שתסריט כזה מעלה.

אלוהים מגיע לבית משפט.

העורך דין שלו זה המלאך גבריאל.

במהלך המשפט מגלים שלגבריאל אין תעודת עורך דין תקפה, לאלוהים אין אף אחד אחר, אז הוא שולח את ישו להפגש עם ראשי המאפיה הסיצילאנית כדי שיתנקשו בשופט.

אחרי שזה נכשל, הוא שולח את הנביא מוחמד לערבים שיגבירו את פעילות הטרור, בתקווה שזה יביא לדחייה בהליכים המשפטיים נגדו.

למרבה הצער, הפעילות המוגברת של ארגוני הטרור רק מגבירה את הזעם הכללי, ומטה את דעת הציבור עוד יותר נגד אלוהים.

בסופו של דבר מלך מלכי המלכים מוצא להורג, כשמישהו שנכח במקום ההוצאה צילם אותו בפלאפון נייד באיכות דיי חרא.

הסרטונים מתפרסמים בכל רחבי האנטרנט, ומיד עולות שאלות כגון - האם זה היה אלוהים, או כפיל? לאן אדונינו הגיע? גן עדן או גהנום, ועוד.

בסרט ההמשך, נקבל תשובה לשאלה: האם אלוהים הגיע לגן עד, או שמע דווקא לגהנום?

בתפקיד אלוהים - בראד פיט.

בתפקיד השופט - ג'ין הקמן.

בתפקיד המלאך גבריאל - ג'רארד באטלר.

בתפקיד ישו - ישו מסאות'פארק.

בתפקיד הנביא מוחמד - יוסף שילוח.

בתפקיד האיש שצילם את ההוצאה להורג - וויל סמית'.

בסרט ההמשך, דניאל רדקליף בתפקיד השטן.

מורגן פרימן הוא ה'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים