פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים ההארד דיסק שלי מתחמם ממש מהר ויותר מידיבאיזור של ההארד דיסק אין כל כך אוורור אם בכלל...השאלה שלי מה עדיף...לשים מאורר קדמי שיכניס אוויר קר בדיוק לכיוון ההארד דיסק (חלק מהמארז)או לשים את הערכה של השני מאווררים שמרכיבים על ההארד דיסק ?!תודה רבה על העזרה
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים זה לא משנה..אם כבר תתקין עוד מאוורר במארז שיקרר גם את הHD וגם את המארז..ומה טמפ' שלך הכונן ?
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר יש לי סיגייט 500הטמפרטורה רוב הזמן 37 מעלותעכשיו ראיתי דרך ה SPEEDFAN שרשום שהמקסימום הוא 40 ולפעמים הוא עובר אותו
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים הטמפ' שלך מצויינות..כל עוד הכונן לא עובר את ה50-55 זה בסדר גמור..כמובן שאם אתה רוצה לקרר כבר את המארז ועל הדרך את הHD..אז למה לא..
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים יש אם תרצה בנוסף למאורר מגירת קירור זה מעין פלטה כזאת שמתחתיה יש מאורר והוא פשוט מתחבר לדיסק הקשיח ותורם בכמה מעלותאבל כמו שכבר אמרו לך הטמפרטורה שלך מצויינת ..
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר מצד אחד התוכנה "מפחידה" אותי, היא לא סתם אומרת, זה על בסיס כלשהוא שעשו בדיקות להרבה כוננים וגם לשלימצד שני מה שאתם אומרים שהכל בסדר ושעדיף אם כבר שמים מאוורר אז שיהיה למארז ועל הדרךיקרר את ההארד דיסק
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים מחבר לא שאלתי איזה מאוורר לקחת, שאלתי אם אני צריך ומה כדאי...לא אכפת לי תקציב לא תקציבזה עולה גרושים גם ככהעוד משהו קטן, מישהו יודע מה זה ה CORE 0 ו CORE 1 שיש לי בתמונה ?!משום מה ב VISTA הוא לא מציג את הארד דיסק...[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים מחבר מה ז"א הליבות ?! הליבות זה חלק מהמעבד לא ?!מה זה שונה מהטמפרטורה של המעבד ?!אם אפשר הסבר זה יהיה אחלה
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים מה חשוב לך מה המאורר יופי או ביצועים ? את מעדיף בצבע אבל לא הכי טוב או בלי צבע אבל אם ביצועים טובים מואד אם אתה מעדיף את האופציה השנייה אז אני ממליץ בחום על sflex 1900 rpm אחד המאוררים החזקים בשוק וגם דיי שקט (ביחס לביצועים שלו ).
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים מחבר וואללה אחי לא הבנתי את התשובה שלך, הבנתי חלקית...מה אכפת לי מהצבע והצורה ?!שאלתי כולה מה עדיף...מאורר לכל המארז או ספציפי לכונן...אם יש לך גם תשובה לשאלה השניה אז בכיף
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים עדיף לכל המארז פשוט שים אותו מול הדיסק קשיח ותיראה איך זה ישפר את המצב .
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים אני אישית ממליץ לך להשקיע 90 שקל וליקנות את ה sflex הוא טוב בהרבה ממאורר פשוט .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.