פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר תודה על העצה אחי אבל יקר לי 90 שקל למאוורראני אקנה משהו סבבה ב 30 שקל מספיקגם ככה הטמפ' יחסית בסדרשוב, תודה על העזרה
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים וכשאומרים לך תגדיר תקציב אתה מתחיל לזיין בשכל שלא מעניין אותך תקציב לא תקציב וזה גם ככה עולה גרושים...
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים לא מדברים ככה. במעבד שלך יש 2 ליבות, הטמפ נמדדת לכל ליבה בנפרד, הטמפ' שלך לא "טובות", הן "מעולות ומצוינות"! חבל אפילו על ה 30 שקלים האלה. פשוט אין צורך, אפילו לא קטן, אפילו לא בכאילו... פשוט חבל על הכסף. שתכניס את עצמך לפרופורציות, הטמפ' שאמורות לעורר חשד קטן אצלך, ואפילו הן לא קריטיות: ליבה: 55~50. מארז: 45~40. (אצלי כרגע 48, ואני רגוע). HD:45~50. תירגע. הכל מעולה. תשתה משו, תנוח...
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים למה לא מדברים ככה? גס מדי? אווווו....זאת האמת. אם קשה למישהו לקבל את האמת כי היא נכתבה במילים קצת נוקבות... בעסה... החיים לא מלטפים אותך ומדברים איתך בנועם...
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים חחחחח... ;D מה שנכון נכון, אבל זה לא המקום לחנך אותו... : :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר 1. תודה על ההסבר2. אם תקרא את כל הנושא תבין שאנשים פה ענו לי בכלל על שאלה שלא רציתיהם שאלו מה התקציב, לא מעניין אותי מה התקציב, קודם מעניין אותי מה עדיף ואם בכלל צריךאחרי זה עניתי שהתקציב שלי הוא כולה 30 שקלאל תקרא חצי מהתגובות...
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים אז זהו, שאם אתה רוצה לדעת מה עדיף אתה חייב לתת תקציב.תמיד יש משהו יותר טוב ותמיד יש מאוררים שעולים מעל 100 שקל וכמובן שהם עדיפים, השאלה שאתה לא מצליח לנסח זה "מה עדיף בתקציב שלי?"מגדירים בעיה, מגדירים צרכים, מגדירים תקציב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.