עבור לתוכן

האם ניקוי מסך המחשב עם אלכוהול יכול לגרום לנזק ?

Featured Replies

פורסם

מה אתה קופץ ומתלהט?

מותר לי לא להסכים איתך? - מותר.

אני לא קראתי לך אדיוט (או כל כינוי אחר) גם אם חשבתי כך. יש תרבות דיבור וביטוי.

מה הקשר לזה שאני מנהל פורום או לא? אני מבקש ממך לערוך את ההודעה שלך.

קודם כל לא אמרתי שזה לא פוגע במסך בוודאות, אם כי אני כמעט בטוח שזה לא עושה כלום (תלמד את ההבדלים בין אקונומיקה שזו תמיסה חזקה, ובין נוזל לניקוי חלונות שאחוז החומר הממיס שבו נורא נמוך).

ברור שמים פחות מזיקים (והרבה פחות יעילים) בצורת הניקוי שהם נותנים לעומת הנוזל הנ"ל.

אני משתמש בנוזל זה ואמרתי את דעתי, ואני יודע מה "הסיכונים" (אך הם לא קיימים לדעתי).

אני לא מומחה בענייני תכשירים כימיים, ואני לא רוצה לגלוש לזה, אבל בהזדמנות אנסה להביא דעת מומחה.

ונקודה אחרונה: השוואתי ל-OC רק לצורך משל (OC הוא אסור לפי היצרן, וגם ניקוי המסך עם חומר X שאינו מים אסור).

יש מבין?

פורסם

תאמינו לי אלכוהול ואציטון עושים את העבודה מים צריך לדאוג שיתיבש ואם פספסת זה עלול לגרום לסימנים...

פורסם

1.בשביל מה ללמוד את כמות הרכיבים בין אקונומקיה לבין נוזל חלונות! אני לא מתכנן עתיד של מנקה.

2.זה שאתה משתמש ולא קורה לך כלום זה זמני! אסור להתשמש בחומרי ניקוי לא משנה איזה פשוט אסור!TCO הוציאה את האזהרה הזאת מסיבה נכונה. כי החומרים האלו גורמים נזק למסך ואחר כך שתבוא לאחריות יכול להיות שלא יחליפו לך את המסך! אז אל תמליץ דבר שגורם נזק למסכים! תן לזמן לעשות את שלו ותראה את המסך שלך.

אתה מנהל פורום אנשים סומכים שכל מה שאתה כותב זה נכון 100%.

ובקשר למשל שלך!

הסיבה שAMD ו Intel הוציאו את האזהרה בקשר לOC (נכון שזה מקצר את החיים של המעבד) בגלל שהם מפסידים על זה כסף!

כי במקום שבן אדם יקנה 2800 במחיר XXXX הוא קונה את ה1700 במחיר פחות בהרבה ממנו ועושה OC ומגיע לביצועים יותר טובים אפילו מה2800.

פורסם

מי שחושב שכל מה שאני אומר הוא נכון ב-100% לוקח את זה על אחריותו האישית.

אני סה"כ בן אדם וגם אני טועה לפעמים (לווא דווקא במקרה זה).

בקשר לרכיבי החומרים - למדתי קצת כימיה (5 יח'- בכל זאת משהו), ויש לי מושג (קלוש) מה אני אומר.

בקשר לסיפור של AMD - לא חידשת לי כלום.

וזה לא סותר את מה שאמרתי (יש איסור מצידם, ואנשים בכ"ז לא מתייחסים).

אני מבקש ממך לא להפוך את הדיון הזה לוויכוח/התנצחויות ביננו. אם אתה רוצה יש הודעה פרטית.

המשך גלישה נעימה.

פורסם

וזה לא סותר את מה שאמרתי (יש איסור מצידם, ואנשים בכ"ז לא מתייחסים).

אני יודע שלא חידשתי לך כלום

אבל הדבר שאתה לא מבין זה שOC אסור בגלל שזה מאיץ את המעבד. בגלל זה Intel וAmd מתנגדות. בגלל האצת המעבד.

TCo מתנגדת בגלל שזה גורם נזק למסך! תבין אין להם שום סיבה להגיד אל תשתמשו בחומר הזה או באחר כן אלא לא להישתמש בכלל בשום מוצרים כימיים לניקוי כי זה גורם נזק למסך עצמו לשכבת המגן. זה לא אם תשתמש בחומר ניקוי א. פתאום יעלה לך ב75hz לxxhz.

פשוט כי זה הורס את המסך עצמו!

אני יודע שאתה בן אדם וגם שאתה טועה אבל תבין שאנשים יותר בוטחים בך בגלל שאתה מנהל מאשר בי או בכלל משתמש רגיל.

אני מציע לך להפסיק להשתמש בחומר שאתה משתמש בו ולעבור למים.

פורסם

תודה רבה על ההערות שכבר אמרת קודם. כולם הבינו.

למה לטחון מים?

הדיון מוצה וננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים